Foxin' Wins Again

Foxin’ Wins Again er en 5-hjuls slot spil med en SUPERINDSATS™, til 10 GRATIS SPIL og GRATIS SPIL 2. CHANCE øge dine gevinster. Under normalt spil, målet er at opnå en vinderkombination af symboler på nogen af de 50 linjer. Udbetalinger afhænger af det antal mønter du spiller, og den vindende kombination af opnåede symboler. Teoretisk set er den gennemsnitlige udbetaling til spilleren (RTP) 95.67% for no Superindsats (50 mønter), 95.17% for Superindsats 25CR (75 mønter) and 95.86% for Superindsats 50CR (100 mønter).

SPILLEREGLER

• Spil 50 linjer
  • Udbetalinger foretages i henhold til udbetalingstabellen
  • Gevinster på udbetalingslinjer ganges med indsatsen pr. Udbetalingslinje
  • Scatter-gevinster fordobles med gevinsten pr. Betalingslinje
  • Scatter-gevinster tilføjes gevinster fra udbetalingslinjer
  • Kun højeste gevinst på hver valgt udbetalingslinje
  • Gevinster på forskellige udbetalingslinjer lægges sammen
  • Alle gevinster udbetaler på de valgte linjer undtagen spredte KLOKKER
  • Alle gevinster starter med tromlen yderst til venstre og betaler venstre  mod højre på tromler i træk, undtagen SCATTER, som betaler enhver
  • RÆV erstatter alle symboler undtagen spredte KLOKKER
  • På et hvert spin kan en ræveunge gøre et symbol WILD
  • Fejl annullerer alle udbetalinger og spil

SUPERINDSATS

Superindsats er en EKSTRAINDSATS, der kan justeres med kontrolknappen ved siden af hjulene for at give følgende forbedringer
  • SuperSats fra (50 mønter): Ræveunge i 3. Tromle
  • SuperSats 1 (75 mønter): Ræveunger i tromler 2, 3 og 4
  • SuperSats 2 (100 mønter): Ræveunger i tromler 2, 3, 4, 5

10 GRATIS SPILVALG

• 10 gratisspil udløses, når der dukker 3 eller flere KLOKKER vises
  • Under gratis spil vises ræveunger oftere
  • Alle præmier fordobles under Gratis Spil Featuren
  • Gratisspil-featuren kan genudløses
  • Gratisspil bliver spillet på de samme linjer og med samme indsats som det udløsende spil
  • Gevinster fra gratisspil lægges til gevinster fra udbetalingslinjer og Scatter-symboler

GRATIS SPIL 2. CHANCE

• Til slut ved det gratis spil vælges enten at ACCEPTERE gevinsten for gratis spil eller GENSPILLE gratis spil
  • Udløsende gevinst er i BANKEN og opgives ikke, hvis spilleren vælger GENSPIL
  • Gratis spil kan kun genspilles en gang
  • Hvis spilleren genspiller de gratis spil, mistes gevinsterne fra de  oprindelige gratis spil

GAMBLE-FEATURE (HVIS RELEVANT)

• For at gamble en gevinst skal du trykke på GAMBLE og så vælge FARVE eller KULØR
  • Gevinsten FORDOBLES (x2), hvis valg af FARVE er korrekt
  • Gevinsten FIRDOBLES (x4), hvis valg af KULØR er korrekt
  • Gevinster kan gambles op til 5 gange
  • Gevinster fra progressiv jackpot (hvis relevant) kan ikke gambles

Sådan spilles

Den indsats, som du ønsker at spille, kan justeres vha. knapperne (OP) og (NED) ved siden af de respektive valgmuligheder.  Knappen Maks. for indsats vælger automatisk det maksimale indsats for det respektive felt.

• Spin: Drejer hjulene.
  • Autospil: Muliggør automatisk fortløbende spil af normale spillerunder i et bestemt antal ture. Valgmuligheder for ture er fra 5 ture til 100 ture.
  • Info: Få adgang til udbetalingspræmier ved gevinstgivende symbolkombinationer. Indeholder også spillereglerne for dette spil.

Spillet viser alle dine oplysninger i følgende skærmfelter:

• Saldo: Viser din samlede saldo.
  • Indsats: Viser det samlede beløb pr. linje, der spilles.
  • GEVINST: Viser det beløb, du har vundet i turen.
  • Samlet indsats: Viser det samlede indsatsbeløb. Det består af indsats ganget med antallet af linjer, der spilles

Seneste opdatering: 02-08-2017