Jin Chan's Pond of Riches

Bemærk: Videospillemaskinen Jin Chan’s Pond of Riches betegnes som Jin Chan’s Pond of Riches, spillet eller spil.
1. Jin Chan’s Pond of Riches er en 3x5-videospillemaskine med 15 fastsatte gevinstlinjer, multiplikator-Wilds og et bonusspil med en sticky-spilfunktion. Den teoretiske tilbagebetaling tilspiller er 94.27%.
2. En spilrunde indledes med startknappen og gennemfører spillet med det valgte indsatsniveau.
3. Autospil gennemfører automatisk spillet i det antalspilrunder, som er blevet valgt på Autospil-siden.
4. Alle spiludbetalinger og gevinstkombinationer betales i henhold til gevinsttabellen.
5. Alle gevinstlinje-gevinster under en spilrunde regnes sammen og præsenteres ved afslutningen afspilrunden.
6. Alle gevinster præsenteres og udbetales i den valgte valuta.
7. Kun den længste gevinst for hver gevinstlinje udbetales set fra venstre mod højre og i gyldige kombinationer i henhold til gevinsttabellen.
8. Wild-symbolet erstatter et hvilket som helst andet symbol på nær Scatter-symbolet. Enhver gevinstlinje, der inkluderer et Wild-symbol, vil have en multiplikator baseret på nummeret på det hjul, det lander på. Wild-symboler multiplicerer hinanden på den samme gevinstlinje.
For eksempel:
1 Wild-symbol i en gevinstlinje på hjul nummer 1 udløser en 1x Wild-multiplikator.
1 Wild-symbol i en gevinstlinje på hjul nummer 2 udløser en 2x Wild-multiplikator og så videre.
1 Wild-symbol på hjul 2 og 1 Wild-symbol på hjul 4 udløser en Wild-multiplikator på 2x4.
1 Wild-symbol på hjul 2 og 1 Wild-symbol på hjul 3 samt 1 Wild-symbol på hjul 4 udløser en Wild-multiplikator på 2x3x4.
9. 3 (eller flere) Scatter-symboler udløser bonusspillet, der består af gratis spins. Antallet af tildelte gratis spins afhænger af antallet af Scatters, som udløste bonusspillet i henhold til gevinsttabellen.
10. I bonusspillet vil enhver gevinst udløse en Sticky Respin-funktion – iforbindelse med respin-funktionen vil alle gevinstsymboler i en gevinstlinje blive låst, og de resterende symboler vil dreje igen. Respin-funktionen fortsætter, indtil der ikke er flere gevinstsymboler, som er låst.
11. I bonusspillet samles der Scatter-symboler, og hvert enkelt Scatter-symbol giver 1 ekstra gratis spin.
Når 3 Scatter-symboler er blevet samlet, vil 1 Wild-symbol blive tilføjet ved hvert spin – dog ikke ved respins.
Når 6 Scatter-symboler er blevet samlet, tilføjes der 2 Wild-symboler ved hvert spil – dog ikke ved respins.
Når 9 Scatter-symboler er blevet samlet, tilføjes der 3 Wild-symboler ved hvert spin – dog ikke ved respins.
Efter 9 Scatter-symboler er blevet samlet, vil yderligere Scatter-symboler kun udløse 1 gratis spin hver.
12. Bonusspillet spilles med den samme indsats som det spin, der udløste bonusspillet.
13. Ingen indsatser kan blive ændret under en spilrunde.
14. I tilfælde af fejl på spillet vil alle berørte indsatser og gevinster bortfalde.
15. Den maksimale, samlede indsats-multiplikator for én spilrunde er 10000. Hvis denne grænse nås, vilspilrunden blive afsluttet, og der vil ikke blive udbetalt yderligere gevinster. Knap Funktion Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten

Knap

Funktion

1

Klik for at starte en spillerunde. Hvis du spiller på en stationær computer eller en bærbar, kan du også trykke på mellemrumstasten. Dette er aktionsknappen.

Vis oplysninger om spillerunde (i et separat vindue).

Toggle vibration on/off.Slå vibration til/fra.

Starter spillets specielle funktion (fx gratis spil).

Stop autospil-session.

Seneste opdatering: 11-08-2021