Football Star

Generelt

•  I dette spil er alle 243 payways permanent aktiveret.
  •  Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.
  •  Du kan satse op til ti mønter pr. spin.
  •  En bet-multiplikator på 50 gælder for hvert spin. F.eks. bet på 5 mønter pr. spin x 50 bet-multiplikator = 250 mønter samlet bet.
  •  Det giver almindelige gevinster, når de samme symboler vises ved siden af hinanden, og ét af symbolerne vises på det første slothjul.
  •  Der udbetales én almindelig gevinst pr. payway. Hvis du har mere end én kombination, får du den gevinst, der har størst værdi.
  •  Almindelige gevinster vises i mønter i udbetalingstabellen.
  •  Almindelige gevinster beregnes ved at gange beløbet i udbetalingstabellen med det antal mønter, du satser pr. spin.
  •  Vindende scatter-kombinationer kan forekomme i alle positioner på hjulene.
  •  Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  •  Hvis der er mere end én vinderkombination for det samme symbol på en payway, får du kun udbetalt gevinst for kombinationen med den højeste værdi.
  •  Du kan konvertere dit gevinstbeløb i mønter til credits ved at gange antallet af vundne mønter med den møntværdi, du satser.

Wild-symbol

•  Erstatter andre symboler, så der gives gevinst.
  •  Erstatter ikke scatter-symbolet.
  •  Danner ikke sin egen gevinst, når flere wild-symboler vises på en payway.
  •  Flere wild-symboler kan vises på samme hjul, hvilket danner en symbolstak.
  •  Hjul 1 og 2 har ingen wild-symboler.
  •  Hjul 3 har en symbolstak på 18
  •  Hjul 4 har en symbolstak på 25.
  •  Hjul 5 har en symbolstak på 3.
  •  Reglerne for almindelige gevinster gælder.

Scatter-symbol

•  Behøver ikke at blive vist ved siden af hinanden på en payway for at vinde.
  •  Giver en scatter-gevinst, når tre eller flere vises hvor som helst på hjulene.
  •  Erstattes ikke af wild-symbolet.
  •  Aktiverer gratis spin, når tre eller flere vises på hjulene.
  •  Scatter-gevinster vises som en multiplikatorværdi i udbetalingstabellen.
  •  Scatter-gevinster beregnes ved at gange beløbet i udbetalingstabellen med det samlede antal satsede mønter.

Gratis spin

• Spin gratis!
  •  Aktiveres, når tre eller flere scatter-symboler vises på hjulene.
  •  Du tildeles op til 25 gratis spin.
  •  Antallet af symboler, der aktiverede bonusspillet, angiver, hvor mange gratis spin du har vundet.
  •  Under en gratis spinrunde:
  •  Rolling Reels™-funktionen er tilgængelig.
  •  Hvis du har en gevinst fra de symboler, der flyttes, får du igen udbetaling med en stigende multiplikatorværdi. Dette fortsætter, indtil du ikke har en gevinst.
  •  Den maksimale multiplikatorværdi er 10.
  •  Multiplikatorværdien nulstilles til 1, hvis de skiftende symboler ikke udløser en gevinst.
  •  Der kan ikke aktiveres flere gratis spin igen.• Den sidste indsats, du foretog i spillet, bruges som indsats i de gratis spin.

Rolling Reels™-funktion

•  Enhver gevinst aktiverer funktionen Rolling Reels™ undtagen gevinster fra scatter-symbolkombinationer.
  •  Hvis du har en gevinst, betales du ud, og gevinst-symbolerne forsvinder. Symbolerne ovenfor skifter plads for at fylde de tomme pladser.
  •  Denne funktion er tilgængelig under gratis spin.

Funktionen Striking Wild

•  Denne funktion aktiveres tilfældigt for alle gevinster under det almindelige slotspil.
  •  Et tilfældigt hjul forvandles til et wild-hjul.
  •  Kun hjul 2, 3 og 4 forvandles.
  •  Rolling Reels™ er ikke tilgængelig i denne funktion.

AutoPlay

• AutoPlay giver dig mulighed for automatisk at spille et antal spil i træk.
  • Du skal angive et bet-beløb, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • For at slå AutoPlay til i et spil:
  • 1. Tap og hold Spin.
  • 2. Tap antallet af spin, som du vil spille, eller tap Indtil Stop for at spille indtil du vælger stop.
  • Antallet af tilbageværende spin i din AutoPlay-session vises i spillet. For at stoppe AutoPlay når som helst, tap Stop. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Hurtigt spin

• Hurtigt spin øger hjulets spin-hastighed, så resultaterne vises hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.
  • For at slå hurtigt spin til i et spil:
  • 1. Skyd mod højre til Indstillinger.
  • 2. Tryk på hurtigt spin Fra.
  • For at deaktivere hurtigt spin tryk på hurtigt spin Til.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.

Konfigurer mit samlede bet

• Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.
  • 1. Skyd mod højre til Indstillinger.
  • 2. Tryk på Møntværdi, og vælg en møntværdi.
  • 3. Tryk på Mønter, og vælg antallet af mønter.

Ændring af mit bet-beløb

• Dit samlede bet-beløb er det valgte antal mønter ganget med bet-multiplikatoren.
  • Tryk på Sats og vælg det samlede antal mønter eller credits, du vil satse.
  • Måske kan du ikke satse credits på denne maskine.

Skift fra mønter til credits

• Du kan få vist din saldo og dine bet- og gevinstbeløb i mønter eller credits.
  • Tryk på Mønter for at konvertere til credits, eller tryk på Credits for at konvertere til mønter.
  • Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller.
  • Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 96.29%.
  • Den maksimale gevinst fra et enkelt spil er £ 250.000 eller 10.000xBet - alt efter hvad der nås først (eller valutaækvivalent. Andre operatørgrænser kan være gældende).

Seneste opdatering: 17-02-2020