Calavera Bingo

Sådan spiller du

Det er et online Instant Win Game, som bruger Bingo-regler.

Spilleren begynder med op til 4 plader med 15 unikke tal.

Spilleren kan skifte indsats pr. plade samt antallet af plader der spilles.

Spillere kan ændre tallene på Bingo-pladen ved at trykke på knappen "Refresh" i den øverste højre side af hvert kort, eller ved at dobbeltklikke på pladen. Tryk på SPIL for at købe et valgte antal plader. Dernæst trækkes 35 bolde fra en maskine, som indeholder alle tal mellem 1 og 60.

Alle udtrukne tal som matcher tallene på lodderne bliver automatisk udfyldt.

Hvis der opstår et bestemt mønster på pladerne, hvor boldene matcher, kan du vinde præmier. Det nødvendige mønster vises i spillet. Når to eller flere mønster matches udbetaler spillet på begge mønstre, og den samlede gevinst udbetales. Alle mønstre er fremhævede. Når et mønster omfatter et andet mønster, er der gevinst på begge, og de lægges sammen til en samlet gevinst. For eksempel giver en dobbelt række både for de enkelte rækker samt den dobbelte række.

Turbo-funktionen øger hastigheden på udtrækningen. Bemærk, at Turbo-funktionen ikke er tilgængelig i alle lande.

Mønster Præmie ganget med indsats
Række x2
Vinkel x6
Plus x20
Pyramide x35
Dobbelt X x40
Mål x45
To rækker x50
Dobbelt T x60
Firkant x80
Fly bonus
Hul x300
Fuld plade x1500

Særlige mønster

Bonus - Bonusmønstret udløser et bonushjul hvor spilleren kan gange deres indskud på. Hvis mønstret matches under spillet, bliver spillet sat på pause mens spillere drejer på bonushjulet. Når bonushjulet er færdig med at køre, vender spilleren tilbage til hovedspillet for at fortsætte.

Præmie ganget med indsats
x10
x20
x50
x100
x1000
x10000

Ekstra bolde

• Når de første 30 bolde er blevet udtrukket kan spillerne vælge at købe op til 15 ekstra bolde. Prisen for hver bold beregnes med udgangspunkt i det beløb spilleren har mulighed for at vinde på ét match og sandsynligheden for at det sker. Prisen beregnes og muligheden for at købe en ekstra bold eller ej tilbydes til spilleren.
  • Gratis bolde - nogle gange kan man få en gratis bold! En gratis bold opstår i gennemsnit 4 % af de mulige gange.
  • Jokerbolde - en jokerbold giver spilleren muligheden for at vælge et tal som skal udfyldes. Spillet foreslår automatisk det match, som giver den højeste gevinst, for at hjælpe spilleren til at spille optimalt, men den endelige beslutning er op til spilleren selv. Joker opstår i gennemsnit 10 % af de mulige gange.
  • Hvis en operatør eller spilansvarlig lægger top på den mulige indsats, og hvis vi anslår at prisen på en ekstra bold overstiger dette beløb, får spilleren ikke denne mulighed og spillet slutter.
  • Spilleren kan vælge ethvert antal ekstra bolde fra 0 til 15, og skal træffe et valg for hver bold. Hvis spilleren vælger alle 15 slutter spillet, når den sidste bold er valgt.

Den gennemsnitlige tilbagebetalingsprocent er 95 % i grundspillet uden ekstra bolde og 94 % med ekstra bolde.

Afbrudt spil

Vi ved, at internetforbindelser undertiden kan være upålidelige, eller noget kan forstyrre spillet. Vi forsøger at gøre dette så retfærdigt som muligt for dig. Hvis du f.eks. løber tør for batteri mens du spiller, eller når du har nået din personlige daglige tidsgrænse, fortsætter spillet ved det punkt, du forlod det.

Efter 24 timer lukkes spillet, og vi udbetaler alle gevinster. Der kan ikke købes ekstra bolde. Hvis spillet bliver afbrudt undervejs ved en særlig hændelse såsom en Jokerbold, så vælger computeren den optimale placering, og udbetaler den pågældende gevinst.

Demospil

Operatørens Demospil er en prøve af Rigtig Spil versionen. De spiller med nøjagtig samme regler og tilfældig talgenerator. Demomodus versioner af spil giver dig mulighed for at spille for 'sjove penge', der ikke har nogen økonomisk værdi.

Fejl i spilsystemet

Operatøren forbeholder sig ret til at tilbageholde gevinster og ugyldige indsatser, hvis en spiller manipulerer spillene på en bedragerisk måde, eller hvis selve spilsystemet ikke fungerer korrekt. Definitionen af en sådan fejl omfatter en fejl i de offentliggjorte odds eller betalingstabeller, eller et spil, der ikke fungerer i overensstemmelse med dens offentliggjorte regler.

Seneste opdatering: 02-12-2021