Treasures of the Pyramids

Hvilke skatte kan man mon finde i pyramiderne? Hvilke rigdomme bevogtes af den mystiske panter?

Afdæk pyramidernes hemmeligheder og opdag den uendelige rigdom og utallige skatte, der venter!
Den to symboler høje Wild-panter kan afsløre rigdomme, der overstiger din vildeste fantasi!
Find den mest eftertragtede skat af dem alle: bonusspillet med 8, 15 eller 100 gratis spins, hvor de fleste gevinster fordobles!

Sådan spiller du
Treasures of the Pyramids indeholder 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
viser den aktuelle linjeindsats i penge.
Klik på venstre pil (–) for at reducere linjeindsatsen.
Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Viser aktuelt antal valgte gevinstlinjer.
Klik på venstre pil (–) for at reducere antallet af linjer, der spilles på.
Klik på højre pil (+) for at øge antallet af linjer, der spilles på.

SPIN
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]

Autospin-funktion
Autospin spiller spillet automatisk i et givet antal spil med den aktuelle linjeindsats.
Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, klik på AUTOSPIN, og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.
Autospin fortsætter med at spille det valgte antal spil, indtil du trykker på STOP-knappen, der udløses en bonus, eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Autospin er kun tilgængeligt i visse lande.

[ til toppen ]

Gratis spin-bonus
Gratis spin-bonussen udløses ved at få tre bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.

Antallet af gratis spins er beskrevet i følgende tabel:

Antal bonussymboler Tildelt antal gratis spins
3 8
4 15
5 100

Under de gratis spins, fordobles alle linjegevinster i forhold til basisspillet med undtagelse af 5 Wild.

Bonussen kan genudløses ved at få tre, fire eller fem bonus-scatter-symboler hvor som helst på hjulene.
Antallet af ekstra spins bestemmes ud fra samme tabel ovenfor.

Bonusrunden kan genudløses flere gange op til i alt 600 gratis spins per bonusrunde.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats som det udløsende spin.

[ til toppen ]

Regler
Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste linjegevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige linjegevinster på forskellige gevinstlinjer tilføjes.

Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats. Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes til det samlede udbetalte beløb.

Hjulene indeholder stakke af symboler, der omdannes til ét vilkårligt valgt symbol i begyndelsen af hvert spin.

Alle stablede symbolpositioner på et hjul erstattes af det samme symbol.

Kun den største gevinst udbetales.

Gevinster vises i penge.

I nogle jurisdiktioner er der, uanset størrelsen på din indsats, et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spin-bonussen plus det resultat, der udløste bonusrunden.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger
Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid ens.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, saldoens størrelse, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis du for eksempel vinder den største gevinst på et givet spin, er din chance for at vinde den igen i det efterfølgende spin nøjagtigt den samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler det teoretiske afkast i et meget stort antal spil af utallige spillere over en lang tidsperiode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling, kan man opleve.

Intellektuel ejendom
Alle varemærker er registrerede varemærker eller varemærker anmeldt til registrering, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2015 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Seneste opdatering: 10-05-2017