Katmandu X

Katmandu X

Spilbeskrivelsesdokument

Oprettet den

2023-03-01

 

Spilbeskrivelse

I horisonten ligger Katmandu-dalens snedækkede bjerge. Foran dig er en lang trappe, der fører op ad skrænterne til dit mål, et gammelt tempel. Du træder ind i et mytisk, ældgammelt sted, fyldt med ukendte rigdomme. Kan du finde dem?

Katmandu X er en spillemaskine med 6 rækker og 6 kolonner, hvor du vinder på klynger med 5 eller flere forbundne symboler. De centrale spilfunktioner er: Den samlede multiplikator, der forøges for hver gevinst, de forskellige wild-symboler og de store symboler. Wild-symbolerne findes i tre udgaver: almindelig wild, multiplikator-wild og eksploderende wild. De store symboler kan være op til fire gange fire. Kronen på værket er bonusspillet med Free Drops.

Spilvisning

Indsatser og saldo vises altid på infobaren nederst i spillet i den valuta, spilleren har valgt. Disse oplysninger kan altid ses, mens du spiller. Gevinster vises i den valgte valuta midt på infobjælken nederst i spilvisningen, når du spiller.

Udbetalingslinjer

Gevinster genereres af ortogonalt tilstødende klynger af fem eller flere symboler, hvilket resulterer i et varierende antal måder at vinde på. RTP for spillet er defineret i spillereglerne.

Bonusspil

Tre bonussymboler udløser bonusspillet med Free Drops. Hvis et af bonussymbolerne er et superbonussymbol, udløses superbonusspillet.

Spilleregler

 

Katmandu X er en spillemaskine med 6 hjul og 6 rækker med faldende symboler og klyngegevinster.

Minimumindsatsen er 2,00 kr, maksimumindsatsen er 1 000,00 kr. Hver indsats er 100 mønter.

En gevinstklynge består af 5 eller flere identiske symboler, som er vertikalt eller horisontalt forbundet.

En spilrunde begynder på det valgte indsatsniveau, når spilleren trykker på knappen 'Spin'.

Spillet kan også spilles automatisk ved at aktivere Autospin. Hold knappen 'Spin' nede, eller brug knappen 'Autospin' til at indstille antallet af spillerunder, der skal spilles automatisk.

Gevinster og gevinstgivende kombinationer udbetales efter gevinsttabellen.

Gevinster vises i spillerens valuta eller i mønter. Spilleren kan ændre sine præferencer i Indstillinger.

Gevinster tildeles i spillers valuta.

Katmandu Gold spilles i to tilstande: normaltilstand og bonustilstand med Free Drops.

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen bonussymboler og superbonussymboler.

Multiplikator-wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonus-, Free Drops- og superbonus-symboler.

Det eksploderende wild-symbol erstatter alle symboler undtagen bonus-, Free Drops- og superbonus-symboler.

Det eksploderende wild-symbol sprænger symboler omkring sig, hvilket kan generere kæder af eksplosioner. De resterende eksploderende wild-

symboler eksploderer ved spilrundens slutning, når der ikke er flere gevinster, og genererer et Redrop. Wild-symboler uden gevinst og bonussymboler påvirkes ikke.

Alle multiplikator-wild-symboler, der bidrager til gevinstklynger, multiplicerer gevinsten med deres respektive klynger, før den samlede multiplikator anvendes.

Den samlede multiplikator anvendes på alle gevinstklynger. Hvert gevinstsymbol og symboler, der fjernes af et eksploderende wild-symbol, øger den samlede multiplikator med en efter udbetalingen af det aktuelle resultat. Den samlede multiplikator forbliver aktiv i løbet af Avalanche- funktionen og kan aldrig nulstilles i løbet af en igangværende spilrunde.

Hver gevinstklynge genererer et wild-symbol på en af de tomme pladser, der opstår, når gevinstsymbolerne er eksploderet.

Wild-symbolernes multiplikatorværdier lægges sammen og anvendes på det genererede wild-symbol, hvis flere wild-symboler bidrager til samme gevinstklynge. Normale wild-symboler har en multiplikatorværdi på 1.

Normale wild-symboler og eksploderende wild-symboler regnes for at have en multiplikatorværdi på 1.

Alle klyngegevinster i et eksisterende symbol-drop bliver samlet, og derefter eksploderer alle symboler, der er del af en gevinstkombination. De resterende symboler falder vertikalt, indtil de når en hvileposition, og nye symboler fylder de tomme pladser. Avalanche-funktionen fortsætter, så længe nye gevinstkombinationer forekommer.

Alle lav-, middel- og høj-værdisymboler forekommer i fire størrelser: Standard 1x1, Super 2x2, Mega 3x3 og Epic 4x4. Alle store symboler tælles som bestående af antallet af 1x1 symbolforekomster, som de dækker, f.eks tæller super 2x2 som fire almindelige 1x1-symboler.

Store symboler, der droppes, knuser 1x1 symboler på deres vej ned. Symboler af samme slags som det knusende store symbol er upåvirkede ligesom wild-, bonus og Free Drop-symboler.

Store symboler, der droppes, knuser 1x1 symboler på deres vej ned.

Symboler af samme slags som det knusende store symbol er upåvirkede ligesom wild-, bonus og Free Drop-symboler.

Tomme pladser under store symboler fyldes med 1x1-symboler af samme type som det store symbol, indtil de når en stabil, horisontal hviletilstand.

Wild Strike-funktionen erstatter symboler i visningen med wild-symboler, eksploderende wild-symboler eller multiplikator-wild-symboler og kan optræde i ethvert drop. Bonus-, Free Drop-, superbonus-, wild-, eksploderende wild- og multiplikator-wild-symboler kan ikke erstattes.

Super Wild Strike-funktionen erstatter symboler udelukkende med eksploderende eller multiplikator-wild-symboler.

Tre bonussymboler i visningen i normaltilstanden udløser bonustilstanden med Free Drops.

Den samlede multiplikator bevares mellem Free Drops i bonusspillet.

Et Free Drops-symbol kombineret med 3 bonussymboler i normaltilstanden tildeler yderligere Free Drops. Individuelle Free Drops- symboler i bonustilstanden tildeler yderligere Free Drops.

1 superbonussymbol og 2 bonussymboler udløser superbonusspillet med en garanteret Super Wild Strike i starten af hvert Free Drop. Et superbonussymbol i et almindeligt bonusspil forvandler det igangværende bonusspil til et superbonusspil.

Bonustilstanden slutter, når der ikke er flere Free Drops tilbage. Gevinster udbetales, når alle udløsende funktioner er slut.

Indsatser kan ikke ændres i en igangværende spillerunde. En spillerunde slutter, hvis maksimumgevinsten opnås.

Den teoretiske udbetaling (RTP) i Katmandu X er 95,0 %. Spillet har en maksimal gevinst på 25 000x indsatsen.

Alle indsatser og gevinster annulleres ved fejl.

X-iter

X-iter-regler

X-iter-funktionen har flere forskellige spiltyper.

Superbonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til superbonusspillet med et garanteret Super Wild Strike ved begyndelsen af hvert Free Drop på bekostning af 500x den valgte indsats.

Bonus:

Garanterer en spilrunde med adgang til bonusspillet med Free Drops på bekostning af 100x den valgte indsats.

Super Wild Strike:

Et symbol-drop med et garanteret Super Wild Strike på bekostning af 25x den valgte indsats.

Eksploderende wild!

Et symbol-drop med et garanteret eksploderende wild-symbol på bekostning af 10x den valgte indsats.

Bonus-jagt:

Et symbol-drop med mere end dobbelt så stor chance for at udløse bonusspillet på bekostning af 2x den valgte indsats.

X-iter-funktionerne kan kun aktiveres i basisspillet.

Minimumprisen for X-iter er 4,00 kr, maksimumprisen er 500 000,00 kr. Den teoretiske udbetaling (RTP) for alle X-iter-spiltyper i Katmandu X er 95,0%.

Alle spilleregler gælder også for X-iter-funktionerne.

Seneste opdatering: 23-03-2023