Crown of Egypt

CrownOfEgypt_LobbyIcon

Spil på 40 linjer og med 1024 Mays for kun 80 mønter!
Næsten ubegrænsede symbolkombinationer med 20 uafhængige hjul!

Sådan spiller du

Crown of Egypt™ indeholder 40 betalingslinjer plus 1024 Måder. Vælg mellem at spille på 1, 10, 20, 40 eller 40 linjer + 1024 Måder.

MØNTVÆRDI
Klik på minusknappen (-) for at reducere møntværdien. Klik på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

40 LINJER + 1024 MÅDER
Klik på venste pil (-) for at reducere antallet af betalingslinjer, der spilles på. Klik på højre pil (+) for at øge antallet af betalingslinjer, der spilles på. Klik på højre pil (+) for at aktivere 1024 Måder. Klik på venstre pil (-) for at deaktivere 1024 Måder. Hver betalingslinje koster 1 mønt og 1024 Måder koster 40 mønter.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og for at indsende din indsats.

[ til toppen ]

Auto-spin

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med den aktuelle møntværdi. Vælg den samlede ønskede indsats og klik på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængeligt i bestemte lande.

[ til toppen ]

MultiWay Xtra™

Med MultiWay Xtra™-funktionen får du 1024 gevinstmuligheder ved hvert eneste spin. MultiWay Xtra™-symbolet tildeler gevinster for matchende symboler i enhver position i tilstødende kolonner, startende fra den yderste venstre kolonne. Mere end ét matchende symbol i den samme kolonne mangedobler gevinsten. Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen bonussymbolet.

Eksempel på en MultiWay Xtra™-gevinst:
Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat med Falk-symbolet. Da der er mindst et Falk- eller Wild-symbol i hver af de første fire kolonner, vinder spilleren gevinsten for 4 Falk-symboler, hvilket udbetaler 40 mønter per vej.


Gevinsteksempel:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Falk

Falk

Falk

Falk

Wild

Wild

1 Falk

2 Falke

2 Falke

1 Falk


Sådan bestemmes gevinsten for denne kombination:

  1. Tæl antallet af Falk- og Wild-symboler i hver kolonne,
  2. Tæl det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 2 x 1 = 4).
  3. Beregn gevinstbeløbet i valuta ved at multiplicere gevinsten (40 mønter) med møntværdien. Hvis møntværdien for eksempel er £0.02, er gevinsten £0.80 (40 x £0.02).
  4. Den samlede gevinst er gevinstværdien ganget med det samlede antal gevinstmåder (£0.80 x 4 = £3.20).

Gevinstmeddelelsen vil være: MULTIWAY XTRA™ GEVINST UDBETALER: £0.80 X 4.

[ til toppen ]

Gratis Spins-bonus

To eller flere bonussymboler i den midterste kolonne udløser bonusrunden med gratis spins. Jo flere bonussymboler der vises på samme tid, desto flere gratis spins bliver der tildelt. Se betalingsoversigten for detaljer.

Under bonusrunden vil to eller flere bonussymboler i den midterste kolonne genudløse bonusrunden med gratis spins. Bonusrunden fortsætter, indtil der er 0 spins tilbage eller indtil 130 gratis spins er blevet spillet, eller indtil gevinstgrænsen er nået.

Indsatsen i bonusrunden, herunder aktivering af 1024 Måder, er den samme som i det spil, der udløste bonusrunden.

Hjulene i bonusrunden udløser større gevinster end dem i hovedspillet.

[ til toppen ]

Valgmuligheder

Grafikkvalitet
  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafik, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.

[ til toppen ]

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med rullen længst til venstre.

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Linjegevinster ganges med møntværdien på den gevinstgivende linje.

MultiWay Xtra™-symbolgevinster udbetales for det samme symbol i enhver position i tilstødende kolonner, begyndende med det yderste venstre hjul.

Kun den højeste MultiWay Xtra™-gevinst for hvert symbol udbetales per spin. Samme gevinstgivendesymbol i samme kolonne ganger gevinsten. MultiWay Xtra™-symbolgevinster ganges med møntværdien.

Samtidige gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes. MultiWay™ gevinster (kun tilgængelige, når 1024 Ways er aktiveret) er uafhængige af de almindelige linjegevinster og tilføjes også til den samlede udbetalte gevinst.

Gevinster vises i valuta.

Wild-symboler vises kun i kolonne 2, 3, 4 og 5.

Bonussymbolet vises kun i kolonne 3.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se betalingsoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spins-bonusrunden plus det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet Sådan spiller du, viser kontrolbjælken nederst på spilskærmen den nuværende saldo i den valgte valuta, udbetalte beløb, når der vindes en gevinst, og den sidste/nuværende indsats.


Alle varemærker er registrerede varemærker eller anmeldte varemærker, der tilhører IGT USA og/eller andre lande. © 2012 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.
[ til toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017