Bust the Mansion

Om dette spil
l Dette er et 5 hjuls 3 rækker video slot spil.
l Formålet med spillet er at dreje hjulene, så symbolerne lander i forskellige kombinationer. Vindende kombinationer er fremhævet på hjulene, og der gives en udbetaling.
Regler for betalingslinje
l Dette spil inkluderer 25 betalingslinjer.
l Antallet af spillede betalingslinjer er fast. En betalingslinje er et mønster af tilstødende symbolpositioner, der løber i en linje på tværs af hjulene. En gevinst tildeles, når matchende symboler lander ved siden af hinanden på en betalingslinje. Gevinstlinjen løber fra venstre mod højre, startende fra det første slothjul.
Indsatsregler
Hvert spil, der spilles, koster et samlet indsatsbeløb. Den første indsats er den aktuelle samlede indsats divideret med antallet af spillede betalingslinjer. Den samlede indsats er baseret på den oprindelige indsats placeret på hver spillede betalingslinje.
Udbetalingsregler
l Gevinstudbetalinger på betalingslinje er baseret på den oprindelige indsats. Udbetalingsværdien er baseret på den dannede vindende kombination.
l Hvis flere vindende kombinationer lander på en enkelt betalingslinje, tildeles kun den højeste gevinst. Den samlede udbetaling er summen af alle gevinstlinjegevinster som følge af et spin. Kun den højeste vindende kombination tildeles pr. symbolkombination.
l Gevinsttabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination baseret på den aktuelle indsats.
l Gevinsten op til den viste værdi rundes ned og er omtrent den højest mulige gevinst, der kan opnås på et enkelt spin.
Wild symboler
l Almindelige Wild-symboler vises på alle hjul.
l Wild Money Vault-symboler vises på hjul 3 i gratis spins og LINK&WIN™-funktionen. Wild Money Vault-symboler forbliver på hjul 3 indtil slutningen af gratis spins. I gratis spins fungerer Wild Money Vault-symbolet som både Wild- og Money Vault-symboler.
l I LINK&WIN™-funktionen fungerer Wild Money Vault-symbolet kun som et Money Vault-symbol. Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldende vindende kombinationer.
l Wild-symboler kan erstatte andre symboler undtagen Scatter og Money Vault
symboler.
l Wild-symboler kan skabe deres egen vinderkombination, når de lander på en betalingslinje
kombination.
LINK&WIN™-funktion

l Kun Money Vault-symboler vises på hjulene. Funktionen kan udløses i basisspil og gratis spins. Hvert pengebokssymbol tildeles en tilfældig multiplikatorværdi.
l De tildelte multiplikatorværdier er 1x, 2x, 3x, 4x, 5x, 10x, 20x, 50x, 200x, 1000x. - Minibonussen giver en multiplikatorværdi på 20x. - Den mindre bonus giver en multiplikatorværdi på 50x. - Den store bonus giver en multiplikatorværdi på 200x. - Mega-bonussen tildeler en multiplikatorværdi på 1000x.
l Hovedpræmien tildeles, når alle 15 hjulsymbolpladser er fyldt med pengebokssymboler.
l Du tildeles en multiplikatorværdi på 5000x og det indsamlede gevinstbeløb.  Multiplikatorværdierne ganges med din aktuelle indsats. Kun bonusgevinstbeløbet vises. Du tildeles 3 respin.
l Hvis yderligere Money Vault-symboler lander på hjulene som et resultat af respin, nulstilles tælleren til 3.
l Funktionen slutter: - Efter 3 respin uden pengebokssymboler, der lander på hjulene. - Alle 15 symbolpositioner er udfyldt. Money Vault-symbolet forbliver indtil næste spin. Den sidste indsats, du placerede i spillet, bruges som feature-indsatsbeløbet. Gevinster indsamles automatisk i slutningen af funktionen.
Gratis spins
l 3, 4 eller 5 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser henholdsvis 10, 15 eller 25 gratis spins.
l 3 eller 4 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser henholdsvis 10 eller 15 gratis spins. Alle væddemål er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Alle spillede linjer er de samme som det spin, der udløste denne funktion. Gratis spins udspiller sig automatisk. Scatter-symboler har ingen udbetaling.
l Funktionen slutter: - Når alle gratis spins er gennemført.
Spilkontrol

l Autoplay-knap: Viser Autoplay-indstillinger.

l Autoplay stop-knap: Afslutter den aktuelle autoplay-session.

l Indsats-knap: Viser dine indsatsmuligheder. Afhængigt af dit spil er nogle af disse indsatsmuligheder muligvis ikke gældende.

l Max Bet-knap: Placerer den maksimalt tilladte indsats. Afhængigt af dit spil kan dette konvertere indsatsstørrelsen og indsatsværdien til den maksimalt tilladte indsats. Kredit: Viser de aktuelle saldi. Indsats: Viser den aktuelle samlede indsats. Win: Viser den seneste gevinst.

l Spin-knap: Starter et hjulspin.

l Stop-knap: Stopper det aktuelle hjulspin. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.
l Et klik eller tryk på hjulene stopper det aktuelle hjuls spin. Dette påvirker ikke
resultater af spin.

l Quickspin-knap: Gør det muligt for Quickspin at løse spins hurtigere. Dette påvirker ikke resultaterne af spin.

l Menu-knap: Viser spilindstillingerne.

l Udbetalingstabel-knap: Viser spillets udbetalingstabeller.

l Hjælp-knap: Viser hjælp og yderligere oplysninger.

l Lyde: Aktiverer spillyde.
Indstillinger for indsats
Indsatsstørrelse: Indstiller den aktuelle indsatsværdi. Max Bet-knap: Indstiller den aktuelle indsats til den maksimale værdi.
Yderligere Information
l Nogle indstillinger og funktioner er muligvis ikke tilgængelige i dette spil. Fejl annullerer alle betalinger

Seneste opdatering: 17-02-2022