Mystery Stacks

Sådan spiller man

Vælg en indsatsstørrelse og tryk herefter på Spin-knappen for at starte.

For at bruge autospil skal du trykke på Autospil-knappen, og derefter vælge det ønskede antal runder.

Autospil startes og stoppes ved at klikke på autospil-ikonet, hvor relevant.

Under spillet kan du altid se, hvor mange autospilspin du har tilbage.

Tryk på 'Hjem'-ikonet for at afslutte spillet.

Spilleregler

Vinderkombinationer og udbetalinger følger udbetalingstabellen.

Kun den højest udbetalende kombination for hver udbetalingslinje, bliver udbetalt.

Sejre evalueres fortløbende på en betalingslinje, startende fra begge sider eller midten.

Gevinster på flere udbetalingslinjer lægges sammen.

Når et spin er påbegyndt, er indsatsniveauet for runden låst, og det kan ikke ændres.

Gevinster vises i brugerens valuta.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren i dette spil er 95%.

Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Ufuldstændige spil vil automatisk blive afklaret efter 2 dage. Enhver gevinst der opstår fra automatisk afklarede spil, skal indbetales på spillerens konto.

Den engelske version af spillereglerne har forrang.

Funktioner

Mysterium mønt: Vender for at afsløre mysteriesymbolet

Megamønter: Garanteret vinder!

Seneste opdatering: 02-02-2022