Samurai Princess

SPILLEREGLER

• En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.
  • Alle gevinster gælder fra venstre mod højre.
  • Feltet Vundet viser gevinster som credits.
  • Alle 40 linier spilles hver gang
  • Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet.
  • Vælg credits per liniemultiplikator (1, 2, 3, 5, 10) x 40 linier
  • Gevinsttabel-beløb, der vises først, er baseret på de aktuelle valgte credits pr. linie
  • Udbetalinger foretages ifølge udbetalingstabel-beløbene for credits pr. linie satset
  • Kun den højeste vindende kombination betales per linje.
  • Scatter-gevinster (hvis nogen) føjes til udbetalingsgevinster, vist i feltet VUNDET
  • WILD ERSTATTER ALLE SYMBOLER MED UNDTAGELSE AF BONUS
  • Større mønter: 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000

MULTIPLICERENDE UDVIDENDE WILD BONUS

• BONUS SCATTER 3, 4 eller 5 ikoner hvor som helst udløser 7 gratis spil
  • Under gratis spil vises udvidende WILD multiplicerende wild på hjul 2 & 4
  • Udvidende WILD vises under gratis spil og afslører multiplikatorer på 2x, 3x eller 4x
  • Udvidende WILD på hjul 2 afslører x2 eller x3 multiplikatorer
  • Udvidende WILD på hjul 4 afslører x2 eller x4 multiplikatorer
  • WILD er måske stablet på hjul 1, 3 & 5
  • Gevinster kan multipliceres op til 12 x
  • Kun gevinster med udvidende WILD ganges
  • BONUS kan genudløses flere gange under gratis spil
  • Gratis drej gevinstbeløb er baseret på samme credits pr. linieindsats som det udløsende drej-beløb
  • Bonus kan genudløses under de gratis spil.

Automatisk spil

• I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 20, 50 eller 100 drej.
  • Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg antallet fra popup-menuen
  • Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil.
  • Automatisk drej er deaktiveret efter en bonus eller spilfeature

Seneste opdatering: 10-05-2017