Bugs Party

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Bugs Party er et Video Bingo-spil, hvor du følger nogle skøre mexicanske insekter og fester hele natten lang! 30 bolde bliver tilfældigt trukket fra et samlet antal af 60 bolde. Du kan skifte mellem og spille på op til fire kort, hvert med 15 tilfældigt genererede numre.

Ekstra Bold-funktionen udløses, hvis du er ét nummer væk fra at vinde en præmie på x8 eller mere. Du vil kunne købe op til 10 ekstra bolde, hver bold til en pris, der beregnes på grundlag af sandsynligheden for at vinde.

Du kommer ind i bonusspillet ved at vinde på det firkantsmønster, der er vist på skærmen. Vælg mellem farverige krukker med marmelade, hvor du vil finde de præmier, der venter dig! I nogle af krukkerne er der multiplikatorer, der vil øge dine gevinster på den næste krukke, du vælger. Pas på den sultne frø og den vrede skadedyrsbekæmper, der vil ødelægge festen og afslutte Bonus-spillet, hvis de bliver valgt! Du kan derimod holde gang i festen ved at vælge det rigtige instrumentsymbol!

Tilbagebetalingsprocenten er 94.24 %.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på AUTOSPIL-knappen for at aktivere/deaktivere autospilfunktionen. Under autospil startes en række af runde ri træk automatisk med dine aktuelle indsatsindstillinger (f.eks. antal linjer, antal mønter/linje og møntværdien). Autospil deaktiveres automatisk, afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 06-05-2019