Remember Remember

Hjælpefil

Remember Remember

Remember, Remember er en spillemaskine med fem hjul og 15 gevinstlinjer, inklusive:

• Almindelige symboler
  • Wild-symboler
  • Multiplikator Wilds
  • Gratis Spil funktion
  • Bonushjul
  • Ultra Indsatslink

I relevante jurisdiktioner er køb funktion tilgængeligt.

Den teoretiske tilbagebetaling til spilleren er:

• Hovedspil: 94,00%
  • Køb Bonus:
    • Gratis Spil: 94,45%
    • Chancehjul: 95,10%

Regler

Wild-Guide

• Multiplikatorwilds vises på hjul 2, 3 og 4, og kan tildele en multiplikator på op til x2 i grundspillet med en multiplikator på op til x3 under gratis spil. Få 3 symboler for at udløse eller genudløse gratis spil.
  • Standardwilds vises på hjul 1 og 5, og kun under Gratis Spil-bonussen.
  • En maksimal multiplikator på x27 er tilgængelig. Den tilføjes til de linje samlede gevinster.
  • Alle wilds kan erstatte ethvert andet symbol for at danne en vindende kombination.

Bonusguide

• Bonushjulsymbolet vises kun på hjul 1, 3 og 5.
  • Drej hjulet for at vinde op til 50x din samlede indsats.

Ultra Indsatslink

2 Mønter i grundspillet vil tildele kontantpræmier eller bonuspræmier.

3 eller flere mønter vil udløse Ultra Indsatslinkbonussen.

Indsaml 5 bonusmønter for at vinde 2500x din indsats!

Generelt

• Udbetalingstabellen viser de gevinster, der er vundet i hver kombination.
  • Kun en almindelig gevinstkombination udbetales pr. betalingslinje, og du får udbetalt værdien af den største gevinst.
  • Hvis du har en gevinstkombination, fremhæves gevinsten på hjulene. Hvis du ikke har en gevinstkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
  • Fejl annullerer alle spil og udbetalinger.

Almindelige symboler

• Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en aktiv betalingslinje.
  • Gevinstkombinationer betaler fra venstre til højre, og beløb beregnes derefter som en multiplikator af indsats pr. linje.

Wild-symboler

• Disse symboler erstatter andre symboler for at skabe gevinster.
  • Tre multiplikatorwilds som lander på hjul 2, 3 og 4, vil udløse gratis spil.

Multiplikator Wilds

• Disse symboler vises kun på hjul 2, 3 og 4.
  • I grundspillet kan de afsløre en multiplikator på x2, og under gratis spil kan multiplikatoren være x2 eller x3.
  • The total revealed multiplier will be applied to all line winnings from that spin.
  • Multiplikatorwilds behøver ikke være på en vindende linje for at anvende multiplikatoren.

Standardwilds

• Under gratis spil vil standardwilds blive tilføjet til hjulene 1 og 5.
  • Gratis Spil kan kun genudløses af 3 multiplikatorwilds, som lander på hjul 2, 3 og 4.

Gratis Spil funktion

• 12 gratis spil tildeles med en chance for en genudløser.
  • Gratis Spil kan genudløses på samme måde, som det første sæt blev udløst.
  • Hvis den samlede gevinst fra gratis spil er under 20x den samlede indsats, vil 12 ekstra gratis spil blive tildelt.
  • Dette sker indtil den samlede gevinst overstiger 20x den samlede indsats, ved slutningen af de gratis spil.
  • Den sidste indsats du foretog i spillet bruges som indsatsen i gratis spil.
  • Gevinster indsamles automatisk under denne funktion.

Ultra Indsatslink

• Hvis 2 mønter lander, vil enhver kontantpræmie eller bonuspræmie på disse blive udbetalt, og spillet vil være slut.
  • Under grundspillet kan værdierne være:
    • 1x samlet indsats
    • 2x samlet indsats
    • 3x samlet indsats
    • 4x samlet indsats
    • 5x samlet indsats
    • Lynmønt
  • Hvis 3 eller flere mønter lander, vil disse klæbe til hjulene for at starte hold og spil-funktionen.
  • De udløsende mønter vendes for at afsløre grundspilsværdierne, og alle efterfølgende mønter under funktionen vil bruge øgede værdier.
  • 3 genspins tildeles og nulstilles, hver gang en ny mønt lander på hjulene.
  • Hold og spil-funktionen slutter, når de 3 genspins er slut, og der ikke er landet nye mønter.
  • Hvis der indsamles en fuld skærm med mønter, vil alle kontantgevinster blive fordoblet.
  • Under hold og spil-funktionen kan møntværdierne være:
    • x2 samlet indsats
    • x3 samlet indsats
    • x4 samlet indsats
    • x5 samlet indsats
    • x6 samlet indsats
    • x8 samlet indsats
    • x10 samlet indsats
    • Lynmønt
  • Få præmiemønter for at vinde én af de følgende præmier:
    • 1 lynmønt – 10x samlet indsats
    • 2 lynmønter – 20x samlet indsats
    • 3 lynmønter – 50x samlet indsats
    • 4 lynmønter – 250x samlet indsats
    • 5 lynmønter – 2.500x samlet indsats
  • Det er kun den største, kvalificerende præmie for lynmønter, der udbetales.
  • Ultraindsats er kun tilgængelig under grundspillet.

Bonushjul

• Under grundspillet kan tre fyrværkerihjul lande på hjulene 1, 3 og 5 på ethvert spil.
  • Dette vil vise et bonushjul på skærmen, som vil indeholde forskellige multiplikatorer.
  • Efter spillet vil spilleren blive tildelt kontantudbetalingen svarende til multiplikatoren ganget med den samlede indsats.

Køb Bonus (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

Gratis Spil

• Spilleren kan købe direkte adgang til gratis spil for en pris på x105 den samlede indsats.
  • Dette åbner for gratis spil, uden det udløsende spil.

Chancehjul:

• Spilleren kan købe chancehjulet for en pris på x36 den samlede indsats.
  • Et bonushjul vil blive vist med forskellige sektioner, og efter spillet vil spilleren blive tildelt resultatet.
  • Sektorerne på hjulet er:
    • Gratis Spil med direkte adgang
    • Direkte adgang til Ultraindsat, med minimum 3 mønter
    • Bonushjul med direkte adgang
    • Tab

Regler

Sådan Spilles Spillet

Vælg dit indsatsbeløb og tryk på Spil-knappen.

Spin-Knap

• Placerer en indsats og spinner hjulene.

Knappen Menu

• Knappen Spilindstillinger Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende: (hvis tilgængelig)

Knappen Info

• Viser infosiderne.

Knappen Hjem

• Gå til lobby. Kan være forskellig afhængigt af udbyder.

Indsatshistorik-Knap

• Vis indsatshistorik (hvis tilgængelig)

Knappen Retur Til Spil

• Gå tilbage til grundspillet.

Knappen Spilindstillinger

Åbner vinduet til konfiguration af spilindstillinger, hvor spilleren kan justere følgende:
  • Tænd og sluk for lyde
  • Tænd og sluk for baggrundsmusik (lydeffekter beholdes)

Knappen Lyd

• Tænder og slukker for lyde.

"Juster Indsats"-knapper

• Klik på Total Indsats eller brug pilene på siden af boksen for at hæve eller sænke indsats pr. spil.

Saldomåler

• Viser spillerens aktuelle saldo.

Samlet Indsats-Måler

• Viser den samlede indsats, der spilles.

Gevinstmåler

• Viser det aktuelle gevinstbeløb.

Sidste Gevinst-Måler

• Viser sidste gevinsts gevinstbeløb.

Andre Knapper (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

Stop-knap under spin

• Stopper hjulanimation-spin.

Knappen Autospil

• Åbner vinduet til konfiguration af autospil, hvor spilleren kan vælge det ønskede antal autospilrunder og starte autospil.

Knappen Indsatsindstillinger (Portræt)

• Åbner vinduet til konfiguration af indsats, hvor spilleren kan vælge det ønskede indsatsbeløb.

Knappen Stop Autospil

• Stopper autospil.

Turbo-Knapper

• Ændr Spinhastighed

Autospil (Valgfrit, gælder kun i visse retskredse)

• Giver mulighed for automatisk at spille et forudbestemt antal spil efter hinanden. Valgmuligheder for ture er fra 10 ture til 100 ture.

Seneste opdatering: 21-04-2023