Xmas Joker

Uafsluttede spil

Hvis dit spil bliver afbrudt, så vil al spilinformation og alle placerede indsatser blive gemt, indtil du åbner spillet igen. Du kan fortsætte spillet derfra, hvor du blev afbrudt. Ikke afgjorte indsatser vil forblive ufuldstændige i ikke-afgjorte spil i 90 dage, hvorefter spillet annulleres og indsatsen vil blive givet til velgørenhed. Ved fejl i spillet annulleres alle betalinger og spil.

Spilleregler

Xmas Joker er et 3-hjuls video spilleautomatspil med 5 faste betalingslinjer, pyntet med kristtorn, klokker og julestemning. En kombination af tre ens symboler langs enhver af betalingslinjerne giver en gevinst.

Julejokeren, der ligner en elver, er et scattersymbol. Tre julejokersymboler et vilkårligt sted på hjulene udløser en sekvens med ti gratis spin. Der er en særlig julegave, der venter på at blive pakket ud, når mindst to julegavesymboler vises på et gratis spin. Denne julegave er lig med 1-100 gange den samlede satsning!

På ethvert gratis spin udvider tre julegavesymboler, der vises hvor som helst på hjulene, den gratis spinsekvens med yderligere ti gratis spin med i alt op til 50 på hinanden følgende gratis spin. Hvert af disse giver mulighed for at vinde flere vidunderlige juleoverraskelser.

Tilbagebetalingsprocenten er 96.98%.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil- Starter runden ved at dreje hjulet.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.

Seneste opdatering: 10-05-2017