Carry on Camping

INTRODUKTION

Carry On Camping er en spillemaskine med 3 hjul og 5 linjer. Spillet er inspireret af de klassiske film, der er bragt til live i de seneste pub-frugtseriespil.

Trin 1: Sådan kommer man i gang

Klik på INDSATS-knappen for at hæve eller sænke beløbet for din INDSATS. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under INDSATS-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
Klik på "START" for at starte spillet.
Spillet indeholder en Autospil-funktion, som automatisk starter alle spins. Tryk blot på Stop Autospil-knappen, hvis du ønsker at stoppe Autospin.

Trin 2: Sådan spiller man

Tryk på "START" for at starte spillet.
Hjulene starter og stopper tilfældigt.
Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3 matchende symboler på en af gevinstlinjerne. Alle gevinstlinjer fremhæves, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
Indsaml et hvilket som helst tal på hjulene for at øge sti-beløbet. 8 eller flere udløser SUPERBRÆTTET, mens 4 på stien udløser Bonussen.
Hvis BONUSSEN bliver udløst, får det en lysplet til at udløse enten:

Stopper: Dette får en Stopper til at fremhæve forskellige placeringer på pladen, og spilleren bliver tildelt det felt, hvor den lander. Boost: Dette flytter spilleren længere frem ad stien. Gevinstspin: Hjulene spinner en præmie frem. Genspin: Tildeler et genspin af hjulene. Skyd & kravl: Der gives 3 forsøg til at bestige pengestien. Tilføj igen: Tilføjer det antal, som landede under spinnet igen, efterfulgt af et gentaget JA/NEJ.

Hvis SUPERBRÆTTET bliver udløst, starter det øverste spil, hvilket potentielt kan blive opgraderet afhængigt af, hvor du er nået til på stien: START - starter featuren; BONUS - tilføjer en ekstra bonus inden featuren starter; EKSTRA ZONE - låser op for en højere startende skudzone samt en ekstra bonus inden featuren starter; EKSTRA LIV - tildeler et ekstra liv samt de andre opgraderinger inden featuren starter.

Fra dette punkt kan en serie af features og pengepræmier blive vundet ved at flytte rundt på brættet eller ved at SKYDE på ethvert aktivt SKUDNIVEAU.

Sti-bonussen tildeler en af følgende:

Penge+: Øger pengebrættet til højre.
Hjerte: Indsaml tre for at få et ekstra liv.
Skud: Tildeler et antal skud på det aktive skudniveau.
Næste zone: Låser op for næste skudzone-niveau.
Bonus: Tildeler en bonus.
Hemmeligt: Tildeler en hemmelig præmie.
Tyr: Tildeler et gevinststribe-symbol, der kan indsamles for at tildele en gevinststribe.
Træner: Tildeler en runde med lyspletten, som stopper på én tilfældig position.

FUNKTIONER

Der er 10 mulige features. I takt med at de bliver indsamlet, påfører de følgende handling:

CARRY ON CAMPING - Spillet skifter til en stor pengeskærm, hvor spilleren går rundt på brættet og indsamler super multiplikatorværdier. Gevinster ligger på mellem 100 til 1000 x indsatsen.
LAV EN STRIBE - Hovedhjulene skal spinne til en gevinst, hvorefter et gentaget JA/NEJ gives. Hvis spilleren vælger ja, spinner hjulene til en anden gevinst.
SÆT FUT I DEN - De 6 højeste værdier oplyses på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles et gentaget JA/NEJ for den præmie.
SKØR CAMPIST - Alle værdierne lyser på skift på pengestien. Spilleren skal trykke på start for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt. Herefter tildeles et gentaget JA/NEJ, hvis spilleren vælger ja, bliver der tildelt en anden pengepræmie.
SOLSIDEN OP - Nummerhjulet spinner og spilleren skal trykke på start for at stoppe hjulet. Nummeret som hjulet stopper på, er det antal positioner, som spilleren går op ad pengestien. Herefter tildeles et gentaget JA/NEJ, hvis spilleren vælger ja, bliver der tildelt en anden pengepræmie.
SÅ DET OP - Spilleren hi-lo gambler sig vej op ad pengesiten indtil der tabes.
TILBAGE TIL NATUREN - Kravler op ad pengestigen indtil spilleren har mistet tre liv.
KNALD DEN OP - Et op/ned gamble på pengestien.
MORGENGRY - Et tilfældigt antal lyspletter på pengestien. Spilleren skal trykke på spin for at stoppe lyspletten, hvorefter den tilsvarende præmie bliver tildelt.
VIL DU HA' EN ØL - Hjulene i hovedspillet spinner til en gevinstkombination.
Derudover er det muligt at vinde ekstra gevinster fra skudzonerne. I takt med at de bliver indsamlet, påfører de følgende handling:

PENGEEKSPLOSION - Tildeler et skud på pengestien.
GEVINSTSPIN - Tildeler et antal gevinstspin.

Supervalg

Hvis der landes på et supervalg via den aktive zone, bliver der tildelt en Vælg Mig-mulighed. Spilleren vælger én af de tre Sid-ikoner, som kommer til at ligge som en overlejring på hjulene. Når spilleren har valgt et ikon, bliver der tildelt en af følgende:

CARRY ON CAMPING - Tager automatisk spilleren videre til Carry on Camping-bonusrunden.
NÆSTE ZONE - Flytter automatisk spilleren til næste zone.
MULTIPLIKATOR - Tildeler en pengemultiplikator, som bliver lagt til Pengepuljen.
SUPER ZONE - Flytter automatisk spilleren til den øverste zone.
SUPERSPIN - Spinner hjulene til en garanteret gevinst, hvorefter den lægges til Pengepuljen.

Carry On Camping

Hvis spilleren når toppen af pengestien eller indsamler Carry on Camping-featuren fra Skudzonerne, så bliver Big Money-featuren tildelt.

Spin nummerhjulet for at flytte rundt på brættet og for at lande på super pengemultiplikatorer (hvilket er et multiplum af den samlede indsats).
Fortsæt med at spinne og vinde indtil INDSAML bliver afsløret.
Vind op til 1000 x indsatsen.

AUTOSPIL

Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)
Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spil ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformationer og spilregler

Linjegevinster ganges med spillerens samlede indsats.
Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
Alle linjeudbetalende symboler skal forekomme på en spillet linje og på tilstødende hjul (der er altid 5 aktive linjer). Kun den højeste linjegevinst udbetales pr. linje.
VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.60%.

Oversættelse af Spilbegreber

Bemærk: Følgende gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.

Engelsk Begreb Oversat Begreb
Wild Wild
Info Info
Stake Stake
Auto Auto
Scatter Scatter
Bonus Bonus
Winlines GEVINSTLINJER
Of A Kind Af En Slags
All Wins Pay Adjacent Alle gevinster betaler tilstødende

Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er 250.000£ eller 10.000 x indsats - hvad der end kommer først (eller valutaækvivalent, baseret på en aktiv valutakurs. Andre operatørgrænser kan gælde).

Gælder fra den

Dag:10
Måned:07
År:2019
v2.0