Hugo Goal

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Hugo, Afskylia, Don Croco og Geden har alle varmet op, bundet snørebåndene og er klar til startfløjtet i Hugo Goal. Dette er en spillemaskine med 3 hjul og 5 faste gevinstlinjer. En kombination af tre ens symboler langs enhver af gevinstlinjerne udløser en gevinst.

Hugo, den venlige trold, er et wild-symbol, der kan forekomme alle steder på alle tre hjul. Wild-symbolet erstatter alle normale symboler for at hjælpe med at danne vinderkombinationer.

Du udløser funktionen LANGSOM GENGIVELSE ved spil uden gevinst, når der er to fulde stakke med samme karaktersymbol (Afskylia, Don Croco, Geden) på hjulene. Wild-symbolet (Hugo) kan erstatte alle karaktersymboler, når funktionen udløses. Hjulet uden en fuld stak udfører så gratis omspil, indtil du får en kombination med gevinst!

Du udløser funktionen FRISPARK ved spil uden gevinst, når der er to fulde stakke med samme genstand (fodbold, fløjte, støvler, stopur, flag) på hjulene. Wild-symbolet med Hugo kan erstatte alle genstande, når funktionen udløses. Hjulet uden fuld stak udfører kun et enkelt gratis omspil, så du får en ekstra chance for at vinde!

Hvis der er mulighed for at spille på to forskellige hjul igen, så vil hjulet med den største potentielle gevinst blive, hvor det er – og udløse en af de to omspilsfunktioner.

Du udløser bonusspillet STRAFFESPARKSKONKURRENCE, når alle symbolpositioner på hjulene er fyldt med samme symbol. Wild-symbolet kan erstatte alle andre symboler. Du spiller som Hugo, der nu er målmand, og du skal redde så mange straffespark som muligt for at gange din gevinst fra spillerunden, som udløste funktionen. Du har fem forsøg til at redde. Vælg og klik på den position på skærmen, hvor du tror, Hugo kan lave en redning! Hver redning øger gevinstmultiplikatoren med én. Hvis du redder alle 5, får du den højeste multiplikator på x10! De mulige multiplikatorer er: x2, x3, x4, x5 og x10.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

Handlinger

Betalingstabel

Viser betalingstabellen.

Autospil

Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.

Spil

Starter runden ved at dreje hjulet.

Stop

Stopper hjulene hurtigere.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.49%

Seneste opdatering: 21-01-2020