5 Star Knockout

Om dette spil

• lDette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Indsats-regler l Hvert spin koster et samlet betbeløb.

Regler for udbetaling

• lStørrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste

gevinst, der udbetales.

• lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mængde af alle gevinstlinje-gevinster som

følge af et spin.

• lGevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession.

Gevinstlinje-regler

• lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner

en linie på hjulene.

• lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje. l Udbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.
  • lAntallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • lStørrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. l Spillet indeholder 20 gevinstlinjer.

Scatter-symboler

l Stjernesymboler er scatter-symboler. l Dette symbol har ikke en udbetaling.

Præmietavle

• lHvert symbol, bortset fra stjernesymbolet, har en stjernemåler på præmietavlen. l Land stjernesymboler for at udfylde de tomme pladser på stjernemåleren.

• lIndsaml 5 stjerner på en stjernemåler for at fylde stjernemåleren. l Antallet af indsamlede stjerner på præmietavlen gemmes pr. bet.

Bonusstjerner

l Bonusstjerner tildeles stjernesymboler. l Bonusstjerner lander ikke på hjulene. l Når præmietavlen er tom, får man 12 bonusstjerner ved at starte et spin. l Bonusstjerner udfylder stjernemålerne tilfældigt. l Bonusstjerner kan ikke udløse gratis spin.

Gratis spin

• lFyld en stjernemåler med 5 stjerner for at udløse gratis spin. l Den første fyldte stjernemåler tildeler 5 Gratis Spin.
  • lAlle efterfølgende fyldte stjernemålere, når bonussen er udløst og under bonussen, tildeler 2 ekstra gratis spin. l Symbolet, der repræsenteres af en fyldt stjernemåler, bliver slået af hjulene.
  • lKnockoutede symboler er ikke tilgængelige, frem til bonussen slutter. l Ved starten af gratis spin tildeles en tilfældig multiplikator på mellem 2x og 5x. l Gratis spin multipliceres med den tilfældige multiplikator. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
  • lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin bliver spillet automatisk. l Gratis spin kan ikke udløses flere gange. l Der er multiplikatorer under gratis spin.

Gevinstspin

• lGevinst-spin er respin, der udløses tilfældigt. l Denne funktion er kun tilgængelig i basisspil. l Op til 3 re-spin kan udløses ved et enkelt spin. l Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.
  • lFunktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene. l Gevinst-spin kan udløse gratis spin.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lLyd: Slår spillyd til.
  • lIndsats: Viser den nuværende samlede indsats. l Samlet gevinst: Viser den seneste samlede gevinst. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.

Spilmenu

• lSpilleregler-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

• lBank-knap: Viser banksiden.

• lStartknappen: Afslutter spillet.

• lLuk-knap: Lukker spilmenuen.

Yderligere oplysninger

• lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

• lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• lGevinst over værdi opnås via akkumulerede gevinster over en hel gratis spinsession. l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Tilbagebetalingsprocent

l Tilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Dette spil har en TBP på 96,09 %. l Værdien er fastlagt og ændres ikke.