Immortal Desire

OM SPILLET

Træd ind i det mørke palæ, og udforsk, hvad der hviler indenfor. Men pas på ikke at røre ved noget... det vågner måske!

Immortal Desire er et 5-hjulet, 4-rækkers spil med mådegevinster, der byder på to forskellige bonusspil med en maksimumgevinst på 10.000 gange din indsats! Den maksimale gevinst kan opnås i alle spiltilstande.

FUNKTIONER

BLOOD REEL

I starten af hvert spin kan et eller flere hjul blive forvandlet til Blodhjul. Alle vindende højtbetalende symboler på et Blodhjul bliver forvandlet til Vampyr-symboler, som har multiplikatorer tilføjet til dem. Det samlede gevinstbeløb i hver gevinstkombination ganges med summen af de multiplikatorer, der er inkluderet i den pågældende gevinst for at bestemme den endelige gevinstværdi.

For eksempel, hvis en gevinstkombination består af 5 vindende symboler af en bestemt type, hvoraf 2 er på Blodhjul, og begge er påført en multiplikator på 10x, vil den samlede multiplikator for den gevinst være 20x, og det endelige gevinstbeløb bestemmes ved at tælle basisgevinstværdien for de 5 symboler og gange det med multiplikatoren på 20x.

Blodhjul kan tilføje følgende multiplikatorværdier til Vampyr-symboler: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x.

Et Blodhjul anvender altid den samme multiplikatorværdi på Vampyr-symbolerne på hjulet. Blodhjul kan både forekomme under grundspillet og Blodmåne-bonusspillet. Der kan maksimalt vises 5 blodhjul på samme tid.

BLOOD MOON

Ram 3 Gratis Spins Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere BLOOD MOON-bonusfunktionen med 10 gratis spins.

I denne bonus er alle ramte Blodhjul vedholdende, indtil funktionen slutter. Blodhjuls-multiplikatorer opdateres på hvert spin.

Hvis der lander yderligere Gratis Spins Scatter-symboler under funktionen, tildeles der ekstra gratis spins:

2 Gratis Spins-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 Gratis Spins-symboler tildeler 4 ekstra spins.

DARK AWAKENING

Ram 4 Gratis Spin Scatter-symboler på samme tid i grundspillet for at aktivere VÆK MØRKET-bonusfunktionen med 10 gratis spins.

Under denne funktion vises der kun ikke-betalende symboler, Vækkede Multiplikatorer og Kiste-symboler. Over hvert hjul er der en multiplikatorværdi, der kan øges ved at lande VÆKKEDE MULTIPLIKATOR og KISTE-ymboler. I slutningen af funktionen lægges multiplikatorerne over hjulene sammen og ganges med dit indsatsbeløb for at bestemme den endelige gevinst.

VÆKKEDE MULTIPLIKATOR-SYMBOLER

Ramte Vækkede Multiplikator-symboler øger værdien af multiplikatorerne over hjulene. De kan plusses eller ganges, og de kan påvirke en eller alle hjulmultiplikatorer.

Normale multiplikatorer påvirker kun de hjul, de lander på, mens episke multiplikatorer anvendes på alle hjulene.

Normale Plussende multiplikatorer kan have følgende værdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x, 250x, 500x.

Episke Plussende multiplikatorer kan have følgende værdier: 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 20x, 25x, 50x, 75x, 100x, 250x, 500x.

Normale Gangende multiplikatorer kan have de følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9, x10.

Episke Gangende multiplikatorer kan have de følgende værdier: x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9, x10.

KISTE-SYMBOLER

Kiste-symboler er klæbende, indtil funktionen slutter. Sidst i bonusspillet vil ramte Kiste-symboler afsløre en multiplikator, der vil blive anvendt på deres respektive hjulmultiplikator.

Kiste-symboler kan have følgende multiplikatorværdier: x2, x3, x4, x5, x6, x7, x8, x9, x10.

Hvis der lander yderligere Gratis Spins Scatter-symboler under funktionen, tildeles der ekstra gratis spins:

2 Gratis Spins-symboler tildeler 2 ekstra spins;

3 Gratis Spins-symboler tildeler 4 ekstra spins.

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 96.24%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter andre betalende symboler på gevinstoversigten.

Vækkede Multiplikator-symboler og Kiste-symboler forekommer kun i Væk Mørket-bonusspillet.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Du vinder, hvis matchende symboler forekommer på tilstødende hjul fra venstre mod højre fra hjulet yderst til venstre. Hver vindende kombination med matchende symboler skaber en gevinstmåde. Antallet af mulige måder i dette spil er 1024. Tjek venligst udbetalingstabellen for at se antallet af hvert symbol, der er påkrævet for at vinde.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

Dette spil tilbyder muligheden for at købe FeatureSpins™. Mens FeatureSpins™ er aktiveret, garanterer hvert spin visse funktioner og koster et fast beløb baseret på dit aktuelle indsatsniveau. FeatureSpins™ forbliver aktive, indtil du deaktiverer dem ved at klikke på DEAKTIVER-knappen.

RTP, når du køber BONUSHUNT FEATURESPINS™ er 96.33%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BLOOD MOON er 96.27%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DARK AWAKENING er 96.28%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 1,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2023-10-25 13:46 UTC

Spilversion 1.0.0

Serverversion 2.0.120

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 09-11-2023