Bowery Boys

OM SPILLET

Spillet The Bowery Boys foregår i Hell’s Kitchen tilbage i det 19. århundrede! Det spilles på 6x5 felter med rene scatter-gevinster. Dette spil er pakket med eksploderende bombe-multiplikatorer og kister fyldt med kontanter for virkelig at få dine gevinster op på et nyt niveau! Du kan vinde op til 10.000 gange din indsats!

Samlet gevinst-bjælke

Alle gevinster under en runde indsamles og vises oven over hjulene på den samlede gevinst-bjælke som et afventende gevinstbeløb. Det afventende gevinstbeløb bliver opdateret efter hver ny gevinst i runden. Når runden slutter, bliver det afventende gevinstbeløb udbetalt (efter at have påført kister og multiplikatorer), og den afventende gevinst nulstilles til 0.

Kister

Land kister sammen med et nøgle-symbol for at låse op for ekstra pengepræmier. Disse værdier lægges til det samlede afventende gevinstbeløb oven over hjulene sidst i runden, før der påføres eventuelle multiplikatorer. Én nøgle kan låse op for flere kister.

Der er tre forskellige kister med forskellige præmieværdier

Lille kiste: 2x-5x indsats i pengepræmie

Mellem kiste: 10x-25x indsats i pengepræmie

Stor kiste: 50x-250x indsats i pengepræmie

Eksploderende bombe-multiplikatorer

Land Eksploderende bombe-multiplikatorer for virkelig at få dine gevinster til at eksplodere! Eksploderende bombe-multiplikatorer ganger det aktuelle afventende gevinstbeløb med multiplikatorværdien sidst i runden (efter at have påført enhver åbnet kiste). Hvis du lander to eller flere multiplikatorer, lægges deres værdier først sammen, hvorefter gevinsten bliver ganget med summen.

Mulige multiplikatorværdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 75x og 100x.

Multiplikatorer aktiveres kun, hvis der er et afventende gevinstbeløb på samlet gevinst-bjælken.

BONUSSPIL!

Dette spil har 3 forskellige bonusspil, som alle udløses via BONUS-symbolet.

Hvis du lander 1 BONUS-symbol, bliver bonusspillet Strongbox Storage tildelt.

Hvis du lander 2 BONUS-symboler, bliver bonusspillet Daisy's Dynamite tildelt.

Hvis du lander 3 BONUS-symboler, bliver bonusspillet Bowery Savings Bank tildelt.

Strongbox Storage

10 Gratis Spins

I denne funktion starter du med 10 Gratis Spins. Gem op til 5 kister på lageret, hvis du lander dem uden at lande en nøgle. Når du lander en nøgle, åbner den en hvilken som helst kiste på hjulene og alle kister på dit lager. Land bonus-symboler for at få ekstra spins. Hvert bonus-symbol giver et ekstra spin.

Daisy's Dynamite

10 Gratis Spins

I denne funktion starter du med 10 Gratis Spins. Funktionen indeholder særlige Dynamit-multiplikatorer, som kræver, at en detonator aktiveres. Dynamit-multiplikatorer har følgende mulige multiplikatorværdier: 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 15x, 25x, 50x, 75x og 100x.

Alle landede Dynamit-multiplikatorer gemmes progressivt i Dynamitkassen, indtil du lander en detonator. Når detonatoren lander, udløser den alle Dynamit-multiplikatorer, der er gemt i kassen, i en gigantisk eksplosion, som ganger dit afventende gevinstbeløb for den igangværende runde. Land bonus-symboler for at få ekstra spins, hvert bonus-symbol giver ét ekstra spin. Detonatorer kan lande på både vindende og tabende spins!

Bowery Savings Bank

10 Gratis Spins

I denne funktion starter du med 10 Gratis Spins. For hver gevinst du lander, vil det samme beløb også blive gemt i en separat bankboks. Det viste beløb i bankboksen bliver kun tildelt, hvis du indsamler det ved at lande det særlige dollar-symbol.

Land terning-symbolet for at gange den aktuelle værdi med summen af to seks-siders terning. De mulige multiplikatorværdier er enhver værdi i intervallet x2-x12.

Hvis du lander politimandens skilt, kommer politiet styrtende ind! Du skal enten betale ham 10%, 20%, 30%, 40% eller 50% af den aktuelle værdi af lageret i bankboksen.

Land Bonus-symboler for ekstra spins, hvert bonus-symbol giver ét ekstra spin.

Den gemte værdi i bankboksen kan aldrig overstige maks. gevinst for det aktuelle indsatsniveau

SYMBOLUDBETALINGER

Symboludbetalingerne, der vises herover, er i overensstemmelse med det valgte indsatsniveau. Den teoretiske tilbagebetaling til spiller i dette spil er 94.3%. RTP blev beregnet ved at simulere 10.000.000.000 runder.

SPECIALSYMBOLER

Wild-symbolet erstatter alle højt eller lavt udbetalende symboler.

MÅDER AT VINDE PÅ

De specificerede krav til en gevinstkombination i grundspillet anvendes også under bonusfunktioner eller gratis spins-spil, medmindre andet er oplyst. Hver indsats er berettiget til alle gevinstkombinationer, medmindre andet er oplyst.

Alle udbetalende symboler er baseret på scatter-gevinst, hvilket betyder, at du skal lande mindst 8 ens symboler hvor som helst på gitteret for at vinde.

Efter enhver gevinst vil de vindende symboler fjernes og nye symboler fylde deres pladser. Dette fortsætter, indtil der ikke opstår flere nye gevinster på hjulene.

BONUSKØB

Dette spil tilbyder dig muligheden for at købe de særlige funktioner direkte fra spillet ved at trykke på KØB BONUS-knappen.

RTP, når du køber STRONGBOX STORAGE er 94.36%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber DAISY'S DYNAMITE er 94.38%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

RTP, når du køber BOWERY SAVINGS BANK er 94.42%. For at få alle oplysninger om denne funktion ses sektionen ovenover.

GENERELT

SALDO

Din aktuelle saldo fremgår af SALDO-feltet. Saldo, indsatser og gevinster vises i den valuta, som spilleren har valgt.

INDSATS

Dit aktuelle indsatsniveau fremgår af INDSATS-feltet. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på pilene og vælge et indsatsniveau.

Det tilladte indsatsniveau i dette spil ligger mellem 2,00 kr. og 100,00 kr.. Funktionskøb kan overstige denne grænse.

SPIN

Spillet startes ved at trykke på symbolknappen SPIN. Mellemrumstasten på tastaturet kan også puges til at starte et spin.

GEVINST

Gevinster og gevinstkombinationer udbetales ifølge udbetalingstabellen. Flere gevinster i en runde lægges sammen, og den samlede rundegevinst vises i GEVINST-feltet (til højre for SALDO). Separate gevinster i en gevinstkombination vises under gevinstpræsentationen. Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration. Kun den højeste gevinst pr. vindermåde udbetales.

MAKS. GEVINST

Den højest opnåelige gevinst i dette spil er 10.000 ganget med det aktuelle indsatsniveau. Den højeste gevinst kan opnås ved at udløse specifikke kombinationer og/eller funktioner.

GRATIS SPINS

I gratis spins vises den samlede gevinst for hvert enkelt spin i feltet GEVINST, mens den sammenlagte gevinst fra alle gratis spins vises i feltet SAMLET GEVINST ved siden af antallet af tilbageværende spins.

AUTOSPIL

Når du benytter autospil, spilles der automatisk et antal spillerunder. Tryk på knappen AUTOSPIL, og vælg antallet af spillerunder for at starte denne funktion. Det resterende antal spins vises. Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

AVANCEREDE AUTOSPILINDSTILLINGERE

De avancerede autospilindstillinger gør det muligt for spilleren at indstillet et antal spil, den samlede tabsgrænse og en grænse for største enkeltgevinst. Autospilfunktionen stopper, når en af de valgte grænser overskrides.

YDERLIGERE OPLYSNINGER

Ud over de funktioner, der er beskrevet i afsnittet, Sådan spiller du, viser bjælken i bunden af skærmen den aktuelle saldo i den valgte valuta; det beløb der udbetales, hvis der opstår en gevinst; og det satsede beløb i den seneste/aktuelle runde.

AFpUDT SPIL

Hvis forbindelsen går tabt, kan en tidligere startet runde, der blev afpudt, blive genoptaget, så snart spillet startes igen. Resultatet af en afsluttet runde (hvor det viste visuelle resultat blev afpudt) vises kun igen i spil med vinderrunder, men alle spillerunder kan ses i spilhistorikken. Alle beløb, der er satset på et uafsluttet spil, forbliver sat på pause, indtil du enten afslutter spillet, eller spillet annulleres på grund af kontoinaktivitet eller systemvedligeholdelse. Når et uafsluttet spil annulleres, bliver din indsats betalt tilbage til din konto. Eventuelle gevinster, som er optjent i en uafsluttet runde, bliver ikke krediteret, medmindre du genoptager og afslutter spillet. Gevinster fra uafsluttede spillerunder, når spilleren ikke længere kan påvirke udfaldet af spillet, bliver automatisk krediteret til spillerens konto efter 1 dag. Hvis en uafsluttet spillerunde ikke er genoptaget indenfor 30 dag, trækkes runden tilbage, og indsatsen refunderes.

SPILHISTORIK

Resultatet af et afsluttet spil kan ses i spilhistorikken, så snart spillevinduet bliver lukket. Resultaterne af uafsluttede spil vises ikke i spilhistorikken.

ALMINDELIGE VILKÅR OG BETINGELSER

- Mispug eller fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

- Alle visuelle repræsentationer af en fysisk enhed (et hjul, et lykkehjul eller lignende) udgør ikke en ”ægte” fysisk enhed, og mulighederne for at det stopper på en særlig placering afgøres af spillets tilfældige talgenerator, og ikke af antallet af placeringer på hver enkelt enhed.

ORDBOG

Ordbog for ord/symboler, der ikke er oversat til alle sprog i spillet.

Free spins (FS) - Gratis spins

Multiplier - Multiplikator

Wild - Wild

Scatter - Scatter

Sticky - Klæbende

Bonus game - Bonusspil

Max win - Maks. gevinst

Spilleregler gælder fra 2022-12-02 15:11 UTC

Spilversion 1.0.1

Serverversion 2.0.85

www.hacksawgaming.com

Seneste opdatering: 03-04-2023