Hugo Carts

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster gives for tilstødende symbolkombinationer i henhold til informationerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

HUGO CARTS er en videospillemaskine med 5 hjul og 1024 måder at vinde som standard, men symbol-MULTIPLIERS kan forøge dette antal!

HUGOLINA lander på hjul 2, HUGO på hjul 3 og SCYLLA på hjul 4 under basisspillet. Enhver enkelt figur eller en figurkombination udløser et RE-SPIN. HUGOLINA tilføjer 2 til 5 symbol-MULTIPLIERS med op til x10, HUGO kaster med 2 til 5 gyldne WILDS, og SCYLLA kaster med 5 til 9 MYSTERY-symboler. Denne funktion kan ikke udløses igen.

3, 4 eller 5 dynamit-SCATTER-symboler tildeler henholdsvis 7, 9 eller 11 FREE SPINS. DON CROCO kan vises tilfældigt på et hvilket som helst basisspil for at smide 2 dynamit-SCATTERS på hjulene!

En figur vises tilfældigt i starten af FREE SPINS for at spille den passende funktion på hvert FREE SPIN. Genudløs ved at få 3 eller flere SCATTERS. En anden figur vælges tilfældigt, indtil alle 3 er opnået, og så er der ikke flere genudløsere tilgængelige.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Der er 1024 fastlagte gevinstvariationer. Gevinstvariationer tildeles for tilstødende symbolkombinationer fra venstre til højre Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP:96.23%

Handlinger

  • Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.

Seneste opdatering: 24-08-2021