Electric Tiger

Neonlysene skinner på vildt store gevinster i Electric Tiger! Dette opmuntrende nye spil omfatter femten spillelinjer, udvidende jokere-featuren og den elektriserende hjulskud-bonus. Du vil skrige efter mere, når tigersymbolet dukker op og forvandler hele hjulet om til jokere for den pågældende spillerunde! Udløs én eller flere spændende bonusser, når stjernesymbolet dukker op på hjul 3! Hjulbonussen giver dig chancen for at vinde stort, mens hjulskud-bonussen gør, at du kan stige med skiftende hjul af højere og højere værdi og stadig have muligheden for at udløse det lukrative bonushjul! 

Sådan placerer du en indsats

Electric Tiger omfatter 15 spillelinjer til 25 mønter. 

Linjer 
Viser det nuværende antal gevinstlinjer. 
Der spilles fast på 15 spillelinjer, som koster 25 mønter.

Indsats I alt 
Viser den aktuelle indsatsværdi i valgte valuta.
Tryk for at vise Indsatsmenuen og vælge en indsats.

Spil 
Tryk på den cirkelformede pil for at vælge en indsats og dreje hjulene.
til toppen ] 

Autospil-funktion

Autospil spiller automatisk spillet et forudbestemt antal spil til den aktuelle møntværdi og antal spillelinjer.

I Storbritannien er autospil deaktiveret: Vælg antal autospil, tabsgrænsen og (valgfri) enkelt gevinstgrænse.

Når du har valgt den ønskede spilkonfiguration, skal du klikke på AUTOSPIL og vælge, hvor mange spil du vil spille med de aktuelle indsatsindstillinger. 

Autospil spiller det angivne antal spins, indtil der bliver trykket på STOP, der bliver udløst en bonus eller saldoen er for lille til at spille, eller du har nået en fastsat grænse for gevinst/tab. 

Autospil er kun tilgængelig i godkendte lande.
til toppen ] 

Udvidende jokere-funktion

Hvis et joker-symbol (tiger) lander på et hjul, udvides det til at fylde hele hjulet.
til toppen ]

Passagebonus

Passagebonussen udløses, når et stjernesymbol dukker op på hjul 3.

Tryk på knappen START for at afsløre enten et bonussymbol eller hjulskud-symbolet.

Hvis hjulskud-symbolet afsløres, udløses hjulskud-bonussen.
Hvis bonussymbolet afsløres, tildeles spilleren én spillerunde med bonushjulet.
til toppen ] 

Hjulskud-bonus

Udløsning af hjulskud-bonussen tildeler i første omgang én spillerunde med hjul 1.

Hver hjuldel indeholder en værdi samt et antal venstre eller højre pile.

Hvis hjul 1 lander på en pil til højre (Ryk-feature), tildeles den viste værdi sammen med én spillerunde med hjul 2.

Hvis hjul 1 lander på et felt med en pil til venstre, tildeles den viste værdi, og hjulskud-bonussen slutter.

Det samme gælder, hvis hjul 2 lander på en pil til højre (Ryk-feature). Her tildeles også den viste værdi sammen med én spillerunde med hjul 3.

Hvis hjul 2 lander på en pil til venstre, tildeles den viste værdi sammen med én spillerunde med hjul 1.

Spillet fortsætter på denne måde, indtil en spillerunde med hjul 1 lander på en værdi med en pil til venstre, hvorefter hjulskud-bonussen slutter.

Hvis hjul 4 lander på en pil til højre (Ryk-feature), tildeles én spillerunde med bonushjulet. Efter spillerunden med bonushjulet, vender spillet tilbage til hjul 4 og fortsætter som beskrevet ovenfor.

Ryk-featuren kan gentages op til maks. 500 gange. Hvis antallet af ryk overskrider denne maksimale grænse, fortsætter spillet med hjul 1 frem til hjul 4 uden ryk-featuren aktiveret.

Det betyder med andre ord, at uanset hvilken retning pilen har i feltet, som hjulet stopper ved, fortsætter spillet til det lavere hjul eller til bonusrunden slutter, hvis spillerunden spilles med hjul 1.
til toppen ] 

Hjulbonus

Udløsning af hjulbonussen tildeler én spillerunde med bonushjulet. Den angivne værdi på hjuldelen, som hjulet lander på, tildeles.
til toppen ] 

Regler

Misbrug og fejl annullerer alle udbetalinger og spil. 

Alle linjegevinstsymboler skal vises på en spillet linje og på fortløbende hjul begyndende med hjulet længst til venstre. 

Kun den højeste gevinst betales på hver betalingslinje. Liniegevinster ganges med linjeindsatsmultiplikatoren på den gevinstgivende linje. Sammenfaldende linjegevinster på forskellige spillelinjer lægges sammen.

Bonusgevinster er i forvejen ganget med den aktuelt gældende indsatsmultiplikator. Bonusgevinster er uafhængige af linjegevinster og føjes også til det samlede udbetalte beløb.

Joker-symboler forekommer på alle hjul i grundspillet.

Gevinster vises i penge. 

I nogle lande er der et loft på enhver enkelt transaktion, uanset indsats. En transaktion omfattende resultaterne af en udløst bonus samt udfaldet, der udløste bonusspillet. Se yderligere oplysninger i gevinsttabellen. 
Hvis gevinstgrænsen bliver nået i bonusrunden, afsluttes runden omgående, uanset resterende antal spil. 
til toppen ]

Yderligere oplysninger

Forventet tilbagebetaling
I overensstemmelse med praksis for retfærdige spil, der kræves af de fleste af verdens retssystemer, er alle spilresultater helt uafhængige. Dette gælder dog ikke i tilfælde, hvor et spil låser op for en funktion til et efterfølgende spil eller en række spilles iht. spilreglerne. Dine odds for at få et bestemt resultat er altid de samme. 

Oddsene varierer ikke på grundlag af dine tidligere resultater, dine indsatser, dit budget, tidspunkt på dagen, ugedag, osv. Hvis topgevinsten vindes på et givent spil, er chancerne for at vinde topgevinsten igen på det efterfølgende spil nøjagtigt de samme. Ligeledes ændrer tidligere tab ikke dine fremtidige odds. 

Den forventede tilbagebetaling afspejler den teoretiske gevinst ved et meget stort antal spil spillet af mange forskellige spillere over en længere periode. Enhver given spillers resultater i en spilsession kan variere meget begge veje fra dette langsigtede forventede gennemsnit. Jo færre spil, der er spillet, jo større normal varians af den faktiske tilbagebetaling kan man opleve. 
Intellektuel ejendom
© 2018 IGT. Alle rettigheder forbeholdes. Alle andre varemærker anvendt heri er ejet af IGT eller dets partnere, må ikke blive brugt uden tilladelse og, hvor det indikeres med et ®, er registreret i det amerikanske patent- og varemærkekontor.

 

Seneste opdatering: 01-08-2018