Raging Rhino Mighty Ways

UDBETALINGER

• Dette er et MIGHTY WAYS™-spil. Gevinster skal opstå på hinanden følgende hjul, startende med hjulet yderst til venstre.
  • Gevinster på flere aktive udbetalingslinjer føjes til den samlede gevinst.
  • Udbetalingstabellen afspejler den nuværende indsatskonfiguration.
  • Kun højeste gevinst udbetales for hver vindende kombination.
  • GEVINSTUDBETALING PR. SYMBOL.

WILD-SYMBOL

• WILD-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspillet.
  • Guaranteed WILD- og WILD-symboler vises på hjul 2, 3, 4 og 5 i gratis spins.
  • Guaranteed WILD- og WILD-symboler erstatter alle symboler undtagen BONUS- og SUPER BONUS-symboler.
  • WILD og Guaranteed WILD bruger det samme symbol.
  • RTP is 94.18%

BONUSSYMBOL

• BONUS-symbolet er et scatter-symbol.
  • BONUS-symboler kan vises på alle hjul.

SUPER BONUS-SYMBOL

• SUPER BONUS-symbolet er et scatter-symbol.
  • SUPER BONUS-symboler vises kun på hjul 2, 3, 4 og 5 i basisspillet.
  • Op til 2 SUPER BONUS kan være en del af en hvilken som helst funktionsudløser.
  • For hver SUPER BONUS, der er en del af en funktionsudløser, vises et Guaranteed WILD-symbol i gratis spins.
  • SUPER BONUS-symboler vises kun i gratis spins.

OPTIMEREDE HJUL

• På et hvilket som helst spin kan hjulene blive vilkårligt optimeret.
  • Når dette sker, vil hjulene spinne i spil med en ekstra række.
  • Der kan tilføjes yderligere NÆSEHORNS-symboler til denne ekstra række.

MIGHTY WAYS™

• Spillet består af 6 hovedhjul.
  • Når der er en eller flere vinderkombinationer, strømmer vindersymbolerne ned og erstattes af de nye symboler.
  • For hvert symbol, der udgør en del af en gevinstlinje, øges højden på det tilknyttede hjul med 1 pr. symbol på hvert hjul.
  • Hvert hjul kan nå en maksimal højde på 6 i basisspillet og 8 i gratis spins og kan tildele i alt 262144 MIGHTY WAYS™ at vinde på.
  • Antallet af kombinationer for spinnet vises over hjulsættet.
  • Gevinster beregnes, før vindersymbolerne udløser kaskade.
  • Alle nye vinderkombinationer evalueres, når de nye symboler fyldes på hjulene.
  • Det samlede beløb for spinnet tildeles, når der ikke forekommer flere kaskader.
  • I starten af hvert nyt spil nulstilles antallet af kombinationer.

GRATIS SPINS

• Opnå 3, 4, 5 eller 6 BONUS med mindst ét SUPER BONUS-symbol, der skal tildeles, henholdsvis 5, 7, 10 eller 15 gratis spins.
  • Mindst én SUPER BONUS vil altid være en del af en kombination, der udløser gratis spins.
  • Under gratis spins skal du opnå 2, 3, 4, 5 eller 6 BONUS-symboler for at få tildelt 3, 5, 7, 10 eller 15 ekstra gratis spins.
  • Der anvendes en multiplikator på 2x eller 3x for hvert WILD- eller Guaranteed WILD-symbol, der er en del af vinderkombination for den pågældende kaskade. Dette er multiplikativ for hvert WILD- eller Guaranteed WILD-symbol, der er en del af en vinderkombination.
  • For hvert SUPER BONUS-symbol, der er en del af en kombinationen, der udløser en funktion, føjes der en Guaranteed WILD til hjulrækken i hele funktionens varighed.
  • Hvis et Guaranteed WILD-symbol ikke er en del af en gevinst, og hjulene spredes, forsvinder det og flyttes til en ny position på hjulrækken.
  • Hvis et Guaranteed WILD-symbol er en del af en gevinst, forsvinder det, indtil alle kaskader er fuldført, og vises derefter igen ved slutningen af det næste spin, før der beregnes gevinster.
  • Gratis spins spilles med samme samlede indsats, gevinster og vinderkombinationer som i det basisspil, der udløste funktionen.
  • Gratis spins-spillet slutter, når der ikke er flere gratis spins tilbage.

BUY PASS™

• BUY PASS™-funktionen giver direkte adgang til gratis spins-funktionen.
  • Gratis spins spilles ved det valgte indsatsniveau, hvor BUY PASS™ blev udløst. Der uddeles ingen udløsergevinst, når gratis spins-funktionen udløses via BUY PASS™.
  • Prisen for BUY PASS™-funktionen er vist nedenfor.

Én SUPER BONUS

To SUPER-BONUS

x35

x120

Seneste opdatering: 23-11-2022