Temple Cash Frogs 'n Flies

TEMPLE Cash Frogs'nFlies er et spil med 4x5 hjul og 1024 måder.

Autospil

Du kan også spinne et forudbestemt antal spins efter hinanden uden at agere med spillet ved at bruge Autospil.

Du skal vælge et indsatsbeløb, inden du starter Autospil, da de spiller med den seneste indsatsværdi.

• Tryk/klik på Autospil til.
  • Tryk/Klik på det antal spins, du vil spille. Autospil-sessionen starter automatisk, og knappen Autospil ændres til Stop-knappen og viser øverst det resterende antal spins. Tapping / klikker på det samme vil stop Autospil.

Tilpasset tilstand

Autospil er også tilgængeligt i tilpasset tilstand, her vil nogle af Autospilindstillingerne være tilgængelige.

Autospilindstillinger

1. Møntstørrelse

Du kan vælge en møntstørrelse, inden du starter Autospil, da de spiller med den seneste indsatsværdi.

2. Møntindsats

Møntindsatsen er det antal mønter, der er tilladt pr. måde. Møntindsatsen kan være forskellig fra spil til spil.

3. Samlet Indsats

Samlet Indsats viser den Samlede indsats-værdi. Samlet Indsats = (Møntstørrelse * Møntindsats * Indsatsmultiplikator).

4. Spins

Du kan indstille antallet af gange, spillet spinner hjulene i din Autospil-session.

5. Gevinstgrænse

Stop spins, hvis antallet af kreditter, der er vunder på et spin, overstiger eller svarer til det valgte beløb.

6. Tabsgrænse

Stop spins, hvis Autospil overstiger tabsgrænseværdien med den næste indsats.

Indtil stop

Fortsæt Autospil, indtil du trykker/klikker på Stop-knappen eller stop, hvis Gratis Spins eller en anden bonus-feature bliver udløst.

Vigtigt:

Denne feature er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller. Tapping / Klik på Stop-knappen påvirker ikke resultatet af Spin.

Indsatskontroller

• Et klik/tryk på Mønt-stablen åbner Indsatsindstillinger-panelet.
  • I grundspil, åbner et klik på (+) eller (-) også Indsatsindstillinger-panelet. Spilleren kan også ændre Indsatsniveauet og Møntværdien direkte via (+) eller (-) knapperne. [Vigtigt: Denne mulig er kun tilgængelig for computerversioner]
  • På Indsatsindstillinger-panelet, klik/tryk på (+) eller (-) for at vælge antallet af mønter, som du vil satse i Indsatsniveau-måleren.
  • Klik/tryk (+) eller (-) på Indsatsindstillinger-panelet for at vælge den møntstørrelse, du vil satsei Møntværdi-måleren.

Bonus-symboler

er et Bonus-symbol.

• 3, 4, 5 Bonus-symboler, spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 5, 10 eller 20 Gratis Spin-bonusrunder.
  • Bonus-symboler kan ikke erstattes af Wild-symboler.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterie:

• 5 Bonus-symboler, spredt hvor som helst på hjulene, fuldender en vindende Bonus- kombination og tildeler 20 Gratis Spin-bonusrunder.
  • Bonus-gevinster lægges til Gratis Spins-gevinster og udbetalingsmåde-gevinster. Hvis du har Bonus-gevinster og udbetalingsmåde-gevinster, bliver du udbetalt for begge gevinster, idet Bonus-symbolet ikke behøver at fremkomme på en udbetalingsmåde for at vinde.
  • Hvis din samlede indsats er 0,48 kreditter pr. spin, er din møntindsats = samlet indsats / indsats-multiplikator f.eks. 0,48 kreditter / 48 = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling udregnes som (møntværdi * den værdi, der vises i udbetalingstabellen).
  • Du spinner hjulene.
  • Der fremkommer ét Bonus-symbol på hvert hjul 1, 2, 3, 4 og 5, på en hvilken som helst hjulposition.
  • Hvis dit samlede udbetalingsbeløb bliver (møntindsats * værdien, som vist i udbetalingstabellen for en 5 Bonussymbol-gevinst) = (0,01 kreditter * 5.000 mønter) = 50,00 kreditter.

Gratis Spins-Bonus

er et Bonus-symbol.

• 3, 4 eller 5 Bonus-symboler, spredt hvor som helst, tildeler henholdsvis 5, 10 eller 20 Gratis Spin-bonusrunder.
  • Alle indsatser og udbetalingsmåder, der spilles, er de samme som dem, der udløste Gratis Spins-bonussen.
  • Gratis Spins-bonusgevinster føjes til udbetalingsmåde- og Bonus-gevinster.
  • Gratis Spins kan genudløses.
  • Under Gratis Spins tildeler 3, 4 eller 5 Bonus-symboler henholdsvis 5, 10 eller 20 ekstra Gratis Spins.

Eksempel:

• Du spinner hjulene med en samlet indsats på 0,48 kreditter. Så din møntindsats = samlet indsat / indsatsmultiplikator f.eks. 0,48 kreditter / 48 = 0,01 kreditter.
  • 5 Bonus-symboler på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 udløser Gratis Spins-bonusrunden.
  • 5 Bonus-symbolgevinster bliver (møntindsats * værdien, som vist i udbetalingstabellen for en 5 Bonussymbol-gevinst) = (0,01 kreditter * 5.000 mønter) = 50,00 kreditter.
  • Spilleren får tildelte 20 Gratis Spins.
  • I første Gratis Spin fremkommer der 5 Nier-symboler på hjul 1, 2, 3, 4 og 5.
  • Dette fuldender en 5 Nier-symbol-gevinst. Den samlede Nier-symbol-gevinst bliver derfor = (møntindsat * de værdier, der vises i udbetalingstabellen for 5 Nier-symbol-gevinster) = (0,01 kredit * 50 mønter) = 0,50 kredit.
  • Ved det andet Gratis Spin fremkommer 4 Tier-symboler på hjul 1, 2, 4 og 5, og Wild Flue- symbol fremkommer på hjul 3.
  • Wild Flue-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet, så dette fuldender en 5 Ti'er symbol-gevinst. Den samlede Ti'er symbol-gevinst = (møntindsats * værdien, som vist i udbetalingstabellen for en 5 Ti'er symbol-gevinst) = (0,01 kreditter * 50 mønter) = 0,50 kreditter.
  • Du har ingen vinderkombinationer i de andre Gratis Spins, så din samlede Gratis Spins-gevinst bliver 0,50 kreditter + 0,50 kreditter = 1,00 kreditter.
  • Da Bonus-gevinster lægges til Gratis Spins-gevinster, er din samlede udbetaling 50,00 kreditter
  • + 1,00 kreditter = 51,00 kreditter.

Generelt

• Alle 1024 udbetalingsmåder er permanent slået til.
  • En fast multiplikator på 40 plus en ante-indsats på 8 giver en samlet indsats-multiplikator på 48, der gælder for hvert spin.
  • Din samlede indsats afhænger af indsatsniveauet og den spillede møntværdi. Samlet Indsats = Indsatsmultiplikator * Indsatsniveau * Møntværdi.
  • Hvis du har en vinderkombination på udbetalingsmåden, fremhæves gevinsten på hjulene.
  • Almindelige gevinster dannes, når de samme symboler fremkommer ved siden af hinanden på udbetalingsmåden.
  • Hvert symbol kan kun anvendes én gang per gevinstkombination.
  • Almindelige vinderkombinationer udbetaler fra venstre mod højre, startede på det første hjul undtagen Bonus, som udbetaler på alle pladser.
  • Højeste gevinst udbetales pr. kombination.
  • Alle gevinster ganges med møntindsatsen, dvs. at alle gevinster ganges med Indsatsniveau og Møntværdi, inklusive Bonus.
  • Møntindsats = (Møntværdi * Indsatsniveau).
  • Almindelige gevinster i udbetalingstabellen vises i mønter. Din samlede udbetaling udregnes som (møntværdi * den værdi, der vises i udbetalingstabellen). Så, hvis din samlede indsats er 0,48 kreditter pr. spin, er din møntindsats = samlet indsats / indsatsmultiplikator f.eks. 0,48 kreditter / 48 = 0,01 kreditter. For eksempel beregnes en 5 af en slags-gevinst med Fiske- symboler således (0,01 kreditter * 1000 mønter) = 10,00 kreditter.
  • Hvis du ikke rammer en vinderkombination, er dit spil slut, og du kan spille igen.

Tastaturgenveje

• Ved at trykke på / Klik på knappen Spin, begynder hjulene at spinde, og knappen ændres til

Stop-knappen.

• Ved at trykke på / klikke på Stop-knappen stoppes hjulene.
  • Spin/Stop-knappen kan vælges ved at trykke på mellemrumstasten på tastaturet.

Ansvarsfraskrivelse:

Denne funktion virker kun i computerversionen.

Denne feature er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Tilbagebetaling til spiller (RTP)

Tilbagebetaling til spiller (RTP) er den teoretisk statistiske procentdel af den samlede indsats, som spilleren har satset i et specifikt spil, som udbetales som gevinster over tid. RTP er fast og ændrer sig ikke.

Dette spil har en RTP på 95.96%.

Tempel Jackpot-bonus

er et Pyramide-symbol.

• Tempel Jackpot-bonussen bliver udløst, når der lander 3 Pyramide-symboler på ét spin.
  • Pyramide-symbolerne forekommer kun på de tynde hjulseparatorer på hjul 2, 3 og 4.
  • Udløsningen af Tempel Jackpot-bonussen afhænger ikke af den samlede indsats.
  • Bonussen består af 6 Udfordringsniveauer og et Jackpotniveau.
  • Størrelsen på din samlede indsats øger din chance for at vinde en Jackpot eller forstørre din Jackpotpræmie.
  • For hvert Udfordringsniveau vælges én af de tilbageværende sten, som der vises.
  • Hver sten vil enten afsløre en Præmie, en ( ) (begge vil sende dig videre til næste niveau) eller en ().
  • Hvis () afsløres, mister du et liv og der kan vælges én gang til fra det niveau. Hvis alle 6 niveauer bliver fuldført korrekt, går du videre til Jackpotniveauet.
  • Når Jackpotniveauet er startet, vælges mønter for at afsløre Lille, Stor eller Grandiøs.
  • Match 3 ens for at vinde den respektive Jackpot.
  • Bonusrunden slutter, hvis der afsløres 3 () i alt eller hvis du modtager en Jackpotpræmie.
  • Prisen tildelt under Temple Jackpot Bonus niveauerne og Jackpotprisen multipliceres allerede med det samlede Bet.
  • Tempel Jackpot-bonussen kan ikke blive udløst under Gratis Spins.
  • Tildeler den Grand Jackpot.

• Tildeler den Store Jackpot.

• Tildeler den Lille Jackpot.

er det rigtige symbol, der anvendes i spillet. Og (     ) er udelukkende en tekstfremstilling af det rigtige symbol.

12 er det rigtige symbol, der anvendes i spillet. Og ( ) er udelukkende en tekstfremstilling af det rigtige symbol.

Wild-symbol

Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet.

• Wild Frø-symbolet fremkommer på hjul 2 og 4 i hovedspillet og under Gratis Spins.

• Wild Flue-symbolet fremkommer kun på hjul 2, 3 og 4 under Gratis Spins.

Eksempel:

Spil A har følgende kriterie:

• Wild Frø-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet for at fuldende vinderkombinationer.
  • Vinderkombinationer udbetaler fra venstre mod højre, så der skal fremkomme et symbol på det første hjul.
  • En symbolkombination, som starter på det andet, tredje, fjerde eller femte hjul, udbetaler ikke. Kun den højeste vinderkombination udbetaler pr. vej.
  • Hvis der er mere end en mulig vinderkombination på udbetalingsmåden, bliver du kun udbetalt værdien for den bedste kombination.
  • Hvis din samlede indsats er 0,48 kreditter pr. spin, er din møntindsats = samlet indsats / indsats-multiplikator f.eks. 0,48 kreditter / 48 = 0,01 kreditter. Din samlede udbetaling udregnes som (møntværdi * den værdi, der vises i udbetalingstabellen).
  • Du spinner hjulene.
  • Der vises 4 Fiske-symboler på hjul 1, 2, 3 og 5, Wild Frø-symbolet fremkommer på hjul 4.
  • Wild Frø-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet, så dette fuldender en 5 Fisk symbol-gevinst.
  • Dit samlede udbetalingsbeløb bliver derfor (møntindsats * de værdier, der vises i udbetalingstabellen for 5 Fisk symbol-gevinster) = (0,01 kredit * 1000 mønter) = 10,00 kredit.

Seneste opdatering: 27-03-2019