King Kong Cash Jackpot King

INTRODUCTION

RTP: 95.01% + 0.5% JPK

King Kong Cash Jackpot King er en 5-hjulet spillemaskine med 20 linjer, som er fuld af abekattestreger. Spillet indeholder 4 Kongtastiske funktioner samt en BIG MON EY, hvor du kan vinde op til 1000x den samlede indsats.

Trin 1: Kom i gang

 1. Klik på knappen SAMLET BET for at øge eller mindske værdien af SAMLET BET. Sats fra 20p og op til 500£ (eller tilsvarende i anden valuta. Andre operatørbegrænsninger kan være i spil) ved at vælge fra listen over tilgængelige indsatser i indstillingen Samlet Bet.
 2. Klik på "SPIN" for at starte dit spil.
 3. Der er en funktion til Autospil i spillet, som starter hvert spin automatisk. Hvis du ønsker at annullere dette under dine autospin, skal du blot trykke på knappen Stop Autospil, som vises over, hvor knappen Autospil var før sammen med resterende antal spin.

Trin 2: Sådan spiller man

 • Klik på "SPIN" for at starte spillet.
 • Hjulene vil spinne og til sidst stoppe et tilfældigt sted.
 • Hvis kombinationen af symboler, som vises på hjulene, danner en linje af 2, 3, 4 eller 5 matchende symboler (fra venstre side af) på en af gevinstlinjerne, vinder du. Enhver gevinstlinje, som du har, bliver oplyst, og dine gevinster krediteres til din kontosaldo.
 • 3 eller flere Bonus Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler King Kong Bonussen.

Et spin der lander på Barrel Blast under King Kong Bonussen tildeler Barrel Blast Bonussen.

Et spin der lander på King Kong Trail under King Kong Bonussen tildeler King Kong Trail Bonussen.

Et spin der lander på Empire Gratis Spin under King Kong Bonussen tildeler Empire Gratis Spin Bonussen.

Et spin der lander på Golden Kong Free Spins under King Kong Bonussen tildeler Golden Kong Free Spins Bonussen.

Et spin der lander på BIG MON EY under King Kong Bonussen tildeler BIG MON EY Bonussen.

Hjulgevinster

 • Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
 • Alle gevinster på tværs af alle forskellige linjer lægges sammen og udgør den samlede gevinst.
 • Alle linjebetalingssymboler skal vises på en spillet linje og på linjer i træk med start på hjulet yderst til venstre.
 • Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
 • Scatter-gevinster tilføjes til enhver linjegevinst.

Wild-symbol

 • Wild-symbolet kan bruges til at danne linjegevinster ved at erstatte andre symboler.
 • Wild-symbolet kan ikke erstatte scatter-symboler eller bonus-symboler.
 • Kun den højest betalende gevinst på hver linje udbetales (for eksempel, hvis 3 wild-symboler giver gevinst, og hvis disse symboler bruges med et andet symbol til at give gevinst for 4 symboler, så betales kun den gevinst, som er den højeste).
 • Wild-symboler inkluderer: Golden Kong Wilds, Empire Free Spin Wilds og Standard Wilds.

Sleepy Kong

 • Hvis Kong vågner fra sin søvn under et spil, hvor der er mulighed for at udløse Sleepy Kong Bonussen.
 • Springer Kong ned fra sin trone, og kan tildele en af følgende funktioner:

Banana Cannon Wilds - Mens hjulene spinner springer Kong ned fra sin trone med en banankanon og affyrer en klæberig bananbombe mod den midterste hjulposition, som herefter eksploderer og forvandler yderligere positioner til wilds. Når alle ekstra gevinster er blevet udbetalt, hopper Kong af og til ned og smadrer bunden, hvilket får hjulene til at genspinne, mens enhver wild forbliver på sin plads.

Golden Barrel Super Spin - Kong vil vågne fra sin søvn, mens hjulene spinner, og kaste en Golden Barrel mod det midterste hjul. Dette forårsager en eksplosion oven over hjulene, som tilføjer et antal Golden Barrels til hjulene. Når hjulene stopper, eksploderer alle de synlige Golden Barrels og afslører det samme symbol.

King Kong Spin Streak - Når hjulene er stoppet og har vist en kombination af gevinstsymboler, hopper Kong af og til ned fra sin trone og begynder at slå løs på hjulene med en mukkert. Dette får hjulene til at genspinne, mens de udløsende symboler fastholdes. Denne seance fortsætter indtil gevinsten ikke forbedres yderligere.

Bonus Boost - Tilsvarende Golden Barrel Super Spin – I stedet for at tilføje et antal Golden Barrels til hjulene, tilføjer eksplosionen et antal ekstra bonus-symboler til hjulene. Dette forhøjer chancen for at udløse bonussen på det aktuelle spin.

Bonusaktivering

Spilleren åbner bonussen ved at lande 3 eller flere bonus-symboler, hvor som helst på hjulene. Der er ingen direkte udbetaling for dette resultat, kun adgang til en af bonusrunderne.

Der er 5 unikke bonusser, som afgøres af King Kong Bonussen.

Spilleren spinner hjulene, som efter et spin stopper på en af de 5 funktioner, og afslører den tildelte bonus.

Barrel Blast Bonus

Udløses ved at lande på Barrel Blast-segmentet på hjulet under King Kong Bonussen.

Efter en kort forvandling, vises der en scene med et antal Barrels på skærmen, sammen med en gevinstoversigt til venstre.

Spilleren vælger barrels for at afsløre en genstand. Hver genstand lægges sammen til en samlet indsatsmultiplikator, som udbetales for at matche 3 ens genstande. Endvidere, afsløres et specialikon, opgraderes den samlede indsatsmultiplikator, og hvis der indsamles 3 Golden Monkeys, bliver King Kong Cash BIG MON EY Bonussen tildelt.

King Kong Trail Bonus

Efter et kort sceneskift præsenteres spilleren for en sekundær bonusskærm, som er baseret på spillets retro-platform.

Bonussen bliver inddelt i to faser; Fase 1 er en multiplikatorsti, der fører op gennem niveauerne til King Kong Cash BIG MON EY Bonussen (fase 2).

Spilleren starter altid i fase 1 og er pålagt at indsamle barrels for at kunne avancere langs stien og derved forhøje den samlede indsatsmultiplikator. Når der vælges en barrel, afsløres en af følgende positive eller negative resultater: -

Begivenhed

Handling

Ryk 1, 2, 3, 4 eller 5 frem.

Får Kong til at flytte det tilsvarende antal vinduer frem på stien.

Golden Monkey

Tager spilleren direkte til funktionens King Kong Cash BIG MONKEY Bonusdel.

Bombe

Afslutter bonussen og udbetaler den samlede indsatsmultiplikator.

Hvis spilleren når slutspillet King Kong Cash BIG MON EY Bonussen, åbner Kong for de store penge og afslutter spillet. Her præsenteres spilleren for Kong, som befinder sig midt på skærmen omgivet af en karrusel af barrels samt bananer ned langs venstre og højre siden af skærmen.

Karrusellen med Barrels vil herefter dreje rundt og derpå stoppe, hvilket tildeler den tilsvarende indsatsmultiplikator. Spilleren bliver herefter bedt om at vælge en banan fra en af siderne af karrusellen, hvilket enten afslører en Golden Monkey (som genspinner karrusellen med barrels og tilføjer en gevinst til bonusgevinsten) eller en Bombe, som afslutter funktionen, og tildeler spillerne den Samlede Indsatsmultiplikator, som blev opnået.

Empire Free Spins

Udløses ved at lande på Empire Free Spins-segmentet på hjulet under King Kong Bonussen.

Skærmen forvandles og spilleren tages til en ny destination, toppen af Empire State Building med flere viste hjul.

Skærmen starter i toppen, inden skærmen panorerer ned til de andre hjulsæt, som viser hjulene og en sidebanner med detaljer om opgradering af det hjulsæt.

Spilleren præsenteres herefter for det nederste niveau. Spilleren spiller sine gratis spin på dette hjulsæt. Målet med Gratis Spin-runden er at indsamle indsamle Golden Monkeys, som vises tilfældigt på hjulsymbolerne. Spilleren avancer til næste niveau ved at indsamle et bestemt antal Golden Monkeys. Jo flere niveauer spilleren stiger, des stærkere er opgraderingen.

Der tildeles flere spin, i takt med at spilleren stiger i niveau.

Gratis Spin fortsætter, indtil alle spin er blevet spillet, og spilleren udbetales det viste beløb i Bonusgevinstfeltet. Der tildeles gratis spin, hver gang spilleren fuldfører et niveau.

Golden Kong Free Spins

Udløses ved at lande på Golden Kong Free Spins-segmentet på hjulet under King Kong Bonussen.

Golden Kong Free Spins spilles på et 5x4 hjulformat med 40 gevinstlinjer og et fast antal Gratis Spin. Efter hvert spin, hvis der lander nogle specielle wild-symboler på hjulene, bliver et wild-bankpanel til venstre for skærmen forhøjet med det tilsvarende antal wilds. Når Gratis Spin-runden er slut, bliver spilleren herefter tildelt en serie af 'Wild Spins'. Wild Spins spilles på det samme hjulsæt og under hvert spin, bliver de indsamlede wild-symboler placeret tilfældigt på hjulene. Når spinnet slutter, bliver spilleren præsenteret for 3 barrels oven over hjulene og bedt om at vælge en barrel, hvilket enten afslører en Golden Monkey (spinner hjulene igen med wild-symbolerne blandet og placeret på nye positioner) eller en Bombe, som afslutter funktionen.

Golden Kong Free Spins kan ikke blive genudløst under Golden Kong Free Spins. Under Wild Spins kan der blive tildelt ekstra spin.

Feature Gamble

Når der vindes en Funktionsgevinst i spillet, har spilleren mulighed for enten at INDSAMLE eller GAMLE gevinsten, for at prøve at vinde en af de andre funktioner i spillet (bortset fra BIG MON EY Bonussen).

Når den oprindelige Bonus er blevet tildelt fra hjulene under Kong Kong Bonussen, bliver spilleren præsenteret for en Gamble-skærm, der viser 5 funktioner nede fra og op, rangeret efter gennemsnitsudbetalingen. Den funktion, som spillerne har vundet, bliver vist til spilleren med ordene INDSAML og GAMBLE i funktionspanelet midt på skærmen.

Hvis spilleren gambler og vinder, kan han indsamle den funktion, som han har gamblet til, med alle funktioner herunder elimineret. Dette fortsætter indtil spilleren vælger indsaml, rammer den øverste funktion (hvor den funktion tildeles) eller spilleren lander på det Mystiske Gevinst-segment under hjulspinnet, hvorefter spillere tildeles en Mystisk Gevinstpræmie (en mystisk pengeværdi baseret på et multiplum af spillerens samlede indsats).

Jackpot King Deluxe Pot-system

 • Under ethvert spin er der en chance for, at Jackpot King Deluxe Bonus kan udløses ved at få Jackpot King Deluxe overlæggende symboler på hjul 1 til 5.
 • Jackpot King Deluxe Pot-system er tilgængeligt på enhver indsats i ethvert spil, som er forbundet til Jackpot King Deluxe Pot-system.
 • Spin hjulet for at opsamle krone-symboler og bevæge dig op ad gevinststigen. Opnå +15 krone-symboler for at åbne funktionens Wheel King-sektion.
 • Efter ethvert spin VÆLG ET IKON for at afsløre et af følgende udfald:
 • SPIN - Spinner hjulene igen, hvor eventuelle ekstra synlige kronesymboler tilføjes til gevinststigen.
 • INDSAML - afslutter funktionen, og spilleren tildeles en bonusgevinst baseret på multiplikatoren af sin samlede indsats opnået på gevinststigen.
 • WHEEL KING - afslør dette og gå direkte til funktionens Wheel King runde.
 • Opnås +15 krone-symboler under Jackpot King Bonussen, tildeles Wheel King Bonussen.
 • Wheel King Funktionen er et hjul i tombolastil, som består af segmenter med store gevinstmultiplikatorer og den progressive pulje.
 • Spin hjulet for enten at vinde en stor samlet gevinstmultiplikator eller en jackpot.
 • BEMÆRK - Jackpot King Deluxe Jackpotter kan kun vindes under Wheel King-delen af bonussen.
 • Når en jackpot vindes, nulstilles den til reservebeløbet, hvorfra den stiger igen.
 • Chancerne for at vinde en jackpot stiger ud fra jackpot-værdien (Royal og Regal pots vindes med garanti senest, når de når "Skal vindes før"-værdien).
 • Der kan ikke forekomme simultane jackpotgevinster. Hvis det ligner, at to spillere vinder jackpotten på samme tid, vinder den første spiller, der udløser jackpotten, hele jackpotbeløbet, mens den anden spiller vinder reservepuljen plus alle yderligere bidrag foretaget mellem de to udløsninger.
 • I tilfælde af en kommunikationsfejl efter resultatet af en reklameret jackpot er blevet afgjort og før det er blevet vist på skærmen, vil gevinstbeløbet automatisk blive overført til spillerens konto.
 • Når spillet er live, kan jackpotten ikke fjernes. Hvis spillet fjernes, kan det aktive puljebeløb blive overført til en anden jackpot.
 • Jackpotterne finansieres af bidrag fra spillerenes indsats, bortset fra startværdi, der finansieres af operatøren.

Autospil

 • Spillet indeholder en Autospil-funktion, som starter hvert spin automatisk.
 • Ved at vælge "Autospil" kan du vælge at foretage op til 100 indsatser automatisk, den ene efter den anden.
 • Vælg din indsats som normalt og tryk så på knappen "AUTOSPIL" for at vælge antal indsatser med "Autospil", som du vil spille.

(Følgende ekstra funktioner er også gældende afhængig af retsmyndighed)

 • Vælg din Tabsgrænse (Maksimumbeløbet, som du er villig til at tabe i en autospil-session) og tryk herefter SPIL for at starte dine autospil (flere muligheder tilgængelig).
 • Autospil stopper; hvis du vinder en bonusrunde inklusiv Gratis Spins, hvis du når den fastsatte Tabsgrænse eller hvis der tildeles en progressiv pulje (hvor tilgængelig).
 • Du kan stoppe autospil fra at fortsætte med næste spin ved at klikke på ’STOP’-knappen.

Udbetalingsinformation og spilleregler

 • Linjegevinster fordobles altid med værdiindsatsen på den vindende linje.
 • Gevinster på forskellige betalingslinjer tilføjes.
 • Alle linjebetalingssymboler skal være på en spillet linje og på hjul i træk med begyndelse i hjulet yderst til venstre. Kun den største linjegevinst udbetales på hver spillet linje.
 • Funktionssymboler er scatter-gevinster og tildeles, når de vises på en hvilken som helst position på hjulene for et hvilket som helst antal spillede linjer.
 • Flere scatter-funktioner kan vindes i et enkelt spil.
 • Scatter-gevinster udbetales udover hjulgevinster.
 • Gratis spil spilles på samme antal linjer og med samme bet pr. linje/Samlet Bet som det udløsende spil.
 • Oddsene for at vinde under en gamble-feature er ikke nødvendigvis de viste odds.
 • FEJL ANNULLERER ALLE SPIL OG UDBETALINGER.

Den maksimale gevinst fra et enkelt spin er £250.000.

Seneste opdatering: 04-06-2020