Agent Jane Blonde Max Volume

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Måderegler

• lSpillet indeholder 243 måder.
  • lEn måde er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner på hjulene.
  • lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden i dette mønster.
  • lMådegevinster begynder fra det yderste venstre hjul og udbetales fra venstre mod

højre kun på tilstødende hjul med start på det første slotspil-hjul.

Bet-regler

• lHvert spillet spin koster et samlet bet-beløb. l Start-bet er antallet af mønter ganget med møntstørrelsen.
  • lDet samlede bet er baseret på det placerede start-bet ganget med prisen på de

spillede måder.

Regler for udbetaling

• lUdbetalinger af mådegevinster er baseret på det placerede startbet.
  • lStørrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • lDen samlede udbetaling er den samlede mænge af alle mådegevinster som følge af et spin.
  • lHvis flere vinderkombinationer lander på en måde, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • lDen viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest

mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

• lWild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter. l Dette symbol har ikke en udbetaling. l Wild-symboler forekommer på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspil og gratis spin.
  • lWild-symboler kan optræde som 3 stablede symboler på hjul 3 i basisspillet og gratis spin.

Scatter-symboler l Dette symbol har ikke en udbetaling.

Rolling Reels™-funktion

• lFunktionen udløses efter alle mådegevinster.
  • lVindersymboler fjernes fra hjulene, når symbolerne foroven flyttes ind på tomme pladser. l Hvis nye vinderkombinationer dannes, udløses funktionen igen.
  • lFunktionen fortsætter, indtil der ikke er nogen vinderkombinationer til stede på hjulene. l Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.

Jackpots

• l5 eller flere scatter har en chance for at udløse jackpot-funktionen. l 1 af 3 jackpots vil blive tildelt. l Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin. l Guld-jackpotten giver 100x det samlede bet. l Sølv-jackpot giver 25x samlet bet. l Bronze-jackpot giver 5x samlet bet.
  • lJackpots øges med gratis spin-multiplikatoren. l Kun 1 jackpot kan tildeles ad gangen. l Scatter indkasseres, hvis 5 eller flere vises på hjulene.
  • lDen grafiske indsamlingspokal i spillet er kun til visuel underholdning, og påvirker ikke som sådan tildelingen af en jackpot.

Gratis spin-valg

• l1 eller flere scatter på alle 5 hjul udløser gratis spin-valget. l 3 gratis spin-funktioner kan vælges.
  • l15 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 1x, der forøges med 1x for hvert spin.
  • l10 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 2x, der forøges med 2x for hvert spin.
  • l5 gratis spin med en oprindelig multiplikator på 5x, der forøges med 5x for hvert spin.

Gratis spin

• lGratis spin bliver spillet automatisk.
  • lFunktionen indeholder et multiplikatorspor.
  • lGevinst-multiplikatoren øges for hvert spin i træk, når det første spin er gennemført. l Gevinsten for hver gratis spin ganges med den nuværende aktive multiplikator.
  • lDen maksimale gratis spin-multiplikator er 100x. l 1 eller flere scatter på alle 5 hjul genudløser det oprindeligt valgte antal gratis. l Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle måder, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.

Spilmenu

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.

• lLobby-knap: Afslutter spillet.

• lBank-knap: Viser banksiden.

• lIndstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lUdbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Spilstyring

• lCredits: Viser de nuværende saldoer. l Bet: Viser det nuværende samlede bet. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lBet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet. l X-knap: Afslutter spillet.

Bet-indstillinger

l Samlet bet: Viser det samlede bet. l Møntstørrelse: Angiver møntværdien. l Møntbet: Angiver antallet af mønter, du vil satse. l Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi. l Maks. bet-knap: Indstiller det aktuelle bet til maks. værdi.

Spilindstillinger

• lLyd: Slår spillyd til.
  • lVoice-over: Aktiverer stemme hen over lyde.

Yderligere oplysninger

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion

eller udvælgelse.

• lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Udbytte til spiller

l Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke. l Dette spil har en RTP på 96,00 %.

Seneste opdatering: 18-01-2022