Nirvana

Velkommen til Nirvana Spilleautomat med free spin tilstand, hvor du kan vælge en ud af tre funktioner.

OM SPILLET

Nirvana er en Spilleautomat med 5 hjul og 20 betalingslinjer, som går fra venstre mod højre. Spillet har otte normale symboler, som vinder hvis tre eller flere er på række på en betalingslinje, som starter fra den yderste venstre position. Wild symbolet erstatter alle andre symboler under free spin symbolerne.

Tre eller flere free spin symboler, som lander hvor som helst, udløser free spin tilstanden. Du kan derefter vælge en ud af tre funktioner, som du kan spille med i løbet af free spin tilstanden.

De tre funktioner er Wild Frø, Mega Hjul og Puffe Hjul.

Wild Frø - Ved hvert spin, tilføjes 2-4 wild symboler til tilfældige positioner. Wild symbolerne kan ikke tilføjes, der hvor der allerede er et wild symboler eller et free spin symbol.

Mega Hjul - de tre hjul i midten spinner på synkroniseret vis og de tre hjul vil altid vise den samme kombination af tre symboler. For eksempel, hvis det andet hjul viser Hjerte, Hjerte, Diamant, så vil både tredje og fjerde hjul også vise Hjerte, Hjerte, Diamant.

Puffe hjul - efter at hjulene stopper med at spinne, vil et af hjulene puffe et trin op eller ned, hvis gevinsten kan forbedres. Hvis free spins kan udløses, vælges det bedste puf, som udløser free spin tilstanden. Hele Mega Hjulet vil blive puffet, som et stort hjul, hvis Mega Hjul er aktiv på samme tid som Puffe Hjul.

Antallet af spins vil blive nulstillet til 10 og du kan vælge en anden funktion, hvis du får tre eller flere free spin symboler igen i free spin tilstanden. Nu er begge funktioner aktive. Antallet af spins nulstilles til 10 og du spiller med alle tre funktioner i aktiv tilstand, hvis du får tre eller flere free spin symboler igen.

Der gives altid en mønt gevinst på 1000 eller 5000 mønter udover udløsning eller genudløsning af free spins, hvis der 4 lander eller 5 free spin symboler.

2 free spin symboler, som lander i basis spillet, giver 1 free spin med automatisk valg af en af funktionerne på tilfældig vis. Free spin spilles med det samme i basis spillet. Free spin tilstanden starter med mulighed for at vælge 1 ud af 3 funktioner, hvis du får 3 free spins symboler i dette free spin. Du får 1 ekstra free spin med den nuværende opsætning af funktioner, hvis der lander 2 free spin symboler i free spin tilstanden.

HVORDAN SPILLER MAN

• Vælg din pålydende mønt.
  • Tryk på Spin knappen for at starte spillet

SÅDAN UDREGNER DU GEVINSTEN PÅ DIN BETALINGSLINJE

• For at udregne din samlede betalingslinje mønt gevinst, skal du udregne alle dine gevinster på betalingslinjerne og lægge dem sammen.
  • For at udregne en enkelt betalingslinjegevinst, skal du tælle antallet af ens symboler der er på række på linjen. Hvis betalingslinjen betaler fra venstre, skal du starte med at tælle fra den yderste venstre position. Hvis betalingslinjen betaler fra højre, skal du starte med at tælle fra den yderste højre position.
  • Hvis tre eller flere identiske symboler er på linje, kan du finde mønt værdien i Betalingsoversigten. Der kan du finde værdien for alle symboler i forbindelse med 3 i træk, 4 i træk eller 5 i træk. Der udbetales kun for den højest vindende kombination.
  • Ovenstående inkluderer ikke enhver Free Spin eller Bonus symboler som betaler spredt.
  • Hvis den vindende kombination starter med tre wilds, er der mange måder at fortolke gevinsten. I dette scenarie betaler kun den højest vindende kombination.
  • Udregn den samlede gevinst i din egen valuta ved at gange den samlede mønt gevinst med værdien af din mønt.

SPIL VALGMULIGHEDER

Klik på PLUS ikonet i det nederste venstre hjørne for at udvide eller kollapse valgmulighedsfunktionen.

• Betalingsoversigt – Se hvor meget hvert symbol betaler, forklaringer på spillefunktioner og information vedrørende betalingslinjerne.
  • Spilindstillinger – Skift spillehastigheden, lydstyrken og indstil betingelser for hvornår du ønsker at automatisk afspilning stopper.
  • Spil Historie – Hvis denne funktion er sat til på din gaming hjemmeside, kan du gennemgå og genspille dine seneste 10 spillerunder.
  • Spilleregler – Åbner reglerne for spillet.
  • Mute – Slukker eller tænder for lydeffekterne.

SPILLEPANEL

• Linjer - Viser antal linjer i spillet. Antallet af linjer er fast og kan ikke ændres.
  • Mønt Værdi – Skift din satsning ved at skifte din mønt værdi. For at omsætte enhver satsning eller gevinst i mønter til din egen valuta, skal du gange dit antal af mønter med din mønt værdi.
  • Satsning– Satsningen er 1 mønt per betalingslinje.
  • Maks Satsninger – Indstiller mønt værdien til den højest mulige. Tryk på Max Satsning-knappen på ny for at vende tilbage til den mønt værdi som du havde før.
  • Spin Knappen– Starter spillet. Når hjulet spinner bliver spin knappen til en Stop Knap. Tryk på Stop Knappen for at stoppe hjulet med det samme.
  • Automatisk afspilning – Du kan sætte spillet i gang uden at skulle trykke på spin knappen hver gang. Vælg antal runder til automatisk afspilning ved at trykke på Automatisk Afspilning knappen. Du kan bestemme yderligere betingelser for automatisk afspilning under Spil Indstillingerne. Begrænsning for tab i nogle spil klient versioner hjælper med at undgå at tabe mere end et bestemt antal spil i din automatisk afspilning session. For at stoppe automatisk afspilning på manuel vis, skal du trykke på Automatisk Afspilning knappen.
  • Gevinst – Viser gevinsten for den nuværende eller seneste udbetalingsrunde.
  • Balance – Viser du nuværende balance på kontoen.
  • Penge/Mønt oversigt – Du kan vælge at vise Satsning størrelse og Balance i enten Penge eller Mønter. Hvis du vælger penge vil spillet omdanne alle dine værdier i mønter til penge ved at gange summen med din mønt værdi. Du kan skifte imellem Penge og Mønt oversigt ved hjælp af valgmuligheden under indstillingerne eller ved at trykke på Satsning feltet eller Balance feltet.

TEORETISK TILBAGEBETALINGSPROCENT

Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent (RTP) er 96,2%.

Nogle strategier i forbindelse med valg af funktioner har en lidt mindre RTP end andre:

Strategien med at vælge Mega Hjul først og derefter Puffe Hjul har en RTP på 96,1%.

Strategien med at vælge Wild Frø og derefter Puffe Hjul har 96,0% teoretisk tilbagebetalingsprocent.

TILFÆLDIGHED

Hjulene drejer på fair vis med ligeværdig chance for at enhver stop position ved hjælp af en certificeret tilfældig tal generator. For mere information kan du besøge http://www.yggdrasilgaming.com/en/about-us

YDERLIGER INFORMATION

• Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genstarte runden efter at du har genstartet spillet. Du skal blot gøre det inden for en time efter at dit spil blev afbrudt. Efter den tid, vil enhver gevinst fra det afbrudte spil blive tilføjet til din konto. Hvis du vælger at springe spillet over, vil din gevinst blive tilføjet til din balance med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakt din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af defekter i spillets hardware/software vil alle de påvirkede spil satsninger samt udbetalinger blive annulleret og alle påvirkede satsninger vil blive tilbagebetalt.
  • Dette er spillereglerne version 1.0, fra dato 26/8 2015. For at se en tidligere version, bedes du venligst udfylde denne kontakt formular på http://www.yggdrasilgaming.com/en/contact-us
  • Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 16-05-2018