Crystal Golem

SuperSpinners™

Udbetalinger fra gevinstlinjer som krydser SuperSpinners™ vil blive multipliceret med den værdi, der vises på spinneren. Multiplikatorer anvendes uafhængigt.

SCATTERSYMBOL

Ved at lande 3, 4 eller 5 Scattersymboler vil det tildele 8, 12 eller 16 Gratis spil.

GRATIS SPIL

Hvis en Wild-golem er i kontakt med en Opladet spinner under Gratis spil, vil det udvikle sig til et Wild-golemsymbol i fase 2, hvorefter det kan blive på hjulene én gang, efter det har været del af en gevinst. Selve hjulet vil også blive opgraderet, hvorefter alle golems, der lander på dette hjul, vil være fase 2. Hvis et hjul opgraderes for anden gang, vil alle Wild-golems på hjulet være fase 3 i stedet for fase 2, hvilket betyder, at de vil blive i to gevinster!

GENUDLØSER

Ved at opgradere hvert hjul mindst én gang, tildeles +4 gratis spil. Ved at opgradere hvert hjul to gange, tildeles yderligere +4 gratis spil.

Spilleregler

Introduktion

Crystal Golem er en spillemaskine med 5 hjul, 3 rækker og 20 gevinstlinje med Superspinners.Det gennemsnitlige teoretiske spillerafkast (RTP) er 96.36 %.

Resultat vurdering

En gevinstlinje består i at matche fortløbende symboler på en gevinstlinje, fra yderst til venstre mod højre. Det er kun den højeste gevinst pr. gevinstlinje der udbetales.Vindende kombinationer vises i Udbetalingstabellen, og afspejler den nuværende indsatskonfiguration.De vindende symboler forsvinder og erstattes af symboler der falder ned fra oven.

Funktioner

Superspinners

Der er placeret 10 Superspinners mellem hjulet. Hvis en gevinstlinje passerer gennem en Superspinner (hvis Superspinner er placeret til venstre for symbolet yderst til højre i en vindende kombination) med et nummer på den, vil dette nummer multiplicere den pågældende gevinstlinje. Flere Superspinners for den samme gevinstlinje vil multiplicere efterfølgende gevinster.

Wild-Golems symbol

Ethvert Golem-symbol fungerer som et Wild, og erstatter alle andre symboler undtagen Scattersymbolet.

Scattersymbol

Tre eller flere synlige Scattere vil udløse Gratis Spil-bonussen.

Gratis Spil-bonus

3, 4 eller 5 Scattersymboler udløser Gratis spil-bonussen, ved oprindeligt at tildele 8, 12 eller 16 gratis spil. Under bonussen kan Superspinners blive Opladet med en grøn flamme. Hvis en Opladet Superspinner komme i direkte kontakt med et Wild-golemsymbol, vil det opgradere dette symbol, og hjulet vil stige til fase 2. Et wild-golemsymbol i fase 2 vil ikke forsvinde efter den første gevinst, det er en del af. Et hjul med fase 2 vil lande Wild-golemsymboler i fase 2 i stedet for Wild-golemsymboler. Hvis en Opladet SuperSpinner kommer i kontakt med en Wild-golem i fase 2, opgraderes dette symbol til Wild-golem i fase 3, og hjulet det er på, til fase 3.

Genudløser

Hvis alle hjulene er opgraderet til Fase 2 eller højere, vil +4 gratis spil blive tildelt. Hvis alle hjulene er opgraderet til Fase 3, vil yderligere +4 gratis spil blive tildelt.

Sådan Spiller Du

Spilknap

Tryk på Spil-Knappen for at starte spillet på nuværende indsatsniveau. Tryk på Spilknappen under et spil for omgående at vise resultatet (når det er relevant).

Indsats

Tryk på pilene for at øge eller reducere indsatsen. Tryk på fanen for at åbne Indsatsvælger. Vælg din indsats ved at rulle på listen over tilgængelige indsatser, indtil den ønskede indsats er fremhævet. Tryk uden for Indsatsvælgeren for at lukke den.

Auto Spil

Tryk på Auto Spil-knappen for at åbne Auto Spil-menuen. Vælg antallet af spil du ønsker at spille, og tryk på Spil-knappen for at starte.Tryk på Stop Auto Spil-knappen under et spil, for at annullere Auto Spil.

Menuknap

Tryk på Menu-knappen for at åbne Menuen.

Yderligere oplysninger

Spil der ikke er afsluttet, vil automatisk blive færdigspillet efter 2 dage. Alle gevinster som opstår i forbindelse med en automatisk færdigspilning, vil blive udbetalt til spillerens konto.Hvis et spil ikke kan færdigspilles, vil indsatsen blive tilbagebetalt til spilleren.Den engelske version af spillereglerne har forrang.Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Seneste opdatering: 23-03-2022