Wolf Call

Om dette spil

• l Dette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.
  • l Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Bet-regler

• l Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
  • l Startbet er det nuværende samlede bet divideret med mådeprisen for 10.
  • l Det samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de

spillede måder.

Måderegler

• lSpillet indeholder 1024 måder. l En måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster. l Mådegevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• l Udbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • l Den samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • l Hvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • l Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.

Spilstyring

• l Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • l Knappen Spin-indstillinger: Viser ekstra spin-indstillinger.
  • l Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • l Autospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.
  • l Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • l Bet op-knap: Øger det nuværende bet.
  • l Bet ned-knap: Sænker det nuværende bet. l Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Credits: Viser de nuværende saldoer.
  • l Knappen Jackpot-funktion-autospil: Vælger automatisk ikoner i jackpot-funktionen. Dette har ikke indflydelse på funktions-resultaterne.
  • l Købsfunktion-knap: Viser muligheden for at købe gratis spin.

Spilmenu

• l Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • l Knappen Hjem: Afslutter spillet.
  • l Bank-knap: Viser banksiden.
  • l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.
  • l Lyd: Slår spillyd til.

Yderligere oplysninger

• l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • l Eventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de gældende regler.
  • l I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • l Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • l Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

Wild-symboler

• l Diamantsymboler er wild-symboler.
  • l Diamantsymboler kan erstatte alle symboler undtagen bonussymboler. l Dette symbol vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Bonussymboler

• l Symbolet viser sig kun i basisspillet.

Gratis spin

• l3, 4 eller 5 bonussymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion. l Der tildeles henholdsvis 10, 15 eller 20 gratis spin. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • lGratis spin kan ikke udløses flere gange. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Power Range™-funktion

• l Power Range™ dækker en del af hjulrækken. l Hvis en wild lander indenfor Power Range™, tilføjes en multiplikator til wild. l Multiplikatorer ganges med hinanden og gælder for alle mådegevinster.
  • l Under basisspillet, dækker Power Range™ de midterste to positioner på hvert af hjul 2, 3 og 4.
  • l Under basisspillet tildeles alle wilds, der lander indenfor Power Range™ en multiplikator på 2X. l Under gratis spin dækker Power Range™ alle hjulene 2, 3 og 4.
  • l Under gratis spin tildeles alle wilds, der lander indenfor Power Range™, tilfældigt en

multiplikator på 2X, 3X eller 5X.

Jackpot-funktion

• lMatching af 3 ikoner giver den tilsvarende jackpot-værdi. l Denne funktion udløses, når diamantmåleren er fuld. l Hvis en wild lander på skærmen under basisspillet, bidrager det til diamantmåleren.
  • lHvis en wild lander indenfor Power Range™, bidrager den to gange til diamantmåleren. l Fremskridt i diamantmåleren skaleres med bet.
  • lHvis den indsamlede værdi ville fylde diamantmåleren flere gange, ganges jackpotpræmierne tilsvarende, og spillet spilles én gang. l Ændring af bet påvirker ikke spillets UTS. l Hvis funktionen og gratis spin udløses samtidigt, spilles funktionen først.
  • lDenne funktion kan kun udløses i basisspillet. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Funktionen Køb

l Udløser øjeblikkeligt gratis spin-valg til nuværende bet. l Prisen på funktionen Køb er det samlede bet ganget med 50. l Funktionen kan være utilgængelig over en givet bet-grænse. l Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i dette spil.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en UTS på 96,44 %. l UTS under funktionen Købsfunktion er 96,44 %.

Seneste opdatering: 08-02-2022