Black Widow

black_widow

Black Widow

Introduktion

Bliv viklet ind i spindet fra Black Widow og fang store gevinster!
Med Super Stacks-funktionen kan du vinde massive gevinster, da store stakke med symboler vises ved hvert spin!
Bliv rig med Web Capture-funktionen, som giver dig mulighed for at fange symboler i gratis spin-bonussen for større gevinster!

[ til toppen ]

Sådan spiller du

Black Widow har 40 gevinstlinjer.

LINJEINDSATS
Viser aktuel linjeindsats i valuta. Klik på venstre pil (-) for at reducere linjeindsatsen. Klik på højre pil (+) for at øge linjeindsatsen.

LINJER
Indsatsen er fastsat til 40 linjer for 40 mønter.

SPIN
Klik for at dreje hjulene og indsende din indsats.

[ til toppen ]

Auto-spin-funktion 

Auto-spin spiller spillet automatisk i et givent antal spil med det aktuelle antal linjer og linjeindsats.

Vælg den ønskede linjeindsats, tryk på AUTO-SPIN og vælg hvor mange spil, der skal spilles med de aktuelle indsatsindstillinger. Auto-spin bliver ved med at spille det specificerede antal spil, indtil du klikker på STOP-knappen, der udløses en bonus eller din saldo er utilstrækkelig til at spille igen.

Auto-spin er kun tilgængelig i godkendte lande.

[ til toppen ]

Super Stacks-funktion

Alle hjul Black Widow inkluderer store stakke af det samme symbol. Før hvert spin vælges et vilkårligt symbol til at udfylde stakkene på hvert hjul. Ethvert symbol kan vises i hver stak, undtagen Bonus scatter-symbolet, der kun kan vises på hjul 2, 3 og 4. Det samme symbol kan blive vist i store stakke på flere hjul i samme spin. Når det samme symbol vises i stakke på tilstødende hjul, øges potentialet for store gevinster.

[ til toppen ]

Web Capture-funktion

I gratis spin-bonussen vil fangst af et Han-symbol i midterpositionen på hjul 3 udbetale værdien på den respektive måler. Hver gang et Han-symbol fanges, øges værdien på de respektive gevinstmålere op til et maksimum på 13 stigninger pr. måler pr. bonus.

Hvis der fanges et Huns-ymbol i midterpositionen på hjul 3 udbetales den samlede værdi af de tre målere for det pågældende spin og øger værdien på hver af de tre målere op til et maksimum på 13 stigninger pr. måler pr. bonus.

Målerværdier er 2-1000 gange den samlede indsats i det udløsende spil.

[ til toppen ]

Gratis spin-bonus 

Du kan udløse Gratis spin-bonussen ved at få tre bonus scatter-symboler hvor som helst på de midterste hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.

Når du udløser Gratis spin-bonussen, tildeles du syv gratis spins. Under Gratis spin-bonussen udbetales Web Capture-funktionen for Han-symboler og Hun-symboler, der fanges i midterpositionen på hjul 3.

Under Gratis spin-bonussen kan du genudløse bonussen ved at få tre bonussymboler hvor som helst på de tre midterste hjul. Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4. Du kan genudløse bonussen flere gange op til maksimalt 98 gratis spins pr. bonus.

Gratis spins spilles med samme linjeindsats og antal linjer som det udløsende spil.

[ til toppen ]

Valgmuligheder 

Grafikkvalitet

Tilpas grafikkvaliteten for at få en optimal animationspræstation.

  • BEDST– Grafikken ser bedst ud, men det kan gå ud over præstationen.
  • HØJ (standard) – Optimal indstilling for grafik og præstation.
  • MELLEM – Lavere kvalitet, men øget præstation.
  • LAV – Forringet grafikkvalitet, men gnidningsløs animationspræstation opnås selv på langsommere computere.
[ til toppen ]

Regler 

Funktionsfejl annullerer alle udbetalinger og spil. 


Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Kun den højeste gevinst udbetales på hver gevinstlinje. Linjegevinster ganges med linjeindsatsen på den gevinstgivende linje. Samtidige gevinster på forskellige gevinstslinjer tilføjes.

Kun den højeste scatter-gevinst udbetales. Scatter-gevinster ganges med den samlede indsats.

Scatter-gevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Gevinster vises i valuta.

Uanset størrelsen på din indsats er der et gevinstloft på alle enkelte transaktioner. Se gevinstoversigten for detaljer. En transaktion omfatter resultaterne af gratis spinbonussen plus resultatet, der udløste bonusrunden. Hvis gevinstgrænsen er nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spins.

[ til toppen ]

Yderligere oplysninger 

Forventet tilbagebetaling 

I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke baseret på dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spin, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spin nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede udbetaling afspejler det teoretiske afkast på tværs af et meget stort antal spil fra adskillige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendomsret
Black Widow er udviklet af High 5 Games. Få mere at vide om High 5 Games (H5G) på www.high5games.com.

Alle varemærker er registrerede varemærker eller patentanmeldte varemærker tilhørende IGT i USA og/eller andre lande. © 2014 IGT. Alle rettigheder forbeholdes.

[ til toppen ]

Seneste opdatering: 10-05-2017