Monopoly Level Up Plus

igtmonopolylevelupplus

MONOPOLY PLUS™

Indledning
Er du klar til at blive en magnat? Lad MR. MONOPOLY løfte din spiloplevelse til nye niveauerpermanent medLevel Up Plus™ . Når du stiger i niveau, åbnes spændende nye Board Bonus-funktioner, som permanent øger din udbetaling.

I Mystery Wild Bonusrunden vil MR. MONOPOLY tilfældigt belønne dig med et helt hjul fyldt med wild-symboler. Nogle gange kan du få to wild-hjul eller flere i samme bonusrunde. MR. MONOPOLY kan endda gøre alle dine fem hjul wild, så du får en forbløffende stor udbetaling

I Board Bonus-runden vil du genopleve den store underholdning og de mange penge fra MONOPOLY-brætspillet. Få to til fire terningkast i første omgang, flyt derefter rundt på brættet og få bonus efter bonus, penge og ekstra kast. Land på en ejendom og prøv en lille spilleautomat med chancen for at vinde op til 9.000 x din udløsende linjeindsats.

Når du har indsamlet tilstrækkeligt med MONOPOLY-penge i Board Bonus-runden, får du adgang til otte nye spillebrikker og tre nye bonusfunktioner. Express Train erstatter det første togfelt og transporterer dig hurtigere til den rige side af brættet. Land på Hot Property for at fordoble dine gevinster på de små spilleautomater med op til 18.000 x din udløsende linjeindsats. Super Tax Relief erstatter det ikke-gevinstgivende Super Tax felt og giver dig mulighed for at spille på den gyldne spilleautomat og vinde op til 16.000 x din udløsende linjeindsats. Land på Super Hot Property-feltet for at tredoble dine gevinster på de små spilleautomater med op til 27.000 x din udløsende linjeindsats. Wauw!Super Hot Property Nå nye niveauer af spilrigdomme medMONOPOLY PLUS™ !

Sådan placeres en indsats
MONOPOLY PLUS™ indeholder30 betalingslinjer. Du kan vælge, hvor meget du vil satse per linje.

LINJEINDSATS
Viser den nuværende indsats per linje vist i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere indsatsen per linje. Klik på højre pil (+) for at øge indsatsen per linje.

LINJER
Viser antallet af aktive betalingslinjer. Indsatsen er fastsat til 30 betalingslinjer.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

Auto-Spin funktion
Auto Spin spiller spillet automatisk i et givent antal af spil på 30 linjer og med den nuværende linjeindsats. Når du har valgt den ønskede linjeindsats, skal du klikke påAUTO-SPIN og vælge, hvor mange spil du ønsker at spille. Auto-spin vil fortsætte med at spille det angivne antal spil, indtil du klikker påSTOP-knappen, du udløser en Board Bonus-runde eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen. Auto-Spin er kun tilgængeligt i godkendte jurisdiktioner.

Mystery Wild-bonus
Mystery Wild-bonussen kan udløses efter ethvert hjulresultat i grundspillet, der ikke indeholder et logosymbol på den første hjul eller et Board Bonus-symbol noget som helst hjul.

Når Mystery Wild-bonussen udløses, kommer MR. MONOPOLY til syne og hopper fra hjul til hjul, indtil han vælger et hjul, der gøres wild. MR. MONOPOLY kan fortsætte med at gøre hjulene wild og måske gøre alle fem hjul wild, hvilket giver en enorm udbetaling.

Board Bonus
Du kan udløse Board Bonus-runden ved at få tre Board Bonus-symboler, hvor som helst på første, tredje og femte hjul. Du bliver derefter bedt om at vælge et af de tre Board Bonus-symboler for at få vist dit indledende antal terningkast: to, tre eller fire.

På din vej til Board Bonus-runden, bliver du bedt om at vælge din lykkebrik. Dit valg af spillebrik vil ikke påvirke spillets udbetaling.

Gevinster i Board Bonus-runden ganges med din linjeindsats fra det spil, som udløste bonussen.

I Board Bonus-runden vil MR. MONOPOLY bede dig om at klikke på knappen ROLL (kast) for at kaste terningerne. Din brik starter feltet GO (Start). Din brik rykker det antal felter på brættet, som terningerne viser. Hvis du får to ens, får du et ekstra kast. Hvis du får to ens tre gange i træk, udløses Jail Bonus-spillet.

Der udløses forskellige bonusfunktioner rundt omkring på hele spillebrættet.

Property Bonus: Hvis du lander på en ejendom, får du ét spil på en minispilleautomat. Du kan vinde både penge og/eller ekstra terningkast afhængig af de symboler, der vises på den midterste betalingslinje. Efterhånden som du kommer rundt på brættet, tilbyder mini-spilleautomaterne større og større gevinster Wild, 2xWild- og 3x Wild-symboler. Se flere oplysninger i udbetalingtabellen.

Utility Bonus: Hvis du lander på et forsyningsværk, får du et kast med Utility-terningerne. Jo højere summen er på Utility-terningerne, jo større gevinst vinder du. Se flere oplysninger i udbetalingstabellen. Hvis du får to ens, får du også et ekstra kast i Board Bonus-runden. Din brik rykker ikke det antal felter, som terningkastet viser i Utility Bonus-runden.

CHANCE/COMMUNITY CHEST-bonus: Hvis du lander på CHANCE eller COMMUNITY CHEST får du et tilfældigt kort fra den tilsvarende kortstak, som kan:

• Flytte din brik til et ejendomsfelt
  • Flytte din brik til et utility-felt
  • Flytte din brik til GO-feltet
  • Tildele dig en kontant præmie
  • Tildele dig ekstra terningkast
  • Sende dig direkte til Jail Bonus-spillet

Railroad Bonus: Hvis du lander på en jernbane, rykker din brik til det næste jernbanefelt på brættet, og du får et ekstra kast.

Free Parking Bonus: Hvis du lander på Free Parking-feltet, får du et ekstra kast.

Go to Jail: Hvis du lander på Go To Jail-feltet, sendes din brik direkte i fængsel og Jail Bonus-spillet begynder. Du passerer ikke GO og modtager ikke GO-gevinsten, når dette sker.

Jail Bonus: I Jail Bonus-spillet flyttes din brik direkte til fængselsfeltet på brættet. Du modtager ikke GO-gevinsten, når du rykker til Jail Bonus-spillet. I Jail Bonus-spillet har du tre forsøg til at kaste to ens. Hvis du kaster to ens én gang på de tre forsøg, kommer du ud af fængslet og få en særlig gevinst. (Se flere oplysninger i udbetalingstabellen). Ellers fortsætter du din Board Bonus-runde fra fængselsfeltet. Du får ikke et ekstra kast, hvis du får to ens i Jail Bonus-spillet. Desuden flyttes din brik ikke ved nogen af de terningkastene i Jail Bonus-spillet.

GO Bonus: Hvis du lander på eller passerer GO-feltet, får du tildelt 200x din udløsende linjeindsats Du får ikke tildelt denne gevinst, når du sendes til Jail Bonus-spillet.

Income Tax, Just Visiting, Super Tax: Hvis du lander på Income Tax, Just Visiting eller Super Tax, får du ingen gevinst.

Level Up Plus™ -funktion
Vind MONOPOLY-penge, mens du spiller Board Bonus-runden ved at:

• Udløse Board Bonus-runden
  • Lande på en ejendom
  • Lande på et forsyningsværk
  • Lande på eller passere GO
  • Lande på Income Tax, Just Visiting eller Super Tax

Du får flere MONOPOLY-penge for at lande på ejendomme på de rigeste sider af brættet. De MONOPOLY-penge du tjener, gemmes igennem spillesessionerne og overføres fra spil til spil.

MONOPOLY-pengemåleren, der vises i øverste venstre hjørne af Board Bonus-feltet eller på den første side i udbetalingstabellen, viser din saldo af MONOPOLY-penge og hvor mange procent du har færdiggjort for at nå det næste niveau.

Når din saldo af MONOPOLY-penge når bestemte tærskelværdier, stiger du et niveau. Se tærskelværdierne i udbetalingstabellen. Når du stiger et niveau, får du en ny titel og låser med det samme op for enten nye spillebrikker eller nye Board Bonus-funktioner. Derudover øges mængden af de MONOPOLY-penge du tjener ved lande på ejendomme i takt med at du stiger i niveau.

Titel

Præmie oplåst

Entreprenør

Du starter på dette niveau.

Leder

Express Train:

• Det første jernbanefelt bliver eksprestog.
  • Hvis du lander på dette felt, rykker du to jernbanefelter

Direktør

4 nye spillebrikker:

• Klassisk telefon
  • Grammofon
  • Klassisk radio
  • Højhælet sko

Notabilitet

Hot Property:

• Hver gang du kommer til Board Bonus-runden, bliver to tilfældigt udvalgte ejendomme Hot Properties for den pågældende bonusrunde.
  • Hver Hot Property er markeret med et gyldent 2X.
  • Alle kontante gevinster, der vindes på en Hot Property, bliver fordoblet.

Baron

4 nye spillebrikker:

• Fly
  • Luksustog
  • Klassisk bil
  • Motorcykel

Finansfyrste

Super Tax Relief:

• Super Tax-feltet ændres til Super Tax Relief.
  • Hvis du lander på dette felt, får du mulighed for at spille på en til gylden spilleautomat med 4X Wild-symboler.
  • Nyt chancekort, der sender din brik direkte til Super Tax Relief.

Mogul

4 nye spillebrikker:

• Skyskraber
  • Forlovelsesring
  • Transatlantisk fly
  • Klassisk luksusbil

Magnat

Super Hot Property:

• Hver gang du kommer til Board Bonus-runden, bliver to tilfældigt udvalgte ejendomme Super Hot Properties for den pågældende bonusrunde.
  • Hver Super Hot Property er markeret med et gyldent 3X.
  • Alle kontante gevinster, der vindes på en Super Hot Property, bliver tredoblet.
  • Super Hot Property erstatter Hot Property.

Indstillinger
Grafikkvalitet

Juster grafikkvaliteten for at få den optimale animationsydelse.

• BEDST - Grafik ser bedst ud, men ydelsen kan være forringet
  • HØJ (standard) - Optimal grafik- og ydelsesindstilling.
  • MELLEM - Lavere grafikkvalitet, men øget ydelse.
  • LAV - Forringet grafik, men den jævne animation virker optimalt, selv på langsomme computere.

Regler
Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle gevinstgivende symboler skal vises på en spillet linje og på hinanden følgende hjul, begyndende med det yderste venstre hjul.

Kun den højeste gevinst bliver udbetalt på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje.

Sammenfaldende gevinster på forskellige betalingslinjer lægges sammen. Scatter-gevinster er uafhængige af gevinster på betalingslinjer og tilføjes også til det samlede udbetalte beløb.

Board Bonus-runden er begrænset til 50 kast i alt.

Du har en anden vedvarende saldo med MONOPOLY-penge for hver valuta, du bruger til at spille spillet.

Gevinster er vist i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats, er der er et gevinstloft på en enkelt transaktion. Se flere oplysninger i udbetalingstabellen. En transaktion omfatter resultaterne af en eventuel bonusrunde, plus det resultat, der startede bonusrunden. Hvis gevinstloftet bliver nået i Board Bonus-runden, afsluttes runden omgående, uanset om du har resterende terningkast.

Yderligere oplysninger
Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet ”Sådan placeres en indsats”, viser menubjælken øverst på spilskærmenden den valgte valuta, de udbetalte beløb i tilfælde af en gevinst samt det beløb, der blev satset i det sidste/nuværende spil.

MONOPOLY-navnet og -logoet, det karakteristiske design af spillebrættet, de fire hjørnefirkanter, MR. MONOPOLYs navn og brik, samt alle de karakteristiske elementer på brættet og brikkerne er varemærker tilhørende Hasbro til deres ejendomshandelsspil og spiludstyr. © 1935, 2012 Hasbro. Alle rettigheder forbeholdes.

"WE'RE IN THE MONEY" skrevet af Al Dubin og Harry Warren. © 1933 (fornyet) WB Music Corp. (ASCAP) Alle rettigheder forbeholdes. Brugt med tilladelse

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT og/eller dets licensgivere i USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

Sidst opdateret 11. April 2012