Might Arthur

Om spillet

Mighty Arthur er en videospilleautomat med en 3X5-konfiguration og 20 spillelinjer. Spillet omfatter tilfældigt wild-symboler, der udvides, plus en gratis spil-bonus.
Den teoretiske tilbagebetaling er 96,94%

Sådan spiller du

Videospilleautomater er meget lette at spille på. Følg blot disse 3 trin:

1. Vælg din samlede indsats
  2. Tryk på symbol-knappen DREJ
  3. Se om du vandt i GEVINST-feltet

Læs teksten nedenfor, hvis du ønsker flere oplysninger om indstillinger, spilleregler og spilfunktioner.

Beskrivelse af spillets funktioner

Indsats
Den samlede indsats vises i feltet SAMLET INDSATS. Du kan ændre indsatsen ved at klikke på feltet og vælge den samlede indsats, du ønsker.

Drej
Spillet starter, når der trykkes på symbol-knappen DREJ.
Du kan stoppe spillet hurtigt ved at dobbeltklikke hvor som helst i spilvinduet.

Gevinst
Enhver samlet gevinst i en spillerunde vises i feltet GEVINST.
Symboludbetalinger vises i udbetalingstabellen og afspejler den aktuelle indsatskonfiguration.
Spillelinjegevinster udbetaler i rækkefølge fra længst til venstre mod højre.
Kun den højeste gevinst pr. spillelinje udbetales.
Under gratis spil vises kun den samlede gevinst for hvert spil, mens de samlede gevinster for alle gratis spil vises i feltet SAMLET GEVINST.

Gevinsttabel
Alle gevinstkombinationer i spillet kan ses i UDBETALINGSTABELLEN, som du kan få vist via knappen "i" på tastaturet.

Autospil
Autospil giver dig mulighed for, at spillet spiller et antal spillerunder automatisk.
Tryk på AUTOSPIL og vælg antallet af spillerunder, for at starte autospil.
De resterende antal spil vises, mens autospil er aktiveret.
Autospil stoppes ved at trykke på STOP-knappen.

Avancerede Autospil-indstillinger (hvor tilgængelig)
De avancerede autospil-indstillinger giver spilleren mulighed for at indstille antallet af spil, den samlede tabsgrænse pr. session og grænsen for enkelt gevinst.
Autospil stopper, når en af de valgte grænser er overskredet.

Hurtigt spil (hvor tilgængelig)
Funktionen HURTIGT SPIL kan bruges til at forkorte spillerunden mest muligt.
HURTIGT SPIL startes via knappen ">>" i tastaturet.

Indstillinger for PC-version

På indstillingspanelet nederst til venstre i spillet kan du vælge:
Brug MELLEMRUM til at dreje
Spil med MELLEMRUM lader dig bruge mellemrumstasten på dit tastatur til at starte en spillerunde.

Vis velkomstskærmbillede ved opstart
Her kan du vælge at slå velkomstskærmbilledet til eller fra.=

Indstillinger for mobilversion

På indstillingspanelet kan du vælge:
LYD TIL eller FRA
LYD-indstillingerne gør det muligt for dig at vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.

Spillerstyring

• HJEM-symbolet går tilbage til mobilspillets lobby.
  • Du kan åbne SPILSTYRING ved at trykke på ikonet SPILSTYRING.

Spilstyring

• Åbn SPILSTYRING for at ændre værdien for SAMLET INDSATS og for at få adgang til indstillingerne for AUTOSPIL.
  • På sidepanelet kan du få adgang til KLIENTINDSTILLINGER ved at trykke på ikonet INDSTILLINGER.
  • Under INDSTILLINGER > LYD kan du vælge, om spillet skal afspille spillelyde og musik.
  • Under INDSTILLINGER > EKSTRA SPIL åbnes spillets spilhistorik.
  • Ikonet GEVINSTTABEL giver adgang til spillets GEVINSTTABEL.
  • Symbolet "?" Åbner SPILLEREGLER.

Særlige symboler

Arthur wild-symbol
3x1-wild-symbol
Kun på hjul 3 i både grundspillet og gratis spil.
Udvider de tilstødende hjul og gør dem wild.

Merlin wild-symbol
3x1-wild-symbol
Fremkommer på hjul 1, 2, 3, 4 og 5 i både grundspillet og gratis spil.
Genererer ydeligere 2 til 6 wild-symboler, der placeres tilfældigt på ledige pladser på hjulene.
Gælder for ethvert symbol undtagen: Bonussymbol.

Wild-symbol
Wild-symbolet erstatter alle andre symboler undtagen: bonussymbol, Arthur wild-symbol og Merlin wild-symbol.

Bonussymbol
Bonussymboler kan kun forekomme på hjul 1, 3 og 5.
Bonussymboler fremkommer ikke under gratis spil.

Særlige spilfunktioner

MYSTERIE-PUF

Grundspillet
Hver gang et Merlin Wild eller Arthur Wild symbol lander på hjulene, er der en chance for, at de vil puffe og blive til en hel bunke.

Gratis spil-bonus
Hver gang et Merlin Wild eller Arthur Wild symbol lander på hjulene, vil de puffe og blive til en hel bunke.

GRATIS SPIL-BONUS

• Gratis spil-bonus udløses ved at få tre bonussymboler hvor som helst på hjul 1, 3 og 5.
  • Udløsning af Gratis spil-bonussen tildeler spilleren 10 gratis spil.
  • De gratis spil spilles med samme linjeindsats og samme antal linjer som i det udløsende spil.
  • Bonussymboler fremkommer ikke under gratis spil.

Tekniske fejl i spillet annullerer alle udbetalinger.

Ikke-gennemførte spil gennemføres automatisk efter 2 dage. Eventuelle gevinster fra en automatisk gennemførelse indbetales på spillerens konto.

Seneste opdatering: 11-10-2019