Rise of Olympus

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Rise of Olympus er et videoslotspil, som spilles på et 5x5 gitter. Symboler falder ned på gitteret for at skabe gevinstkombinationer. Der gives gevinst ved 3 eller flere matchende symboler i rad; vandret eller lodret. Alle rækker og kolonner er aktive, og symbolerne kan være en del af flere gevinstkombinationer.

Gevinstkombinationerne fjernes, efter gevinster er indsamlet, og resterende symboler falder ned med mulighed for at skabe nye gevinstkombinationer. Wild-symbolet fremkommer ved det midterste symbol, når en gevinstkombination på 3 symboler fjernes fra gitteret. En gevinstmultiplikator forøges ved hvert nyt fald.

Rise of Olympus har et wild-symbol (mønten), tre tilhørende funktionssymboler (hjelmen, treforken og lynet) samt Zeus, Poseidon og Hades’ ansigter, og enhver kombination af de tre symboler giver gevinst. Wild-symbolet kan gælde for ethvert andet symbol til at hjælpe med at danne gevinstkombinationer. Når der kun er wild-symboler tilbage på gitteret, fjernes de, så du kan udløse gratisspil!

Der er chance for, at funktionen Guds hånd udløses under spillerunder uden gevinst. Forskellige unikke egenskaber udføres, afhængigt af hvilken aktiv gud der vises i højre side af skærmen. Guds hånd hjælper med at skabe mulige gevinstkombinationer. Der er i alt tre Guds hånd-egenskaber – en for hver gud. De er som følger:

Hades: Et sæt symboler vælges og forvandles til et andet symbol.

Poseidon: Et eller to symboler føjes til gitteret.

Zeus: To sæt symboler udslettes og fjernes fra gitteret.

Olympus’ vrede-funktionen udløses, når måleren på skærmen er fyldt helt op. Måleren fyldes kun op ved gevinstkombinationer med gudesymbolerne. Wild-symbolet kan bruges som del af disse kombinationer. Alle andre kombinationer bidrager ikke.

Måleren har 3 afsnit. Ud fra ovenstående regler: En kombination med fem af en slags fylder 3 afsnit af måleren, en kombination med fire af en slags fylder 2 afsnit af måleren, og en kombination med tre af en slags fylder 1 afsnit af måleren.

Når måleren er fyldt, og der ikke er flere gevinster, vinder du en gratisrunde. Multiplikatoren nulstilles. Under funktionen Olympus’ vrede udløses Guds hånd-funktionerne en efter en af deres respektive guder. Denne rækkefølge er den samme, hver gang funktionen Olympus’ vrede udløses. Når der ikke er flere gevinster efter hvert fald, udfører en gud sin funktion, og spillet fortsætter som normalt, indtil der ikke er flere gevinster. Denne sekvens gentages, indtil spillerunden er ovre, og alle Guds hånd-funktioner er udført. Alle gevinster udregnes og returneres, inden næste spillerunde begynder.

Den aktive gud skifter så til den gud, der blev vist på skærmen inden funktionen Olympus’ vrede blev udløst.

Ryddes hele gitteret for symboler, udløses gratisspilfunktionen. Vælg en af de tre muligheder for gratisspil. Hades giver først 4 gratisspil, Poseidon giver først 5 gratisspil. Zeus giver først 8 gratisspil. Den tilhørende Guds hånd-funktion er derefter aktiv under gratisspillene og udløses efter hvert spil uden gevinst for at give dig yderligere hjælp til at skabe mulige gevinstkombinationer! Multiplikatoren nulstilles ikke mellem spillerunder under gratisspilfunktionen og kan vokse til højest x20!

Gratisspilfunktionen kan forlænges ved at få ladet måleren på skærmen helt op. De tidligere beskrevne regler gælder også her. Hades giver yderligere 4 gratisspil. Poseidon giver yderligere 3 gratisspil. Zeus giver yderligere 2 gratisspil. Det maksimale antal gratisspil er 20. Funktionen Olympus’ vrede er ikke aktiv under gratisspil. Hvis gitteret ryddes under et gratisspil, kan du vinde en øjeblikkelig gevinst på 100x din samlede indsats!

Indsatser vælges med indsats-knapperne nederst i spillet. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen en ad gangen. Klik på START for at starte runden. Når symbolerne falder på plads, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge gevinstoversigten.

Handlinger

  • Ændre indsats- Klik på en af fem indsatsknapper for at vælge en indsats, eller brug knapperne plus og minus til at reducere eller forøge indsatsen et trin ad gangen.
  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indsats. Autospil deaktiveres automatisk, afhængig af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Start- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats.

Seneste opdatering: 23-08-2018