7's Deluxe Fortune Spins

Spillervejledning

RTP :95.25%, fortune spins95.42%

Trin 1: Sådan kommer man i gang

1. Klik på SAMLET INDSATS-knappen for at øge eller sænke dit SAMLET INDSATS-beløb. Vælg fra listen over tilgængelige indsatser under Samlet Indsats-mulighederne (afhængig af operatørindstillingerne og valutaækvivalent).
  2. Klik på Spil for at starte spillet.

Trin 2: Sådan spiller man

• Klik på 'SPIL' for at starte spillet.
  • Hjulene starter og stopper tilfældigt.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, former en linje med 3 matchende symboler på en af gevinstlinjerne.
  • Du vinder, hvis kombinationen af symboler, der vises på hjulene, danner en linje nogen 3x 7-symbolet på en af gevinstlinjerne.

Hjulgevinst

• Linjegevinster ganges med indsatsen per linje.
  • Alle gevinster på tværs af de forskellige linjer lægges sammen og former den samlede gevinst.

Joker

• Wild 7-symbolet kan anvendes til at hjælpe med at forme en linjegevinst ved at erstatte det almindelige 7-symbol.
  • Wild 7-symbolet kannot erstatte nogen andre symboler.

Lykkespins

• Spilleren kan til enhver tid vælge at spille LYKKESPINS ved at trykke på LYKKESPINS-knappen.
  • Spillerne kan vælge at spille med 20x deres samlede indsats. Dette aktiverer ekstra hjulsæt, og Wild-symbolet kan overføres til andre hjulsæt.
  • Under Lykkespins Wild 7-symbolet opgraderet til erstatter alle symboler.
  • Spilleren kan ændre sin lykkeindsats efter hvert Lykkespin samt vende tilbage til standardhjulene ved at trykke på knappen STANDARD-SPINS.

Autospil (underlagt operatørkonfiguration og jurisdiktionskrav)

• Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spil automatisk.
  • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
  • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.
  • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
  • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spil, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
  • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på knappen "STOP".

Udbetalingsinformationer og spilregler

• Linjegevinster ganges med indsatsen pr. linje.
  • Gevinster på forskellige gevinstlinjer lægges sammen.
  • VED TEKNISK FEJL ANNULLERES ALLE SPIL OG BETALINGER.

Gælder fra den

Dag:05
Måned:11
År:2021

v1.0

Gevinstlinjer

Seneste opdatering: 13-01-2022