Once Upon A Time

Spillets mål

Once Upon A Time er en fem-hjuls spilleautomat med 30 betalingslinjer med Wild Reel, Save The Princess-bonus, Goblin's Treasure-bonus, How She Loved The Knight, Those Crazy Goblins-bonus med gratis spin og klik mig-bonusspillet Greedy Goblins, som giver dig chancen for at vinde ekstra præmier.

Spilleinformation

• Du kan satse på op til 30 linjer.

Sådan spiller du

• Angivelse af "LINJER": Der er som standard valgt 30 linjer. Du kan ændre linjer ved at klikke på knappen "VÆLG LINJER" på spilskærmen. Hvis du klikker på knappen "VÆLG LINJER", vælges der to linjer ad gangen, indtil du når til linje 27. Herefter vælges der én linje ad gangen for linje 28, 29 og 30. Valget af linjer foretages i cyklisk rækkefølge, hvilket betyder, at når du har valgt 30 linjer, vil valget af linjer ved næste klik på knappen "VÆLG LINJER" starte ved 1 igen. Valgte linjer oplyses, mens ikke-valgte linjer ikke oplyses.
  • Angivelse af "INDSATS": Når du går ind i spillet, angives der en standardindsats på EUR 0,10 pr. linje for alle 30 linjer, hvilket givet en samlet indsats på EUR 3,00. Hvis du klikker på knappen "INDSATS PR: LINJE", øges indsatsen til maksimumværdien, som er EUR 50. Indsatsen pr. linje fungerer i cyklisk rækkefølge, hvilket betyder, at når du når EUR 50, starter indsatsen forfra i trin på EUR 0,01. Systemet tilpasser automatisk indsatsen til det næsthøjeste mulige beløb, hvis spilsaldoen er mindre end EUR 3,00.
  • Maks. indsats: Klik på knappen "MAKS. INDSATS SPIN" for at spille med 30 linjer og en indsats pr. linje på $50. Denne mulighed deaktiveres, hvis din spilsaldo ikke er stor nok.
  • "VIS UDBETALINGER": Du kan få vist GEVINSTOVERSIGTEN ved at klikke på knappen "VIS UDBETALINGER" øverst til venstre på hovedspilsskærmen. Gevinsten for hvert symbol vises på skærmen med gevinstoversigten, når den er ganget med indsats pr. linje. Værdierne på skærmen med gevinstoversigten ændres dynamisk afhængigt af den valgte indsats pr. linje. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til hovedspilsskærmen.
  • "REGLER": Du kan få vist REGLER ved at klikke på knappen "NÆSTE", der er placeret nederst til højre på skærmen Gevinstoversigt. Klik på knappen "TILBAGE TIL SPILLET" for at vende tilbage til hovedspilsskærmen.
  • Spin: Klik på "SPIN" for at dreje hjulene. Når hjulene holder op med at dreje rundt, vil eventuelle vindende kombinationer på de valgte linjer og eventuelle spredte gevinster blive udbetalt i henhold til gevinstoversigten.
  • Samlet indsats: Antallet af valgte linjer ganges med "indsats pr. linje", og det samlede indsatsbeløb vises under "SAMLET INDSATS" nederst til højre på
  • spilskærmen
  • Resultat: Eventuelle gevinster angives ved, at deres betalingslinjer bliver oplyst og symbolerne bevæger sig, eller i tilfælde af en spredt gevinst ved, at det tilsvarende symbol bevæger sig. Den samlede gevinst vises under hjulene som en meddelelse. Det sidste symbol på hver individuel vindende betalingslinje animeres og kommer "ud af skærmen", og gevinstbeløbet for den pågældende betalingslinje vises på dette symbol. Gevinsten vises desuden på det første symbol på hver vindende betalingslinje.
  • Save The Princess-bonusrunde: Save the Princess-bonus udløses, når der vises tre eller flere riddersymboler på en hvilken som helst aktiv betalingslinje. Riddersymbolerne skal være vist ved siden af hinanden og skal begynde fra det første hjul. Hovedspilsskærmen ændrer sig, og skærmbilledet med bonusspillet åbnes. Spilleren skal vælge en af de fire muligheder: Hammeren, katapulten, det trofaste sværd eller frisk kød. Når bonusspillet er gennemført, vises lykønskningsskærmen med gevinstens størrelse, og hovedspilsskærmen gendannes.
  • Fire Starter Wild-bonus: Hvis du får Fire Starter-symbolet på position et (øverst) på hjul tre, udløses Fire Starter Wild Reel. FIRE STARTER-symbolet vises kun på hjul tre. Dragen spyr ild over alle positioner på hjul tre, og alle positionerne på hjul tre bliver til wild symboler. Spillet giver kun gevinst, når alle positionerne på hjul 3 bliver til wild symboler. Wild Reel bevares indtil det følgende spin. Hvis Treasure-symbolet vises hvor som helst på hjulene, mens Wild Reel er aktivt, bevares Wild Reel indtil næste spin.
  • Goblin's Treasure-bonus: Tre Goblin-symboler på enhver aktiv betalingslinje udløser GOBLIN'S TREASURE-bonusrunden. Denne bonusrunde giver brugeren mulighed for at vælge tre af de fire skinnende objekter i rummet for at få øjeblikkelige kreditter. Goblin-symbolerne skal være vist ved siden af hinanden og skal begynde fra det første hjul. GOBLIN-symbolet vises kun på hjul et, to og tre. Hovedspilsskærmen ændrer sig, og skærmbilledet med bonusspillet åbnes. Spilleren skal vælge tre af de fire skinnende objekter i rummet: sækken med guld, lyset, koppen og bogen. Når bonusspillet er gennemført, vises lykønskningsskærmen med gevinstens størrelse, og hovedspilsskærmen gendannes.
  • How She Loved The Knight: How She Loved the Knight-bonussen udløses, når riddersymbolet og prinsessesymbolet vises side om side. De to symboler skal være side om side i vandret plan, og de behøver IKKE at være på en betalingslinje.
  • Those Crazy Goblins-bonus med gratis spin: Hvis du får tre træhussymboler på enhver aktiv betalingslinje, udløses Those Crazy Goblins-bonus med gratis spin, og du kan samtidig opnå øjeblikkelige kreditter. Træhussymbolet forekommer kun på hjul tre, fire
  • og 5. Optjen flere gratis spin ved at modtage træhussymboler på hjulene under de gratis spin. Knappen MAKS. INDSATS SPIN erstattes af måleren GRATIS SPIL TILBAGE. Når de gratis spin er gennemført, erstattes GRATIS SPIL TILBAGE med knappen MAKS. INDSATS SPIN, og den normale hovedspilsskærm gendannes.
  • Klik mig-spillet Greedy Goblins: Guldsæksymbolet vises kun på hjul et, tre og fem. Klik mig-bonusspillet GREEDY GOBLINS udløses, når der vises tre guldsæksymboler hvor som helst på hjul et, tre eller fem. Spilleren kan klikke gentagne gange på KLIK MIG-symbolet for at opnå gevinst i form af øjeblikkelige kreditter, indtil en af præmierne ledsages af meddelelsen "INDLØS".
  • Kreditter: Den spilsaldo, du har tilbage, når du har foretaget den ønskede indsats, vises under "SALDO".
  • Din aktuelle spilsaldo er summen af beløbene, der vises under "SALDO" og "SAMLET INDSATS".
  • AUTO-SPIL: Hvis du vil gøre brug af funktionen Auto-spil, skal du klikke på knappen "AUTO-SPIL" øverst til højre på spilskærmen. ANTAL LINJER indstilles til 1, INDSATS PR. LINJE indstilles til $0,01 og ANTAL AUTOMATISKE SPIN indstilles til 15. ANTAL AUTOMATISKE SPIN angiver det antal spin, der bliver spillet under Auto-spil. Hvis du klikker på knappen "BEKRÆFT", aktiveres Auto-spil. Klik på knappen "ANNULLER" for at vende tilbage til hovedspilsskærmen.
  • Du kan deaktivere "AUTO-SPIL" ved at klikke på knappen "STOP AUTO".
  • Bemærk: Indstillingen "AUTO-SPIL" er ikke tilgængelig, når der spilles om fiktive penge.
  • Lyd: Du kan slå lyden til og fra ved at klikke på knappen "LYD TIL" eller knappen "LYD FRA" i øverste venstre hjørne af spilskærmen.
  • Klik på "SPILHISTORIK" for at få vist logfiler over de spil, du har spillet.
  • Klik på "SPILLEREGLER" for at få vist spillets aktuelle versionsnummer.
  • Klik på "RE-BUY" for at købe flere kreditter til spillet fra din Danske Spil konto.
  • Klik på "Forlad spil" for at forlade spillet og vende tilbage til lobbyen.
  • Spillereglerne er de samme, uanset om du spiller med rigtige penge eller med fiktive penge.

Regler

• Spil 1 til 30 linjer.
  • Du kan ændre LINJER ved at klikke på knappen "VÆLG LINJER" på spilskærmen.
  • Du kan ændre INDSATSBELØB ved at klikke på knappen "INDSATS PR. LINJE" på spilskærmen.
  • SPIN starter spillet med den aktuelle INDSATS og de aktuelle LINJER.
  • MAKS. INDSATS SPIN indstiller LINJER og INDSATS til maksimum.
  • Udbetalinger vises i GEVINSTOVERSIGTEN.
  • Det højeste gevinstbeløb på hver valgt betalingslinje udbetales.
  • Sammenfaldende gevinster på forskellige oplyste linjer lægges alle sammen til din saldo.
  • Betalingslinjegevinster ganges med beløbet for indsats pr. linje.
  • Fire Starter-symbolet HVOR SOM HELST PÅ HJUL tre betaler 2 * indsats pr. linje * antal aktive linjer.
  • Kun valgte linjer kan udløse betalingslinjegevinster.
  • Wild symbolet træder i stedet for alle symboler, undtagen følgende symboler: ridder, goblin, prinsesse (med det formål at udløse bonusspillet How She Loved The Knight), træhus, guldsæk.
  • For Those Crazy Goblins-bonus med gratis spin afhænger antallet af gratis spin, der tildeles til at begynde med, af det antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer. Antallet af spin beregnes på følgende måde: 5 * n, hvor n er det antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Funktioner

Spil

Save The Princess Bonusrunde:

• Save the Princess-bonus udløses, når der vises tre eller flere riddersymboler på en hvilken som helst aktiv betalingslinje.
  • Gevinster for dette bonusspil er baseret på tilfældige multiplikatorer.
  • Gevinster ganges antallet af linjer (hvor bonuskombinationen vises) og indsatsen pr. linje.
  • Save The Princess-bonus og How She Loved The Knight kan udløses samtidig. Når dette sker, spilles How She Loved The Knight først.
  • Den højeste tilfældige multiplikator for dette bonusspil er 600.

Fire Starter Wild Bonus:

• Hvis du får Fire Starter-symbolet på position 1 (øverst) på hjul tre, udløses Fire Starter Wild Reel.
  • Wild Reel bevares indtil det følgende spin.
  • Hvis Treasure-symbolet vises hvor som helst på hjulene, mens Wild Reel er aktivt, bevares Wild Reel indtil næste spin.
  • Mens Wild Reel bevares, vil den gå tabt, hvis indsatsen pr. linje og/eller antallet af linjer ændres.
  • Fire Starter-symboler HVOR SOM HELST PÅ HJUL 3 udbetaler 2 * indsats pr. linje * antallet af aktive linjer, og hvis Fire Starter-symbolet forekommer på hjul 3 position 1 (øverst), udløses bonusspillet Fire Starter Wild Reel.

Goblin's Treasure Bonus:

• Tre Goblin-symboler på enhver aktiv betalingslinje udløser GOBLIN'S TREASURE-bonusrunden.
  • Denne bonusrunde giver brugeren mulighed for at vælge tre af de fire skinnende objekter i rummet for at få øjeblikkelige kreditter.
  • Gevinster for dette bonusspil er baseret på tilfældige multiplikatorer.
  • Gevinster ganges antallet af linjer (hvor bonuskombinationen vises) og indsatsen pr. linje.
  • Goblin's Treasure-bonus og How She Loved The Knight kan udløses samtidig. Når dette sker, spilles How She Loved The Knight først.
  • Den højeste tilfældige multiplikator for dette bonusspil er 330.

How She Loved the Knight:

• How She Loved the Knight-bonussen udløses, når riddersymbolet og prinsessesymbolet vises side om side. De to symboler skal være side om side i vandret plan, og de behøver IKKE at være på en betalingslinje.
  • Gevinster for dette bonusspil er baseret på tilfældige multiplikatorer.
  • Øjeblikkelige kreditter ganges med den samlede indsats.
  • Fire Starter Wild-bonus og How She Loved The Knight kan udløses samtidig. Når dette sker, spilles How She Loved The Knight først.
  • Crazy Goblins-bonus med gratis spin og How She Loved The Knight kan udløses samtidig. Når dette sker, spilles How She Loved The Knight først.
  • Det er muligt at have mere end én forekomst af How She Loved the Knight-funktionen i et enkelt spin. I dette tilfældes udbetales hver forekomst separat.
  • Den højeste tilfældige multiplikator for dette bonusspil er 5.

Crazy Goblins Free Spins Bonus:

• Hvis du få tre træhussymboler på enhver aktiv betalingslinje, udløses Those Crazy Goblins-bonus med gratis spin, og du kan samtidig opnå øjeblikkelige kreditter.
  • Optjen flere gratis spin ved at få træhussymboler på hjulene under de gratis spin.
  • Antallet af oprindelige gratis spin, der tildeles, afhænger af det antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer (5 * n, hvor n er antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer).
  • Under de gratis spin bestemmer antallet af træhussymboler så antallet af ekstra gratis spin. For 1 træhussymbol gives der 1 ekstra gratis spin, for 2 træhussymboler gives der 2 ekstra gratis spin, og for 3 træhussymboler gives der 3 ekstra gratis spin.
  • Alle gratis spin spilles med den samme indsats pr. linje som det spil, der udløste de gratis spin.
  • Gratis spin spilles altid med 30 linjer.
  • Beløbet for øjeblikkelige kreditter afhænger af det antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer. Antallet af spin beregnes på følgende måde: 60 * indsats pr. linje * n, hvor n er det antal linjer, hvor den udløsende kombination forekommer.
  • Det beløb, der vindes på hvert gratis spin, og den akkumulerede gevinst, når de gratis spin er gennemført, vises i tickerområdet nederst til venstre på hjulene. Desuden føjes gevinstbeløb for hvert enkelt gratis spin til "SALDO" med det samme. Når de gratis spin er færdige, skifter skærmen tilbage til den normale skærm.
  • Følgende bonusspil kan ikke udløses under gratis spin: 1. Save The Princess-bonus, 2. Fire Starter-jokerbonus, 3. Goblin's Treasure-bonus, 4. How She Loved the Knight, 5. Klik mig-spillet Greedy Goblins.

Greedy Goblin's Click Me:

• Guldsæksymbolet forekommer kun på hjul et, tre og fem. Der skal være tre guldsæksymboler hvor som helst på hjul et, tre og fem.for at udløse Klik mig-spillet GREEDY GOBLINS.
  • Spilleren kan klikke gentagne gange på KLIK MIG-symbolet for at opnå gevinst i form af øjeblikkelige kreditter, indtil en af præmierne følges af meddelelsen "INDLØS"
  • Gevinster for dette bonusspil er baseret på tilfældige multiplikatorer.
  • Gevinsterne ganges med den samlede indsats.
  • Den højeste tilfældige multiplikator for dette bonusspil er 9.

Paytable

• Klik på knappen VIS UDBETALINGER på hovedspilsskærmen for at få vist skærmen med gevinstoversigten.
>

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 93.00%.

Jeg fuldførte ikke spillet. Hvad skal jeg gøre?

Hvis du bliver afbrudt midt i grundspillet, færdiggør softwaren automatisk spillet for dig. Når du er logget ind igen, vil du kunne se resultatet ved at klikke på knappen "Spilhistorik".

Hvis du bliver afbrudt efter at have udløst eller midt i et bonusspil, vil softwaren automatisk starte bonusspillet, hvis det ikke allerede er sket. Ellers fortsættes spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Resultaterne for spillet kan kontrolleres i Spilhistorik.

Hvis du fortsat har problemer, kan du kontakte kundeservice 24 timer i døgnet, alle ugens dage.

Seneste opdatering: 06-07-2022