Odin's Gamble

Spilleregler (31.11.2021)

Bemærk: Odin's Gamble-computerspil emaskinen betegnes som Odin's Gamble, spil et el er spil.

 1. Odin's Gamble er en 4x6-computerspil emaskine med 466 forbundne, udbetalende kombinationer. Spil et omfatter en mysteriefunktion, Wild-multiplikatorer og et bonusspil med Sticky-gevinster og en vandrende Wild-stabel. Den teoretiske tilbagebetaling er 94,05%.
 1. En spilrunde startes med startknappen og gennemfører spil et med det valgte
 1. Autospil gennemfører automatisk spil et i det antal spilrunder, der blev valgt på Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig.
 1. Al e spiludbetalinger og gevinstkombinationer udbetales i henhold til gevinsttabel
 1. Al e gevinster præsenteres og udbetales i den valgte
 1. Kun den længste gevinst for hver forbundne, betalende kombination udbetales i kombinationer i henhold til gevinsttabel
 1. Spil et har to forskel ige former for Wild-symboler: Et almindeligt Wild i grundspil et og et ladet Wild i bonusspil Wild- symbolerne erstatter al e andre symboler og medfører en x2-multiplikator.

           Der er ingen Wild-symboler til stede på det første hjul.

 1. Mysteriefunktion: Udløser tilfældigt Sticky-gevinst-funktionen i grundspil
 1. Sticky-gevinst-funktion: I grundspil et kan enhver gevinst muligvis udløse Sticky-gevinst-funktionen. I bonusspil et vil hver gevinst udløse Sticky-gevinst-funktionen. Når denne funktion er aktiv, vil al e gevinstgivende symboler i en forbunden, betalend kombination være låst, og de resterende symboler drejer

           Drej igen-funktionen fortsætter, indtil der ikke er flere låste, gevinstgivende symboler.

 1. 3 Scatter-symboler udløser bonusspil et, der består af 10 gratis
 1. Vandrende Wild-stabel: I bonusspil et vil en vandrende Wild-stabel dække et helt For hvert spin vil den tilfældigt flytte et andet hjul og blive låst fast, så længe Sticky-gevinst-funktionen er aktiv.
 1. Wild-multiplikator: I bonusspil et medfører ladet Wild-symbolet en x2-multiplikator, som også tilføjes til vandrende Wild- Multiplikatoren forbliver i resten af bonusspilet og øges (op til en maksimal multiplikator på 22), efterhånden som flere multiplikatorværdier tilføjes fra ladet Wild-symbolerne.
 1. I bonusspil et udløser 3 Scatter-symboler 5 ekstra, gratis
 1. Bonusspil et gennemføres med den samme indsats som ved det spin, der udløste bonusspil
 1. Indsatser kan ikke ændres under en
 1. I tilfælde af fejl på spil et vil al e påvirkede indsatser og betalende kombinationer være
 1. Al e gevinster under en spilrunde lægges sammen og præsenteres ved spilrundens
 1. Den maksimale indsatsmultiplikator for en spilrunde er Hvis man når denne grænse, vil spilrunden blive afsluttet, og der udbetales ingen yderligere gevinster.

Seneste opdatering: 03-02-2022