Gonzo's Quest Megaways

SPECIALSYMBOLER OG FUNKTIONER

MegaWays™

Hvert spin tildeler forskellige gevinstkombinationer, afhængigt af det samlede antal symboler som lander på hjulene.

Ved at få maksimalt 7 symboler på hver af de 6 hjul, giver det en mulighed for 117.649 MegaWays™ at vinde på!

Avalanche™ Funktion

Symbolerne falder ned i deres positioner på hjulene, i stedet for at dreje. Symboler i vindende kombinationer eksploderer og forsvinder, hvilket giver plads til et andet sæt af Avalanche™ symboler, for en chance for større gevinster.

Avalanches™ fortsætter indtil der ikke er flere gevinster.

Avalanche™ Multiplikator

Vindende ways udløser Avalanche™ Multiplikator, som øger belønningen fra hver vindende way der opstår under spinnet, indtil det når den maksimale multiplikator. I basisspillet kan den første gevinstway øge til X2, den anden til X3, og den tredje til X5, som forbliver under resten af spinnet, og gælder for alle efterfølgende gevinster.

Avalanche™ Multiplikatoren nulstilles når spinnet er overstået.

Jordskælv

Spillemaskinen kan tilfældigt begynde at ryste, og alle lavtbetalende symboler vil blive ødelagt, hvormed kun højtbetalende symboler kan tage deres plads i de efterfølgende genspin.

Ubrydelige Wilds

Wilds går ikke i stykker når de er en del af en gevinst. Deres antal er begrænset til to på hjulene på samme tid. Den første kan lande på de første tre hjul, og den anden kan lande på de sidste tre hjul. Wilds erstatter både betalende symboler og Frit Fald symboler.

Frit Fald

Udløses af en gevinstway på mindst tre Frit Fald symboler, eller en way på mindst to Frit Fald symboler og et Wild symbol.

Hvert symbol der deltager i en gevinstway tildeler 3 Free Spins.

I Frit Fald er Avalanche™ Multiplikatoren som følger:

X3, X6, X9, X15.

Efter bonusrunden er slut, vil spilleren returnere til den forrige skærm, hvor symbolerne der udløste Frit Fald ødelægges for en chance for endnu flere gevinster. Gevinstmultiplikatoren fra det sidste genspin før bonusrunden forbliver også, indtil der ikke er flere gevinster.

Ekstra Free Spins kan vindes under Frit Fald.

SÅDAN SPILLER DU GONZO'S QUEST™ MEGAWAYS™

Samlet indsats

Den samlede indsats er summen af indsatser pr. linje. Du kan justere den når som helst ved at bruge knapperne + og -.

Spin hjulene

Klik på Spin-knappen for at spinne hjulene. Øg hastigheden på hvert enkelt spin ved at trykke på mellemrumstasten igen eller ved at klikke på hjulene. Hold mellemrum eller spin-knappen ned for TURBOSPIN.

Autospil

Tryk på AUTO-knappen for at starte automatisk spil til den aktuelle, valgte indsats. Vælg, hvor mange spin der skal spilles via rullemenuen Samlet Antal Spin.

Flere autospilsindstillinger

Vælg tabsgrænsen. Autospin stopper ved det sidste spin, inden tabsgrænsen er nået. Tabsgrænsen for autospil skal være højere end din samlede indsats. Udvid dialogen AUTOSPIL ved at vælge FLERE AUTOSPIL-INDSTILLINGER. Her kan du vælge flere kriterier for at stoppe AUTOSPIL, herunder - Stop hvis en enkelt gevinst overstiger et bestemt beløb, Stop ved Bonus-funktion.

Jackpot-spil

Vind en af de tilbudte jackpot trin, når tre eller flere jackpot symboler kommer frem på hjulene, eller når jackpotten udløses af en spillefunktion. Drej jackpot hjulet for at bestemme hvilken af de tilbudte jackpot trin, der vil blive vundet. Størrelsen af segmenterne på jackpot hjulet svarer ikke til odds for at vinde hver repræsenteret jackpot trin. Chancerne for at vinde en jackpot, stiger i forhold til størrelsen på den spillede indsats. Jackpotten udløses tilfældigt, og kan vindes ved at spille enhver af de forbundne jackpot spil. For at vinde jackpotten skal spilleren ikke gøre andet, end tage beslutningen om at dreje hjulene. Indsatsværdien kan ikke ændres under free spins. Problemer med internetforbindelsen kan forårsage forsinkelser i jackpot meddelelser eller opdateringer, men de påvirker ikke de faktiske jackpot gevinster. Det er ikke muligt for to spillere at vinde den samme jackpot. I tilfælde af, at to jackpot gevinster opstår tæt på hinanden, vil jackpotten blive tildelt i deres respektive rækkefølge. Pga forbindelsesproblemer kan den viste jackpot værdi være anderledes end den effektive jackpot værdi. Jackpotten kan være midlertidigt deaktiveret, når dette sker, vil alle bidrag være sat på pause. Det tilgængelige jackpot beløb efter genaktiveret, vil være det samme som før deaktiveringen.

Progressive Jackpot / Progressiv Jackpot

Den progressive jackpot indsamles via alle indsatser på spil, der tilbyder disse jackpotter, og i nogle tilfælde kan jackpotterne være tilgængelige på mange websites. En lille procentdel af hver indsats lægges til den fælles pulje. Størstedelen af dette bidrag bruges til at opbygge det progressivt stigende jackpot-beløb, og den resterende mindre del bidrager til nulstillingspuljen, som er det mindste garanterede beløb, som spillerne kan vinde, når en jackpot bliver vundet af kvalificerede spillere. Når jackpotten er blevet vundet, bliver en ny progressiv jackpot tilgængelig, og processen starter forfra. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Timed Jackpot / Tidsindstillet Jackpot

Den tidsindstillede jackpot er en progressiv jackpot, som garanterer at udbetale inden en bestemt dato og klokkeslæt. Præmiepuljen vokser med bidrag fra indsatserne på alle spin i et jackpot-spil, og jo tættere puljen kommer på det viste, garanterede udbetalingstidspunkt, jo større er oddsene for at vinde den. Oddsene øges op til 100 %, når det garanterede udbetalingstidspunkt nås. Når jackpotten er vundet, bliver en ny jackpot tilgængelig og processen starter forfra med en ny deadline for, hvornår den næste garanterede udbetaling er. Jackpotten kan kun udløses og vindes på ét spin af én enkelt bruger. Jackpotten har ingen maksimumværdi, og den kan vindes når som helst. Når jackpotten bliver vundet af en anden spiller, vises en besked i jackpot-feltet. Når den er vundet, overføres beløbet direkte til brugerens pung, også selv om den er vundet via et bonusspin.

Dynamisk Jackpot Allokering

Kun de første 16.37kr af en indsats er berettiget til at vinde time jackpot. Indsatsbeløb på mere end 16.37kr lægges direkte til progressive jackpot.

Daily Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 16,371.80kr, Den næste minimum startværdi er: 16,371.80kr

Mega Jackpot (progressive)

Den nuværende startværdi er: 409,295.10kr, Den næste minimum startværdi er: 409,295.10kr

Hourly Jackpot (time)

Den nuværende startværdi er: 818.59kr, Den næste minimum startværdi er: 818.59kr


Præmieværdien for en gevinstlinje er den samme som den samlede indsats hideret med antallet af gevinstlinjer, ganget med symbol-multiplikatoren, som det fremgår af udbetalingstabellen. Når flere gevinster opstår på flere gevinstlinjer, bliver de samlede gevinstværdier lagt sammen. Hvis der opstår mere end én gevinst på samme udbetalingslinje, udbetales den største gevinst.

For eksempel: Samlet indsats er 2. Antallet af gevinstlinjer er 20. Symbol-multiplikatoren for en række på 5 er 300. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol og dette antal på række beregnes således: 2 / 20 * 300 = 30.

Præmieværdien fra en gevinstlinje i et Multilinje spil, svarer til indsatsen multipliceret med symbolmultiplikatoren, som angivet i gevinstoversigten. Når der opstår flere gevinster på flere gevinstlinjer, vil de samlede gevinstværdier blive lagt sammen. Hvis mere end en gevinst opstår på den samme gevinstlinje, vil den største gevinst blive betalt.

Eksempel: Indsats er 2. Symbolmultiplikator for længden på 5 er 20. Gevinsten for 1 gevinstlinje med dette symbol, og denne længde, vil blive beregnet på følgende måde: 2 * 20 = 40.

Gevinstværdien fra en måde eller vindende klyngespil er den samme som indsatsen ganget med symbol-multiplikatoren som vist i udbetalingstabellen. Når der er flere gevinster fra flere måder eller klynger, lægges gevinstværdierne sammen.

Eksempel: Samlet indsats = 2. Symbolgevinst-multiplikator = 2. Gevinst = 2x2 = 4.

Vær venligst opmærksom på, at hver casinokonto kun tillader, at et enkelt Red Tiger spil kan spilles af gangen. Derfor kan et spil ikke spilles på mere end en enhed, eller flere spil på samme enhed, på samme tid. Ved at gøre dette, kan det medføre forskellige fejl.

For at få den bedste spiloplevelse anbefales det, at du bruger den nyeste softwareudgave. Fejl annullerer alle udbetalinger og spil.

RTP er 94.74%, hvilket inkluderer RTP i grundspillet samt jackpot-bidrag.

Den kalkulerede maks. multiplikator for spillet er 20972.4.

Minimumindsats: 1.00kr

Maksimumindsats: 100.00kr

Seneste opdatering: 31-08-2020