The Great Albini 2

Om dette spil

• lDette er et videoslotspil med 5 hjul og 4 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer.
  • lGevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.

Gevinstlinje-regler

• lSpillet indeholder 40 paylines.
  • lAntallet af spillede gevinstlinjer er fast.
  • lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner

en linie på hjulene.

• lEn gevinst udbetales, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en gevinstlinje.
  • lGevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Regler for udbetaling

• lUdbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats. l Hvert spin koster et samlet betbeløb.
  • lDen samlede udbetaling er summen af alle payline-gevinster og indkasseringsgevinster som følge af et spin. l Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne gevinstkombination. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.

Wild-symbol

• lWilds kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.
  • lWilds kan erstatte alle symboler undtagen symbolerne scatter, pengeædelsten og indkasser.

Indkasseringsfunktion

• lPengeædelsten-symboler optræder på hjul 1-4.
  • lNår et indsamlingssymbol lander på hjul 5, tildeles den samlede værdi af alle pengeædelsten-symboler på hjulet. l Blå pengeædelsten tildeler 1 - 9x bet. l Violette pengeædelsten giver 10x, 12x, 15x or 20x bet. l Røde pengeædelsten giver 25x, 30x, 40x eller 50x bet. l Et indsamlingssymbol kan indeholde en 2-5x-multiplikator.
  • lMultiplikatoren anvendes på alle hjulenes pengeædelsten-symbolernes samlede værdi. l Gevinster, der tildeles under funktionen, føjes til basisspilgevinsterne. l Denne funktion kan udløses i basisspillet.

Bonusfunktion

• l3 scatter udløser bonusfunktionen. l Scatter forekommer på hjul 2, 3 og 4. l 3 bonusspin tildeles som startværdi. l Der er særlige bonussymboler i bonusfunktionen.
  • lHvis et bonussymbol dukker op, bliver spin til venstre nulstillet til startværdien. l Denne funktion kan udløses i basisspillet. l Denne funktion spilles med det udløsende bet.

Bonusfunktion-symboler

• lBonussymboler er pengeædelsten, Albini-multiplikatorer og Lily-ekstra spinsymboler. l Blå pengeædelsten giver 1-5x bet.
  • lViolette pengeædelsten giver 10x eller 20x bet. l Røde pengeædelsten giver 50x bet.
  • lNår et pengeædelsten-symbol lander, forbliver det på sin plads, indtil bonussen slutter. l Albini-multiplikatorsymboler kan indeholde en 1-5x-multiplikator. l Denne værdi føjes til bonusfunktionens aktuelle multiplikator. l Bonusfunktionen starter med en 1x-multiplikator.
  • lBonusfunktionens multiplikator anvendes på pengeædelsten-symbolernes samlede værdi.
  • lAlbini-multiplikatorsymboler fjernes fra følgende bonus-spin.
  • lLily-ekstra spin-symboler øger startværdien for antallet af resterende spin med 1. l Lily Ekstra spin-symboler fjernes fra følgende bonus-spin.

Bonus-hovedpræmie

l Hovedpræmien tildeles, når 20 pengeædelsten-symboler lander på hjulene. l Hovedpræmien er 20.000x bet. l Hovedpræmien føjes til en samlet bonustildeling.

Boost

• lAktivering af Boost øger gevinstpotentialet. l Yderligere pengeædelsten og indkassering-symboler tilføjes til basisspillet. l Oddsene for større pengeædelsten-værdier i basisspil og bonus forøges.
  • lChancen for at lande Albini-multiplikatorer og Lily-ekstra spin-symboler i bonus forøges. l Det samlede bet forøges med 50 %. l Denne funktion påvirker ikke symboludbetalinger. l Du kan aktivere funktionen i grundspillet.

Spilstyring

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session. l Indsats: Viser den nuværende samlede indsats.

• lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. l Gevinst: Viser den seneste gevinst. l Saldo: Viser de nuværende saldoer.

Spilmenu

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger. l Indstillinger-knap: Viser spillets indstillinger.

• lLydknap: Slår spillyd til eller fra. l Udbetalingstabel-knap: Viser udbetalingstabeller og spilregler.

Yderligere oplysninger

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lHvis en anmodning ikke når frem til serveren inden afbrydelsen, bliver det forrige spils resultater vist.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lEventuelle ændringer af spillereglerne vil blive udført i overensstemmelse med de

gældende regler.

Tilbagebetalingsprocent

• lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid. l Værdien er fastlagt og ændres ikke.
  • lDette spil har en TBP på 96,10 %. l UTS under boost-funktionen er 96,10 %.

Oversættelse af spiltermer

• lDe oversatte termer gælder kun, hvis du spiller på et andet sprog end engelsk.
  • lAlbini - Albini l Boost - Boost-tilstand l Boosted - Boostet l Collect - indkassér-symbolmærke l Lily - Lily l Magical Win - Magisk gevinst l Majestic Win - majestætisk gevinst l Magnificent Win - Flot gevinst l Scatter - scatter-symbolmærke

Seneste opdatering: 17-02-2022