Vicky Ventura

SÅDAN SPILLER DU VICKY VENTURA

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene. Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Jackpot-gevinst eller Stop ved Bonus-funktion.

SPECIALSYMBOLER & FUNKTIONER

TOTEM KRYSTAL

Aktiverer den MYSTISKE TOTEM.

Kan fås i et normalt spil og i Free Spins.

MYSTISK TOTEM

Når den er aktiveret vil den Mystiske Totem udsende energi til tilfældige låste eller åbne fliser.

Enhver låst flise der rammes af energistrålen vil afdække WILDS, mens eksisterende åbne fliser vil forvandle sig til identiske symboler eller yderligere Totem Krystaller.

Funktionen gentages for hver Totem Krystal der fås på hjulene.

LÅST RÆKKE

Spillemaskinen har en Låst Række i normalt spil, og yderligere to når FREE SPINS udløses.

Fliser i Låste Rækker kan kun afsløres af det MYSTISKE TOTEM.

Alle afslørede fliser fra en Låst Række vil blive låst igen ved slutningen af spillet, eller ved slutningen af en FREE SPINS runde.

Det maksimale, mulige antal Låste Rækker er fire i BONUS FREE SPINS.

FREE SPINS SYMBOL

Få tre Free Spins symboler for at åbne for 10 FREE SPINS.

FREE SPINS

FREE SPINS tildeler to ekstra Låste Rækker.

Hvis energi fra den MYSTISKE TOTEM vælger en flise fra en af de Låste Rækker, vil det blive åbnet som et WILD til det oprindelige spin. I efterfølgende Free Spins vil det forblive ulåst, men vil opføre sig som en almindelig flise på spillemaskinen, hvormed det giver et tilfældigt resultat på hvert spil, men tilbyder flere potentielle måder at vinde på.

BONUS FREE SPINS

Få tre FREE SPINS scatter symboler under FREE SPINS for at åbne ti yderligere bonusrunder, og en ekstra Låst Række.

Ekstra FREE SPINS kan tildeles flere gange, men det maksimale antal Låste Rækker på spillemaskinen, er altid fire.

WILD SYMBOL

Erstatter alle betalende symboler. Kommer kun frem når et symbol på en af de Låste Rækker afsløres den første gang.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen.

Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP ≈ 95.09%

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 10000.

Seneste opdatering: 24-04-2019