Serengeti Diamonds

Dette er et spilleautomatspil med 5 tromler og 25 betalingslinjer. Målet er at opnå en vinderkombination af genstande langs 25 betalingslinjer

Normalt spil

Betalingslinjer udbetaler fra venstre mod højre.

Alle gevinstkombinationer i det normale spil begynder med et ikon på første tromle fra venstre og fortsætter fra venstre mod højre langs gevinstrækken.

Bemærk: For at vinde skal ikonerne ligge ved siden af hinanden, der må ikke ligge andre ikoner imellem dem.

begynd her ----> ----> ----> ---->

Et overblik over gevinsterne og alle andre gevinstkombinationer kan du få at se ved at klikke på knappen Udbetalingstabel.

Kun den højeste vindende kombination betales per linje.

Sådan spiller man

Vælg creditværdi

Med mindre spillet kun er oprettet med én møntværdi, kan du justere din creditværdi. CREDITS-feltet viser din saldo, omregnet til den creditværdi, du har valgt. Er din saldo for eksempel 100,00, og du vælger en creditværdi på 0,05, så viser creditdisplayet 2000 credits (værdi hver 0,05).

Større mønter 1K=1000, 1M=1 000 000, 1B=1 000 000 000.

Feltet Vundet viser kun hovedspillets betalingsliniegevinster i credits.

Placér indsatser

Knapperne markeret 1, 2, 3, 5, 10 placerer en indsats på 1 - 10 credits på hver af 25 betalingslinjerne for en indsats mellem 25 og 250 credits pr. spin. Alle indsatserne er på alle 25 linjer.

Sats Max – Afgiver et 10-credits spil på hver af de 25 gevinstrækker og drejer tromlerne.

Drej – Drejer tromlerne. Du kan også bruge mellemrumstasten på tastaturet. Den sidste indsats er lagret i hukommelsen, så din sidste indsats gentages, når du klikker på Drej eller trykker på mellemrumstasten.

Wildcard-ikon

Wild Icon

Et wild-ikon erstatter alle normale ikoner, undtagen Scatter for at få en vinderkombination, samt som udbetaling for at få 2, 3, 4 eller 5 Wild-ikoner (fra venstre til højre).

Scatter-bonus

Bonus Icon

Dette ikon giver dig mulighed for at komme ind i bonusrunden. Du skal have mindst 2 Scatter-ikoner på hinanden følgende hjul, startende fra venstre hjul. De behøver ikke at befinde sig på samme betalingslinje. Scatter-ikonerne flytter op til området over hjulfeltet, og disse hjul fastlåses. De fastlåste hjul stopper, mens de andre hjul drejer op til 3 gange, for at prøve at få et Scatter-ikon. Hver gang, du får et nyt Scatter-ikon, nulstiller antallet af drej til 3. Bonusrunden starter, hvis du får alle 5 Scatter-ikoner.

Du vinder kun normale betalingslinjegevinster på det første udløsende drej.

Bonus Trigger

Skærmbilledet ændres til et diamantfelt. Klik på 2 diamanter for at finde ud af antallet af gratis drej og udbetalingsmultiplikatoren. Klik på Behold gratis spilbeløb for at komme ind i bonusrunden med det antal gratis spil, du valgte. Klik på Byt gratis spilbeløb for at blande de resterende antal diamanter, så du kan vælge en anden diamant og måske få flere gratis spil. Dette gentages for antallet af multiplikatorer. Vælger du det maksimale antal gratis spil, eller den maksimale multiplikator, er det ikke længere muligt for dig at bytte.

Du kan vinde op til 10 gratis spil og en multiplikator på op til x 8.

Fordi du fik Scatter-ikonerne, vinder du desuden en gevinst. Gevinsten afhænger af det antal ikoner, der vises, samt antallet af credit-indsatser på hver linje: 1, 2, 3, 5 eller 10. Kun antallet af Scatter-ikoner på det første udløsende drej tælles.

• 5 ikoner: 1250 x antal credit-indsatser pr. linje.
  • 4 ikoner: 250 x antal credit-indsatser pr. linje.
  • 3 ikoner: 125 x antal credit-indsatser pr. linje.
  • 2 ikoner: 50 x antal credit-indsatser pr. linje.

Bonusrunden kan udløses igen under gratis drej-spil. Indsatsen for de gratis drej er den samme som for drejet, der udløste gevinsten.

Automatisk spil: I jurisdiktioner, hvor denne funktion er tilgængelig, kan du gentage din indsats for 5, 10, 15, 20 eller 100 drej. Klik på knappen AUTOMATISK SPIL og vælg nummeret fra popup-menuen. Klik derpå på SPIL.

Mellem drej kan du klikke på STOP og annullere automatisk spil. Hvis bonusrunden er udløst under automatisk spil, så stopper automatisk spil.

En funktionsfejl annullerer alle betalinger og spil.

Spil valgmuligheder

Gå til Hovedmenu - Muligheder for at få vist følgende menuer:

Lydeffekter: Tænder og slukker for spillets lyde (så som lydene når du klikker på knapperne).

Dealerstemme: No aplicable.

Baggrundslyd: No aplicable.

Kvalitetsgrafik: Er spillet langsomt på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen. Er spillet langsomt, kan det også skyldes internetforbindelsen f.eks. i spidsbelastningsperioder.
Animationer: Har du problemer på grund af computerens ydeevne, kan du fjerne markeringen, så tromlerne kun vises til slut, uden drejende animationer.

Tilpas til vindue: Afkryds denne mulighed, så spillet fylder hele vinduet.

Seneste opdatering: 10-05-2017