Free Reelin’ Joker

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Rtp : 96.17%

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Free Reelin’ Joker er et videospil med 3 hjul og 1 betalingslinje. Spillet har 3 hjul til at starte med. Hvis du aktiverer FREE REELIN' FUN-funktionen, tilføjes der et ekstra hjul. Der kan tilføjes op til 3 ekstra hjul.

FREE REELIN’ JOKER og GOLDEN JOKER er WILDS, som erstatter alle symboler. GOLDEN JOKER kan fordoble en gevinst, når det er en del af en gevinstlinje. GOLDEN JOKER kan kun lande på hjulene én gang i en spilrunde.

FREE REELIN’ FUN er en funktion med udvidende hjul. Funktionen udløses, når en gevinst inkluderer mindst 1 JOKER. Funktionen kan ikke udløses, hvis gevinsten er en MIXED WIN.

FREE REELIN' FUN tilføjer et ekstra hjul til de indledende 3. Hvis det viste hjul øger størrelsen på gevinsten, tilføjes et andet hjul, op til maksimalt 3 ekstra hjul. Når der ikke tilføjes flere hjul, slutter funktionen, og gevinsterne evalueres.

Når gevinsten er evalueret, slutter spilrunden, og den nye runde starter indledningsvist med 3 hjul.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 17-06-2021