King of MacedoniaVerdens bedste feltherre beder dig om at melde dig til det næste togt! Tilbyd din hjælp til Alexander den Store for at udvide imperiet og finde oldtidsskatte. Nyd godt af chancerne for at vinde med Gigantic Wilds-funktionen, som tilbyder 2x5 stakke af Wild-symboler, og dermed en endnu større chance for at vinde. Udløs Gratis Spil Kongebonus og tjen 8 gratis spil, når Bonus-symbolet vises på hjul 1 sammen med 1 eller flere Gigantic Wilds-symboler hvor som helst på hjul 2 til 5. De udløsende Gigantic Wilds-symboler forbliver låst under hele bonusrunden, og giver dig mulighed for endnu flere imperialistiske præmier.

Sådan placerer du en indsats

King Of Macedonia har40 fas80

Indsats I alt
Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk for at vise Indsatsmenuen og vælge en indsats.

Spil
Tryk for at indsende indsatsen og dreje hjulene.

[ til toppen ]


Gigantic Wilds-funktion

Gigantic Wilds-symbolet er fem symboler højt, to hjul bredt og indeholder 10 individuelle Wild-symboler.

Når symbolet forekommer, erstatter det de tilstødende symboler på hjulet til højre.

Gigantic Wilds-symboler vises kun på hjul 2 og 4 og erstatter alle symboler undtaget Bonus-symbolet.

[ til toppen ]


Gratis Spil Kongebonus

Gratis Spil Kongebonus udløses, når et Bonus-symbol kommer til syne på det første hjul i kombination med et ethvert antal af spredte Gigantic Wilds symboler.

Møntsymboler forekommer kun i 1 grundspillet.

Gratis Spil Kongebonus udløser 8 gratis spil. Enhver anden symbolposition, som indeholdt Gigantic Wilds symboler, da bonussen blev udløst, vil blive forvandlet til Låste Wilds og forbliver wild under hele bonusrunden.

Gratis Spil Kongebonus kan ikke udløses igen.

Gratis Spil Kongebonus spilles på særlige bonushjul, som også indeholder Gigantic Wilds-symboler.

Gratis spil spilles med den samme totale indsats som det udløsende spil.

[ til toppen ]


Multiplikator funktion

Når Bonus-symbolet forekommer på det første hjul, uden nogen andre spredte Gigantic Wilds-symboler, vil en tilfældig multiplikator (2x, 3x, 5x, or 10x) komme til syne på Bonus-symbolet og gange enhver gevinst.
[ til toppen ]


Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul, begyndende med hjulet længst til venstre.

Linjegevinster udbetales fra venstre mod højre. Liniegevinster ganges med det linie-bet på den gevinstgivende linie. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Bonusgevinster føjes til linjegevinster, og kun den højeste gevinstkombination udbetales.

Gevinster vises i penge.

Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen Bonus-symbolet.

Wild-symboler vises kun på hjul 2 og 4.

Møntsymboler forekommer kun i 1 grundspillet.

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen.
En transaktion omfatter resultaterne af Gratis Spil Kongebonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet.
Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal gratis spil.

[ til toppen ]


Yderligere oplysninger
Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme.

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds.

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra denne forventede tilbagebetaling på lang sigt. Jo færre antal spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve.

Intellektuel ejendom
© 2017 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

[ til toppen ]

[ luk vindue ]


Seneste opdatering: 18-05-2018