6 Tokens of Gold

Om dette spil

• Dette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • Spillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • Vinderkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Payline-regler

• Spillet indeholder 25 paylines.
  • Antallet af spillede paylines er fast.
  • En payline er et mønster bestående af tilstødende symbolpositioner, der danner en linje på hjulene.
  • En gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en payline.
  • Payline-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Bet-regler

• Hvert spillet spin koster et samlet bet-beløb.
  • Startbet er det nuværende samlede bet divideret med payline-prisen for 10.

Regler for udbetaling

• Udbetaling af payline-gevinster bygger på det placerede startbet.
  • Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.
  • Den samlede udbetaling er den samlede mængde af alle payline-gevinster og scatter-gevinster i et spin.
  • Hvis flere vinderkombinationer lander på en payline, er det kun den højeste gevinst, der udbetales.
  • Udbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på det aktuelle bet.
  • Den viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest mulige gevinst på et enkelt spin.

Wild-symboler

• Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter- og møntsymboler.

Scatter-symboler

• Scatter-symboler kan skabe deres egne vinderkombinationer, uanset hvor de lander på hjulene.
  • Scatter-gevinster ganges med det samlede bet.
  • Scatter forekommer kun på hjul 1, 3 og 5.

HYPERHOLD™-funktion

• Denne funktion kan udløses i basisspil og gratis spin.
  • 6 eller flere møntsymboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser denne funktion.
  • 3 gratis re-spin tildeles.
  • Kun møntsymboler og tomme hjulsymboler forekommer på hjulene.
  • Udløsende møntsymboler holdes på deres plads, mens alle andre symbolpositioner genspinner.
  • Alle andre møntsymboler, der lander, holdes og nulstiller de resterende re-spin til 3.
  • Hvert møntsymbol tildeles en tilfældig multiplikator-værdi.
  • Fordelte multiplikator-værdier er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 6x, 7x, 8x, 10x, 12x, 15x, 16x, 18x, 20x, 30x, 100x.
  • Multiplikator-værdierne ganges med samlet bet.
  • Mini Jackpot tildeler et 30x samlet bet.
  • Mega Jackpot tildeler et 100x samlet bet.
  • Maxi Jackpot tildeler et 1000x samlet bet.
  • Maxi Jackpot tildeles oveni andre præmier, når alle 15 symbol-positioner er fyldt med møntsymboler.
  • Alle møntpræmier tildeles, når funktionen slutter.
  • Funktionen afsluttes, når der ikke er nogen re-spin tilbage, eller når alle 15 symbol- positioner er fyldt.

Gratis spin

• 3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
  • Du får 5 bonusspin.
  • Hjul 2, 3 og 4 er sammenlagt på et enkelt hjul med store symboler.
  • Store symboler tæller som 9 symboler.
  • Store scatter-symboler tæller som 1 symbol.
  • Land 3 scatter-symboler under gratis spin for at udløse 3 ekstra gratis spin.
  • Gratis spin bliver spillet automatisk.
  • Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne.
  • Alle linjer, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.
  • Alle bets, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Bet-indstillinger

• Hurtig-bet-knapper: Indstiller det aktuelle bet efter den valgte værdi.
  • Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi.

Spilstyring

• Saldo: Viser de nuværende saldoer.
  • Bet: Viser det nuværende samlede bet.
  • Gevinst: Viser den seneste gevinst.
  • Bet-knap: Viser muligheder for at ændre det aktuelle bet.
  • Menuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • Spin-knap: Starter et hjulspin.
  • Autospil-knap: Viser autospil-muligheder.
  • Tryk på spin-knappen under autospil afslutter den nuværende autospil-session.
  • Knappen Hjem: Afslutter spillet.

Yderligere oplysninger

• Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil.
  • Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • I tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet.
  • Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb.
  • Resultaterne fra det seneste spin vises.
  • Hvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • Det er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.

Udbytte til spiller

• Udbyttet til spilleren (UTS) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-bet i et spil, som udbetales som gevinster over tid.
  • Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • Dette spil har en UTS på 96,20 %.

Seneste opdatering: 16-02-2021