Lucky all-stars 4 in 1

1

Mål:

LUCKY ALL-STARS 4 IN 1 er et multispil. Der spilles på 4 spilleautomater i ét spil. Kombinationer af alle 4 temaer kan bruges på hver automat. 3 scatters på samme automat udløser bonusspilet. Scatters tilføjes også henover automaterne for at starte all-star bonusspillet med alle symboler fra de 4 temaer.

Information:

• De fire temaer er Riches, Shows, Fruit og Lucky 7.
  • Alle 4 automater spilles samtidig med et klik på "spin" og de deler den samme spilmultiplikator.
  • Spillets regler og udbetalingerne er identiske i både versionen med rigtige penge og med spil for sjov.
  • Tilbagebetalingsprocenten til spillere i spillet er 95.00%.

Sådan spiller du

• Når du starter er der sat en standard indsats for spillet. Du kan hæve eller sænke indsatsen ved at klikke på ◄ og ► ved siden af INDSATS PER SPIL.
  • Den SAMLEDE INDSATS er 40 ganget med indsatsen per spil.
  • Klik på MAKS: INDSATS for at sætte den højst mulige indsats. Hvis din spilsaldo er for lav, vil denne indstilling være deaktiveret.
  • "Spin"-knappen nede i højre hjørne starter spillet.
  • Vælg AUTOSPIN for håndfrit spil. Mulighederne er:
  • Spin indtil bonusspillet: Spillet fortsætter automatisk, indtil ALL-STARS bonusspillet udløses.
    • x100: Spillet spiller automatisk 100 spil.
    • x50: Spillet spiller automatisk 50 spil.
    • x20: Spillet spiller automatisk 20 spil.
  • Klik på STOP for at stoppe autospin og spille i normal tilstand.
  • Vær opmærksom på at autospin ikke virker i spil for sjov-modus.
  • Skub TURBO-knappen til højre for hurtig-modus og til venstre for normal modus.
  • Alle vindende symboler vil være animeret.
  • Den samlede gevinst vises i pop-up-vinduet nederst på skærmen.
  • Din tilbageværende saldo vises på SALDO måleren.
  • Fejl betyder bortfald af alle gevinster og spil.

Multispil

• Dette er et multispil.
  • Der spilles på 4 spilleautomater på én gang.
  • Alle 4 temaer kan vælges på hver enkel automat, ved at klikke på temaet ved siden af spilleautomaten.

Browserens Knappanel-kommandoer

(Disse indstillinger er ikke tilgængelige i fuldskærm modus.)

• Klik på Rebuy for at købe flere credits til spillet fra din konto.
  • Klik på Spilleregler for at se alle spillereglerne i hjemmeside format.
  • Klik på Spilhistorik for at se en logbog fra de spil du har spillet.
  • Klik på Forlad spil hvis du vil afslutte spillet og gå tilbage til lobbyen.
  • Klik på Hurtig indbetaling for at indbetale penge på din konto.

REGLER

• Klik på Spilleregler får at gå til siden med spillereglerne.

2

3

• Klik på GEVINSTOVERSIGT for at gå til siden med gevinstoversigterne.

4

5

6

7

8

9

• Du kan gå tilbage til spillet ved at klikk på TILBAGE TIL SPILLET.

Gevinstoversigt:

• GEVINSTOVERSIGTEN kan ses ved at klikke på "Hjælp"-knappen (?) og med GEVINSTOVERSIGT-knappen på siden med spillereglerne.
  • Husk at der er en GEVINSTOVERSIGT for hver ALL-STARS bonusspil.

Indbetal penge på din konto

For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" og vælg den ønskede indbetalingsmulighed (web-klient) eller klik på “INDBETAL“ i menuen “kasse” på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente). Du kan også tilføje penge ved at klikke på "REBUY" på spilskærmen og derefter "Indbetal nu". Hvor lang tid, det tager at overføre penge og gebyrer, varierer i forhold til den valgte indbetalingsmetode.

Hvad gør jeg, hvis jeg når min indsatsgrænse

Hvis spillesaldoen går under minimumindsatsen, vises buy-in-vinduet automatisk For at indbetale flere penge til din konto, skal du klikke på "INDBETAL" i menuen "Kasse" i hovedlobbyen og vælg den ønskede indbetalingsmulighed (web-klient) eller klik på “INDBETAL“ i menuen “kasse“ på panelet til venstre i hovedlobbyen og vælge den ønskede indbetalingsmetode (i download kliente) eller klikke på "Indbetal nu" i "Buy-in"-vinduet i spillet.

Jeg kunne ikke afslutte spillet Hvad skal jeg gøre?

Hvis du mister internetforbindelsen midt i spillet, afslutter softwaret automatisk spillet for dig. Du kan se resultatet ved at klikke på "Spilhistorik" når du er logget på igen.

Hvis du bliver afbrudt efter udløsning af eller i midten af gratis spin eller bonusspil, vil softwaren automatisk, ved genoprettelse af forbindelsen, automatisk starte gratis spin eller bonusspil, hvis det ikke allerede er startet, eller at fortsætter fra der hvor det blev afbrudt.

Hvis du stadigvæk har problemer skal du kontakte vores kundeservice i tidsrummet kl. 09.00-24.00.