Fire in the Hole xBomb

Gevinstoversigt

COLLAPSING MINE

Hvert spin begynder med 3 aktive rækker, og for hvert kollaps bliver en ekstra række aktiv op til 6 rækker.

Et nyt kollaps kan udløses af følgende begivenheder:
- En vindende kombination.
- xBomb Wild-eksplosion, når der ikke er nogen gevinst.
- Wild Mining-funktion udløst.

Vindende symboler udbetales og fjernes, før de udløser næste kollaps, hvilket får alle symboler til at falde nedad og efterlader en tom position for nye symboler, så de kan falde ind ovenfra.

LUCKY WAGON SPINS

3, 4 eller 5 bonussymboler udløser Lucky Wagons Spins med 2, 3 eller 4 rækker af hjul-området åbent fra starten. Funktionen starter med 3 spins og nulstilles til 3 spins hver gang en mønt lander i hjulområdet. Alle møntværdier værdiansættes som antal gange den aktive indsats.

Under funktionen afslører den øverste række forstærkere for hvert spin - møntværdier, multiplikatorer, dynamit, taske, kiste eller dværg. En forstærker aktiveres, når en mønt lander på hjulet under forstærkeren.

Møntværdier

Indstiller møntens værdi.

Multiplikatorer

Multiplicerer værdien af alle mønter på hjulet under forstærkeren.

Dynamit

Dynamit sprænger blokerede positioner, hvis de er tilgængelige, eller tilføjer værdi til mønter i følgende rækkefølge.
- Tilføjer dynamit-antallet som antal gange indsatsværdien til mønten.
- Sprænger blokerede positioner i hjul-området.
- Aktiverer kister i nederste række.
- Tilføj dens dynamitantal til belagte positioner i området nedenunder.

Taske

Samler alle mønter i det tilsvarende hjul og placeres ved udløsende møntposition.

Kiste

Samler alle værdier i hjul-området og fjerner alle belagte positioner undtagen for dværg og placeres ved udløsende møntposition.

Dværg

Samler alle værdier i hjulområdet og placeres ved udløsende møntposition. Dværg samler alle værdier fra hjulområdet for hvert spin.

Saml kister

Under funktionen kan den nederste række Saml kiste aktiveres af Dynamit. Når et Saml kiste er aktiveret, samler det værdierne i hjulområdet for den tilsvarende kolonne ovenfor hvert spin.

Lucky Wagon Spins slutter, når hjulet er fuldt, eller når der ikke er flere spins tilbage. Hvis nogen indsamlede kister aktiveres, får de deres værdi tilføjet endnu 3 gange.

xBOMB WILD MULTIPLIER

Et xBomb Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.

En eksploderende xBomb Wild fjerner tilstødende symboler undtagen bonussymboler og øger gevinstmultiplikatoren med en for næste kollaps.

Alle xBomb Wild eksploderer inden næste kollaps, undtagen når Wild Mining-funktionen udløses.

En xBomb Wild eksploderer, når der er en gevinst, uanset om den er en del af en gevinst eller ej. Det eksploderer også og udløser et nyt kollaps, hvis der ikke er en gevinst, og Wild Mining-funktionen ikke udløses.

WILD MINING

Wild Mining udløses i hovedspil, når 3, 4 eller 5 af samme slags symboler er på linje vandret, og der ikke er nogen vindende kombination.

De udløsende symboler fjernes, hvilket frembringer Wild-symboler i midterpositionerne for linjen:
- 3 symboler tildeler 1 Wild.
- 4 symboler tildeler 2 Wilds.
- 5 symboler tildeler 3 Wilds.

Alle andre positioner over bjælken eksploderer, hvis ikke et Bonus- eller Wild-symbol og udløser et nyt kollaps.

BEER TIME

Hvis man vinder 60.000 gange basisindsatsen, renses minen ud, og spilrunden er overstået.

PRÆMIE

OP TIL 46 656 GEVINSTMÅDER

GEVINST INGEN GEVINST

Gevinster beregnes ved at multiplicere værdien af symbolet i udbetalingstabellen og antallet af måder for gevinstsymbolet.

En vinderkombination bestående af det samme symbol udbetales fra venstre mod højre. En funktionsfejl gør alle gevinster ugyldige.

Spilleregler

- xBomb Wilds

- Wild Mining

- Lucky Wagon Spins

• Videoslot med 12 symboler, 6 ruller og 6 rækker.
  • Fra 64 måder op til 46656 gevinstmåder.
  • Et Wild-symbol erstatter et hvilket som helst andet symbol undtagen Bonus.
  • Et Wild-symbol erstatter den højest mulige vindende kombination i henhold til gevinstoversigten.
  • Vindende kombinationer udbetales fra venstre til højre.
  • Sammenfaldende gevinster på flere kombinationer udbetales.
  • Vindende kombinationer og udbetalinger sker i henhold til gevinstoversigten.
  • Alt afhængig af spiltilstanden (hovedspillet eller en af bonustilstandene) anvendes der forskellige rullekonfigurationer.
  • Det teoretiske afkast for spillerne i dette spil er 96,06 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 3 BONUS-funktionskøb er 96,07 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 4 BONUS-funktionskøb er 96,20 %.
  • Det teoretiske afkast for spillerne for 5 BONUS-funktionskøb er 96,96 %.
  • Den simulerede maksimale udbetaling er 60000 gange indsatsen (1:23000000 runder).
  • Hvis en anden dværg udløses, vil den blive elimineret og blive til x1 mønt. Den eksisterende dværg vil nulstille sin værdi til den samlede værdi på brættet. En begravelsesmultiplikatorgave kan blive belønnet ved en dværgs død.
  • Alle symboludbetalingsværdier i udbetalingsskemaet vises i samme valuta som indsatsen.
  • Funktionsfejl annullerer alle gevinster.
  • Fejlfunktion på spillets hardware/software; alle berørte indsatser bliver refunderet.
  • Spilrunder, der ikke er afsluttet inden for 90dage, lukkes automatisk. Eventuelle indtjente gevinster under pågældende runde vil blive udbetalt.
  • Spilrunder med en gevinst, der kan spilles med, og som ikke er færdig inden for 24timer, lukkes automatisk. Eventuelle akkumulerede gevinster i løbet af denne spilrunde vil blive udbetalt.
  • Autospil spiller automatisk det valgte antal runder, eller indtil eventuelle avancerede autospil-indstillingskriterier er opfyldt.
  • Når du ændrer autospil-indstillinger under en spillerunde, træder alle indstillinger i kraft når spilrunden eller funktionen er gennemført.
  • Nogle autospil-funktioner kan være obligatorisk i visse jurisdiktioner.
  • Når du spiller med kryptovaluta, nulstilles uafsluttede spilrunder og tilstande automatisk efter 24 timer. Eventuelle akkumulerede gevinster i denne runde udbetales.

Seneste opdatering: 09-04-2023