Lots of Likes

Se den seneste udvikling inden for mode og livsstil i Lots of Likes! Udløs Gratis Spin-bonussen og definer din stil ved at vælge antallet af gratis spins og den tilsvarende multiplikatorværdi. Med 243 måder at vinde på vil du snart starte en ny trend!

Sådan satser du

Lots of Likes tilbyder 243 måder at vinde på.

Indsatsindstillingsmenu

Tryk på tandhjulet eller SAMLET INDSATS for at åbne indsatsindstillingsmenuen.

243 måder

Viser det aktuelle antal måder, der spilles. Indsatser er fastsat til 243 måder.

Møntværdi

Viser den aktuelle møntværdi i valuta. Skift ved at vælge den ønskede samlede indsats.

På computere kan du vælge at trykke på minusknappen (–) for at sænke møntværdien eller trykke på plusknappen (+) for at øge møntværdien.

Tryk OK for at bekræfte og lukke indsatsindstillingsmenuen.

Spin

Tryk på den cirkulære pil for at bekræfte indsatsen og spinne hjulene.

Autospin-funktion

Autospin spiller automatisk spillet i et givet antal spins med 243 måder og den nuværende samlede indsats.

For jurisdiktioner hvor autospin er aktiveret: Vælg antallet af autospin og, hvor tilgængelig, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinst-grænsen.

Når du har valgt den ønskede indsatskonfiguration, skal du trykke på AUTOSPIN og vælge, hvor mange spins der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger.

Autospin spiller det specificerede antal spins, indtil der trykkes på STOP, en bonus udløses, saldoen er utilstrækkelig til at spinne, eller enhver aktiveret gevinst-/tabsgrænse bliver nået.

Autospin er kun tilladt i godkendte jurisdiktioner.

MultiWay-funktion

Med MultiWay-funktionen er der 243 måder at vinde på i hvert spin. MultiWay-gevinster udbetaler for matchende symboler på enhver position på tilstødende kolonner startende fra kolonnen længst til venstre. Hvis der er mere end 1 matchende symbol i samme kolonne, ganges gevinsten. Wild-symboler erstatter alle symboler undtagen bonus-symboler. Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Eksempel på en MultiWay-udbetaling:

Følgende diagram viser et eksempel på et hjulresultat ved hjælp af Sko-symbolet. Fordi der er mindst 1 Sko- eller Wild-symbol i hver af de første 4 kolonner, har spilleren vundet 4 Sko MultiWay-gevinsten, som udbetaler 24 mønter pr. måde.

Udbetalingseksempel: 1 x 2 x 3 x 1 Sko = 6 gevinstmåder:

Kolonne 1

Kolonne 2

Kolonne 3

Kolonne 4

Kolonne 5

Sko

Wild

Wild

Wild

Wild

Wild

Sko

1 Sko

2 Sko

3 Sko

1 Sko

Sådan bestemmes udbetalingen for denne kombination:

1. Tæl antallet af Sko- og Wild-symboler i hver kolonne.
  2. Beregn det samlede antal gevinstmåder (1 x 2 x 3 x 1 = 6).
  3. Gang antallet af måder med 4 Sko-symbolgevinster (6 x 24 = 144). Gevinsten er 144 mønter.

Det reelt vundne pengebeløb er baseret på møntværdien.

Gratis Spin-bonus

Gratis Spin-bonussen udløses, når der forekommer 3 eller flere Bonus-symboler på sammenhængende kolonner, startende på kolonnen længst til venstre. Antallet af Bonus-symboler afgør gratis spins-valgindstillingerne. Vælg antallet af gratis spins og den tilsvarende multiplikator blandt følgende indstillinger for at starte bonussen:

Antal Bonus-symboler

Gratis Spins tildelt

3

• 30 gratis spins med en 1x multiplikator
  • 15 gratis spins med en 2x multiplikator
  • 10 gratis spins med en 3x multiplikator
  • 7 gratis spins med en 5x multiplikator

4

• 40 gratis spins med en 1x multiplikator
  • 20 gratis spins med en 2x multiplikator
  • 15 gratis spins med en 3x multiplikator
  • 9 gratis spins med en 5x multiplikator

5

• 60 gratis spins med en 1x multiplikator
  • 30 gratis spins med en 2x multiplikator
  • 20 gratis spins med en 3x multiplikator
  • 14 gratis spins med en 5x multiplikator

Gratis Spin-bonussen genudløses, når der forekommer 3 eller flere Bonus-symboler på sammenhængende kolonner, startende på kolonnen længst til venstre. Genudløses Gratis Spin-bonussen, bliver der tildelt 1 ekstra valg fra gevinsttabellen afhængig af antallet af genudløsende Bonus-symboler.

Bonussen kan genudløses flere gange. Hvis antallet af tildelte gratis spins overstiger 440, fjernes alle tidligere tildelte men ikke spillede valg, og hvis udløserkombinationen forekommer igen, tildeles kun bonus-gevinsten, og der tildeles ingen ekstra valg.

Hjulene, der anvendes under Gratis Spin-bonussen, er forskellige fra hjulene i grundspillet.

Gratis spins spilles med samme møntværdi som det udløsende spin.

Indstillinger

Al Lyd

• Slå spillyde on eller off.

Regler

Misbrug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

MultiWay-gevinster udbetaler for samme symbol på enhver position på tilstødende kolonner. Samme symbol i samme kolonne ganger gevinsten.

MultiWay-gevinster udbetaler fra venstre mod højre.

Kun den højest udbetalende MultiWay-gevinst for hvert symbol udbetales pr. spin.

Sammenfaldende MultiWay-gevinster fra forskellige symboler lægges sammen.

MultiWay-gevinster ganges med møntværdien.

Bonus symbol-gevinster ganges med den samlede indsats.

Wild-symbolet vises på kolonne 2, 3, 4 og 5 i grundspillet og under Gratis Spin-bonussen.

Wild-symbolet erstatter alle symboler undtagen Bonus-symbolet i grundspillet og i Gratis Spin-bonussen.

Bonus-gevinster er uafhængige af MultiWay-gevinster og lægges til det samlede, udbetalte beløb.

Gevinster forevises i valuta.

I nogle jurisdiktioner, uanset indsatsstørrelse, kan der være en gevinstbegrænsning på enhver transaktion. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion inkluderer resultaterne af bonussen samt det resultat, der udløste bonussen. Hvis gevinstgrænsen nås under bonussen, afsluttes bonussen øjeblikkeligt, også selvom der er flere gratis spins tilbage.

Det samlede teoretiske afkast til spilleren er 96.14%

Yderligere oplysninger

Intellektuel ejendom

© 2023 IGT. De varemærker og/eller servicemærker, der anvendes heri, er enten varemærker eller registrerede varemærker tilhørende IGT, dets affilierede virksomheder eller dets licensgivere.

Sidst opdateret den 19. december 2022

Seneste opdatering: 18-05-2023