Monsters Unchained

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

LÆNKEDE MONSTRE OG KÆDEpYDERE

Hvert spin er nummereret fra 1 til 10, angivet med en tæller over hjulene.

Der er 3 lænkede monstre omkring spillemaskinen, og hvert monster holdes af 3 kæder. Kæderne repræsenteres også af en fremskridtsmåler med 3 trin, som vises ved siden af monsteret. At pyde en monsterkæde, vil udfylde 1 trin på fremskridtsmåleren.

På det 10. spin vil monstrene, som får minimum én af deres kæder pudt, udløse deres relevante funktion for dette specifikke spin. Jo flere af monstrenes kæder, som pydes, desto mere intense bliver deres funktioner. Efter det 10. spin gendannes monstrenes kæder.

Monstrenes kæder pydes ved at lande Kædepyder-scattere. Der kan lande 3 typer Kædepydere – rød, grøn og blå – og hver af dem pyder deres respektive monsters kæde.

Kædepyder-scattere kan lande på ethvert spin undtagen det 10. Kun ét Kædepyder-symbol kan lande under et spin, og op til 3 Kædepyder-symboler af en specifik type kan lande i en spincyklus med 10 spins (en for hver af kæderne af et specifikt monster).

MINOTAUROS

Minotauros' kæder pydes ved at lande en rød Kædepyder-scatter.

På det 10. spin vil Minotauros udvide hjulene, baseret på antallet af dets pudte kæder:

1 ødelagt kæde – udvider hjulene til 5x4

2 ødelagte kæder – udvider hjulene til 5x5

3 ødelagte kæder – udvider hjulene til 6x5

Standardstørrelsen af skærmen er 5 x 3 med op til 243 måder at vinde på. De maksimale mulige gevinstmåder vokser med hver udvidelse:

5 x 4-gitteret tilbyder op til 1.024 måder at vinde på

5 x 5-gitteret tilbyder op til 3.125 måder at vinde på

6 x 5-gitteret tilbyder op til 15.625 måder at vinde på

MEDUSA

Medusas kæder pydes ved at lande en grøn Kædepyder-scatter.

På det 10. spin vil Medusa tilføje WILDS på tilfældige positioner på hjulene, baseret på antallet af hendes pudte kæder:

1 ødelagt kæde – tilføjer 2 eller 3 WILDS

2 ødelagte kæder – tilføjer 4 eller 5 WILDS

3 ødelagte kæder – tilføjer 6 eller 7 WILDS

WILDS kan ikke placeres på det første og sidste hjul på spillemaskinen, uanset hvilken gitterstørrelse der spilles med.

KERBEROS

Kerberos' kæder pydes ved at lande en blå Kædepyder-scatter.

På det 10. spin vil Kerberos tilføje en GEVINSTMULTIPLIKATOR, baseret på antallet af dets pudte kæder:

1 ødelagt kæde – tilføjer en x2 eller x3 GEVINSTMULTIPLIKATOR

2 ødelagte kæder – tilføjer en x4 eller x5 GEVINSTMULTIPLIKATOR

3 ødelagte kæder – tilføjer en GEVINSTMULTIPLIKATOR på x6 eller x7

WILD-SYMBOL

WILDS vises kun i forbindelse med Medusas funktion. De erstatter alle betalende symboler og tæller som det symbol, der danner den længste vindende kombination på en enkelt gevinstmåde.

MONSTERSPINS

At lande 3 MONSTERSPINS-scattere på det 1., 3. og 5. hjul vil udløse et bonusspil med 10 FREE SPINS. MONSTERSPINS-scattere kan lande på ethvert spin under det normale spil undtagen cyklussens 10. spin. MONSTERSPINS-scattere kan ikke lande under MONSTERSPINS.

Alle tidligere pudte kæder fra spincyklussen i det normale spil vil ikke blive videreført til bonusspillet.

Under MONSTERSPINS og efter en kæde er pudt, vil det respektive monsters funktion blive udløst på det næste spin med en intensitet, svarende til antallet af pudte kæder. Hjulenes udvidelse som tildeles af Minotauros og GEVINSTMULTIPLIKATOREN som tildeles af Kerberos vil dermed forblive aktive, mens Medusa placerer WILDS på tilfældige hjulpositioner på hvert spin indtil slutningen af bonusspillet.

Ved at pyde alle kæderne for et monster under MONSTERSPINS tildeler +3 bonusspins, hvilket resulterer i sammenlagt maksimalt 19 FREE SPINS, hvis alle kæderne for de 3 monstre pydes og under hensyntagen til de oprindelige 10.

Efter bonusrunden afsluttes, vil spilleren returnere til basisspillet med samme kædestatus som de havde før de startede MONSTERSPINS.

SÅDAN SPILLER DU MONSTERS UNCHAINED

Spilforløb

Alle forløbsfunktioner i spillet, inklusive symboler der er låst på hjulene, og som påvirker efterfølgende spin, gemmes i dit spil på det indsatsniveau, du spiller.

Du kan have flere forløbsniveauer på forskellige indsatser i samme spil, og skifte mellem dem ved at skifte indsats.

Hvis du vinder gratis spin fra en promoveringskampagne bliver alle forløb i hovedspillet inklusive alle låste symboler gemt, og du har mulighed for at fortsætte med at spille med samme indsats, når du har afsluttet dine gratis spin.

Bemærk venligst, at når du forlader spillet, vil alle dine fremskridt blive gemt, og indlæst når du åbner spillet igen.

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at puge knapperne + og -.

Spin hjulene

Hvis du spiller på en computer, skal du klikke på Spin-knappen eller trykkee på mellemrumstasten for at spille.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil bør være højere end din indsats.

Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Reglerne for ophør af jackpot og allokering af jackpotmidler er defineret af hver operatør efter eget skøn.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpots, og i nogle tilfælde kan disse jackpots være tilgængelige på mange hjemmesider. En procentdel af hver indsats tilføjes til den fælles pulje. En del af dette bidrag puges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den anden del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi. Odds for at vinde jackpotten stiger i forhold til størrelsen på jackpotten, og kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt puger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til pugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 17.38kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot.

Indsatsbeløb på mere end 17.38kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 17,389.00kr, Den næste minimum startværdi er: 17,389.00kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 434,725.11kr, Den næste minimum startværdi er: 434,725.11kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 869.45kr, Den næste minimum startværdi er: 869.45kr

Generelle spilletyper

Tjek udbetalingsmenuen i spillets udbetalingstabel hvis du ikke er sikker på spilletypen.

Værdierne relateret til hvert symbol, som vises enten på spillemaskinescenen eller på de dedikerede sider for Symbolgevinster på Udbetalingsmenuen, repræsenter indsatsmultiplikatorer og ikke kreditter.

Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats divideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst. Hver individuel udbetalingslinje kan kun betale én gang pr. spin.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Hvis der er et Scattersymbol i spillet, vil alle gevinster blive udbetalt foruden enhver anden symbolgevinst som opstår under samme spin.

Vær venligst opmærksom på, at hver konto kun tillader, at et enkelt spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du puger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er ≈ 94.72%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 19281.2.

Minimumindsats: 1kr

Maksimumindsats: 100kr

Spilleversion: 4.0.1

Producent: Dopamine EOOD

Seneste opdatering: 26-07-2023