ARRR! 10k Ways

Velkommen til videospillemaskinen ARRR! 10K WAYS™.

OM SPILET

ARRR 10K WAYS™ er et 10K WAYS™ spillemaskinespil med op til 10.000 måder at vinde på.

SÅDAN SPILLES SPILLET

• Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.
  • Knappen Spil - Placerer en indsats og drejer derefter hjulene.
  • Knappen Menu - Åbner et vindue, hvor spilleren kan se spilinfo, gå til lobbyen, skifte indsats, konfigurere indstillinger for autospil samt justere spilindstillinger. Som standard åbnes infosiderne.
  • Saldomåler - Viser spillerens aktuelle saldo.
  • Samlet indsats-måler - Viser den samlede indsats, der spilles
  • Gevinstmåler - Viser det aktuelle gevinstbeløb.
  • Knappen Info - Viser infosiderne.
  • Knappen Retur til spil - Gå tilbage til grundspillet.
  • Knappen Hjem - Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.
  • Knappen Autospil (hvis tilgængelig) - Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.
  • Knappen Stop autospil (hvis tilgængelig) - Stopper autospil. Det resterende antal autospilrunder vises over knappen.
  • Knappen Indsatsindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.
  • Knappen Spilindstillinger - Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: Tænd og sluk for lyde; Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes); Aktivér og deaktiver fuldskærmstilstand; Aktivér og deaktiver venstrehåndsbetjening;
  • Knappen Lyd - Tænder og slukker for lyde.
  • Mellemrumstast Tryk på mellemrumstasten starter en spillerunde.

Regler

WILD

• Wild JOLLY ROGER erstatter alle symboler undtagen SKATTEKISTE.
  • Wild JOLLY ROGER forekommer kun under KANON WILD-SYMBOLER.
  • Hvert JOLLY ROGER-symbol vil være påført en tilfældig multiplikator på 1-5x.

SCATTER

• Bonus-Genspin bliver genudløst, når der forekommer 4 eller flere SKATTEKISTE-symboler.

KANON WILD-SYMBOLER

• Sidst i ethvert spil, hvis der ikke er opnået en gevinst, kan funktionen KANON WILD-SYMBOLER blive udløst.
  • 1-3 symboler på hjulvinduet vil blive ændret til JOLLY ROGER-symboler.
  • Hvert JOLLY ROGER-symbol vil være påført en tilfældig multiplikator på 1-5x.
  • JOLLY ROGER-multiplikatoren påføres alle de gevinstkombinationer, som JOLLY ROGER-symbolet forekommer i.
  • Hvis der forekommer mere end et JOLLY ROGER-symbol i en gevinstkombination, bliver multiplikatorerne ganget sammen.
  • JOLLY ROGER-symboler forekommer kun på de lodrette hjul 2, 3, 4 eller 5.
  • JOLLY ROGER-symboler bliver ikke tilføjet positioner, der indeholder en SKATTEKISTE.

BONUS-GENSPIN

• Bonus-Genspin bliver genudløst, når der forekommer 4 eller flere SKATTEKISTE-symboler.
  • 3 genspin tildelt.
  • SKATTEKISTE, KAPTAJN og KRAKE-symboler er alle PRÆMIE-symboler.
  • Udløsende SKATTEKISTE-symboler vil afsløre en tilfældig multiplikator på 1-1.000x.
  • Alle andre symboler uden om de udløsende SKATTEKISTE-symboler bliver fjernet.
  • Alle PRÆMIE-symboler fastholdes, og alle de resterende positioner spinner.
  • Når der fremkommer nye PRÆMIE-symboler, fastholdes de, og genspin nulstilles til 3.
  • SKATTEKISTE-symboler vil være påført en tilfældig multiplikator på 1-1.000x.
  • Når alle positioner har fuldført deres spin, bliver gevinsten fra KRAKE- og KAPTAJN-symbolerne udregnet.
  • KRAKE-symboler har en multiplikatorværdi svarende til den samlede værdi af alle tilstødende PRÆMIE-symboler på udregningstidspunktet (eller 1x den samlede indsats, hvis der ikke er nogen tilstødende PRÆMIE-symboler).
  • KAPTAJN-symboler har en multiplikatorværdi svarende til den samlede værdi af alle de PRÆMIE-symboler, der er på hjulene på udregningstidspunktet (eller 1x den samlede indsats, hvis der ikke er nogen PRÆMIE-symboler).
  • KRAKE-symboler bliver alle behandlet før KAPTAJN-symboler.
  • KRAKE- og KAPTAJN-symboler bliver først behandlet ovenfra og ned og herefter fra venstre mod højre.
  • Når alle KRAKE- og KAPTAJN-symbolerne er blevet behandlet, kan ethvert tilbageværende genspin starte.
  • Når der ikke er flere genspin tilbage, eller når alle hjulpositioner indeholder et PRÆMIE-symbol, bliver der tildelt en præmie svarende til alle PRÆMIE-symbolernes multiplikatorværdier ganget med den samlede indsats.
  • Når funktionen er slut og hvis alle hjulpositioner indeholdt PRÆMIE-symboler, så bliver hjulene ryddet og funktionen Bonus-Genspin genudløses.
  • Bonus-genspin spilles med samme indsats som det udløsende spin.
  • De symboludbetalinger der er vist i udbetalingstabellen, tildeles ikke under bonus-genspin.

GAMBLEFUNKTION

• Gamblefunktionen bliver først udløst, når Bonus-genspin er blevet fuldført.
  • Gamble dine gevinster for at gange din samlede gevinst med op til 5x.
  • Gevinst-multiplikatoren starter på 1x.
  • Du kan når som helst vælge at indsamle dine gevinster, eller du kan prøve at gamble for at komme videre til den næste multiplikator.
  • Der er følgende multiplikator-niveauer:
Nuværende Multiplikator Vinder Gambleresultat Taber Gambleresultat Chancen for at vinde gamblet
0,5x Multiplikatoren stiger til 1x Multiplikatoren reduceres til 0x. Alle gevinster er tabt og funktionen slut 1/2 chance
1x Multiplikatoren stiger til 1,5x Multiplikatoren reduceres til 0,5x 1/2 chance
1,5x Multiplikatoren stiger til 2x Multiplikatoren reduceres til 1x 1/2 chance
2x Multiplikatoren stiger til 3x Multiplikatoren reduceres til 1x 1/2 chance
3x Multiplikatoren stiger til 4x Multiplikatoren reduceres til 1x 2/3 chance
4x Multiplikatoren stiger til 5x, alle gevinster tildeles og funktionen slutter Multiplikatoren reduceres til 1x 3/4 chance
  • Spillere kan fortsætte med at gamble lige så længe de vil, forudsat at de ikke har nået 0x eller maksimum-multiplikatoren.
  • Maksimumgevinsten for Gamble-funktionen er 400.000x grundindsatsen.
  • Hvis enhver multiplikator resulterer i en højere gevinst end 400.000x grundindsatsen, bliver de deaktiveret.
  • Hvis den højest mulige multiplikator nås, bliver gevinsten automatisk tildelt og funktionen slutter.
  • Enhver gevinst fra det spin/den reaktion, der udløste Bonus-genspin, er inkluderet i gamblet.

SPILLEREGLER

• Spilleren skal vælge størrelsen på den samlede indsats for at spille 10.000 måder.
  • Grundindsats er lig med den samlede indsats divideret med 20.
  • Udbetalinger følger udbetalingstabellen.
  • Alle gevinster ganges med den samlede indsats.
  • Højeste gevinst udbetales pr. vinderkombination.
  • Sammenfaldende gevinster lægges til.
  • Kun positioner med vindersymbolet bruges til at afgøre gevinsten for det symbol.
  • Alle gevinster starter på hjulet længst til venstre og udbetaler venstre mod højre på efterfølgende hjul.
  • Wild JOLLY ROGER erstatter alle symboler undtagen SKATTEKISTE.
  • Wild JOLLY ROGER forekommer kun under KANON WILD-SYMBOLER.
  • SKATTEKISTEN forekommer kun under hovedspillet og på de lodrette hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Maksimumgevinsten for ethvert spil er 400.000x grundindsatsen.
  • Det øverste hjul tilføjer et symbol til det hjul, som det står ovenover, enten hjul 2, 3, 4 og 5.
  • Hvert gevinstgivende symbol er del af en reaktion og erstattes af symboler, som kommer ned ovenfra på hjulene, og fra højre på det øverste hjul.
  • Tekniske fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

TILBAGEBETALINGSPROCENT

• Den samlede teoretiske tilbagebetalingsprocent er 94%.

YDERLIGER INFORMATION

• Tryk på mellemrumstasten for at spinne.
  • Hvis dit spil afbrydes under et spil, kan du genspille spillet efter at have genstartet spillet indenfor time/timer efter afbrydelsen. Derefter tilføjes eventuelle gevinster fra afbrudte spil til din konto. Hvis du dropper at spille spillet om, vil dine gevinster blive tilføjet til din konto med det samme.
  • I enhver situation hvor genstart-funktionen ikke er nok, bedes du venligst kontakte kundeservicen på din gaming hjemmeside.
  • I tilfælde af fejl på spillets hardware/software vil alle de påvirkede spilindsatser samt udbetalinger blive annulleret, og alle påvirkede indsatser vil blive tilbagebetalt.

TILFÆLDIGHED

Dette er oversættelsen af de originale spilleregler. I tilfælde af enhver form for konflikt mellem den engelske og denne sprogversion, fremhersker den engelske version.

Seneste opdatering: 20-06-2022