Wild Trigger

Uafsluttede spil

Hvis din spillerunde afbrydes, gemmes alle spilleoplysninger og placerede indsatser, indtil du genåbner spillet. Du kan fortsætte din uafsluttede runde fra afbrydelsestidspunktet. Uindløste indsatser, der er afgivet, men ikke besluttet i ufuldstændige spil, bliver annulleret efter 15 dage. Fejlfunktion annullerer alle udbetalinger og spil.

Oplysninger

Gevinster på gevinstlinjer kan forekomme på de valgte gevinstlinjer i overensstemmelse med oplysningerne på gevinstoversigten og i spillereglerne. Når der opnås gevinster på flere gevinstlinjer under en enkelt spillerunde, lægges alle gevinster sammen. Alle gevinster fra funktioner (eksempelvis gratis spil), bonusspil og/eller scatter-symboler (hvis dette er aktuelt) føjes til gevinster fra gevinstlinjer. Alle kombinationer med gevinst udbetales efter spillerunden. Gratis spil-funktioner spilles med samme indsats og samme antal valgte linjer som den spillerunde, der udløste funktionen – medmindre andet er anført. Indsatsen kan ikke ændres under en igangværende spillerunde. Der henvises til spillereglerne for flere oplysninger.

Spilleregler

Wild Trigger er et videoslotspil med 5 hjul og 20 faste betalingslinjer.

Wild-symboler er kun til stede på hjul 1 (længst til venstre) og hjul 5 (længst til højre) og stablet i grupper af 4; hvert segment tæller individuelt. Wild-symboler erstatter alle andre symboler.

Walkdown Re-Spin udløses, når en fuld stak wild-symboler optager hjul 1 eller hjul 5. Eventuelle gevinster på det udløsende spin udbetales først, før et gratis re-spin udføres. Den respektive fulde stak af wild-symboler bliver sticky, og spillet udbetaler fra begge retninger. Det er muligt at udløse Duel Free Spins via denne funktion.

Duel Free Spins udløses, når en fuld stak wild-symboler optager hjul 1 og hjul 5. Antallet af free spins er altid 10. Begge fulde stakke af wild-symboler bliver sticky, og spillet udbetaler fra begge retninger. Yderligere spins kan ikke vindes.

Når der udbetales fra begge retninger under funktioner, udbetaler spillet fra venstre mod højre (fra hjulet længst til venstre) og fra højre mod venstre (fra hjulet længst til højre). Kun den højeste gevinst udbetales per linje.

Indsatser vælges med indsats-knapperne. Klik på knapperne plus og minus for at ændre indsatsen ét trin ad gangen. Klik på SPIL for at starte runden. Når hjulene stopper, bestemmer de viste symboler din gevinst ifølge betalingstabellen.

RTP: 94.20%

Handlinger

• Betalingstabel- Viser betalingstabellen.
  • Autospil- Klik på knappen AUTOSPIL for at aktivere/deaktivere Autospil-funktionen. Under Autospil spilles der automatisk et antal spillerunder i træk med din aktuelle indstilling for indsatsen. Autospil deaktiveres automatisk afhængigt af dine indstillinger, eller hvis din saldo bliver for lav.
  • Hyperspil- Når du holder MELLEMRUMSTASTEN nede, aktiveres hyperspilfunktionen efter 1,5 sekunder. Spillene bliver meget hurtigere, men tempoet falder, hvis en funktion aktiveres.
  • Spil / Start / Mellemrum- Starter spillerunden med den aktuelt valgte indsats. Klik spil for at starte.
  • Stop- Stopper hjulene hurtigere.
  • Hurtigt spil- Slå til for et væsentligt hurtigere spil.
  • Juster automatisk spil- Reducerer automatisk den samlede indsats, når du starter et nyt spin, hvis saldoen er for lav til at starte et spin på det aktuelle indsatsniveau.

Seneste opdatering: 02-06-2022