Game of Thrones-15 Lines Mobile

Game of Thrones

Om Game of Thrones

Game of Thrones er en slotmaskine med 5 hjul, femten paylines og 150 mønter med:

• Et wild-symbol.
  • Et scatter-symbol.
  • Et Gratis spin-bonusspil.
  • En Gamble-funktion.
  • Registrerer ikke et resultat, når det fuldfører en kombination.

Spiludbetalinger

Eventuelle gevinster til udbetaling på slotmaskinen afgøres af, hvilke symboler der vises på paylinen, når hjulene stopper.

Alle paylines er permanent aktiverede for hvert spin, så du kan ikke til- eller fravælge paylines.

• Almindelige Udbetalinger

Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination.

Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser pr. payline.

Almindelige gevinster beregnes ved at gange antallet af vundne mønter med det antal mønter, der er satset pr. payline.

Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den møntværdi, du vælger.

For at en kombination af symboler kan udgøre en almindelig vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
  • Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
  • Udbetalinger for scatter-symbol

Almindelige scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scatter- symbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.

Scatter-gevinster tilføjes almindelige gevinster. Hvis du får en scatter-gevinst og en almindelig gevinst, bliver begge gevinster udbetalt, da scatter-symbolet ikke behøver at optræde på flere hjul i træk for at give gevinst.

For at en kombination af scatter-symboler kan udgøre en scatter-vinderkombination, skal følgende kriterier være opfyldt:

• Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
  • Giver et tilfældigt bonusbeløb, når to vises på hjulene.
  • Giver en almindelig scatter-gevinst, når tre eller flere vises på hjulene.
  • Kan ikke erstattes med wild-symbolet.

De tilfældige bonusgevinstbeløb er allerede ganget med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.

• Udbetaling for bonusspillet Gratis spin

Hvert Hus giver et bestemt antal gratis spin, en multiplikatorværdi og et yderligere stablet symbol. Du kan vælge ét Hus.

• Du får tildelt op til 18 gratis spin.
  • Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 5x.
  • Symbolet for det Hus, du vælger, stables under bonusspillet.

Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.

• Udbetaling for funktionen Gamble

Hvis du rammer rigtigt med plat eller krone, fordobles din gevinst.

Du kan satse din gevinst, indtil gamblesporet er slut eller gamblinggrænsen er nået.

Spilleregler

Klik på de forskellige link for at få flere oplysninger om spilleregler.

• Generelle regler
    1. Alle paylines er permanent aktiverede for hvert spin, så du kan ikke til- eller fravælge paylines.
    2. Du kan satse op til 10 mønter pr. payline.
    3. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.
  • Regler for wild-symbol

1. Symbolet Game of Thrones er et wild-symbol.
    2. Erstatter ikke scatter-symbolet.
    3. Danner en wild-symbolstabel.
    4. Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.
    5. Registrerer ikke et resultat, når den udgør en kombination.
    6. Der udbetales kun gevinst for én vinderkombination pr. payline. Hvis der er mere end én mulig vinderkombination på en payline, får du kun udbetalt værdien for den højeste kombination.
  • Regler for scatter-symbol

1. Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
    2. Giver et tilfældigt bonusbeløb, når to vises på hjulene.
    3. De tilfældige bonusgevinstbeløb er allerede ganget med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
    4. Giver en almindelig scatter-gevinst, når tre eller flere vises på hjulene.
    5. Almindelige scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scatter- symbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.
    6. Aktiverer bonusspillet Gratis spin, når tre eller flere vises på de fem hjul.
    7. Kan ikke erstattes med wild-symbolet.
  • Regler for bonusspillet Gratis spin

1. Tre eller flereIron Throne-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin.
    2. Fire Huse med gratis spin-funktion vises. Du kan vælge ét Hus.
    3. Hvert Hus giver et bestemt antal gratis spin, en multiplikatorværdi og et yderligere stablet symbol.
    4. Du får tildelt op til 18 gratis spin.
    5. Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 5x.
    6. Symbolet for det Hus, du vælger, stables under bonusspillet.
    7. Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.
    8. Gevinster indkasseres automatisk til sidst i bonusspillet.
    9. Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
  • Gamble-Regler
    1. Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble.
    2. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinstoverskrider gamblinggrænsen.
    3. Der er fire Gambleniveauer.
    4. Du kan vælge plat eller krone, og så kastes mønten.
    5. Hvis du vinder, fordobles din gevinst, og du går videre til næste niveau. Hvis du taber, er gamble-spillet slut, og du vender tilbage til det almindelige spil.
    6. Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
    7. Gevinster indsamles automatisk under bonusspillet.
  • Regler for betting og udbetaling
    1. Gevinster udbetales kun for den højeste kombination på hver aktiv payline med undtagelse af scatter-gevinster.
    2. Gevinstgivende scatter-kombinationer kan optræde i alle positioner på hjulene.
    3. Scatter- og bonusgevinster tilføjes almindelige gevinster.
    4. Symbolerne skal være placeret ved siden af hinanden på en aktiv payline.
    5. Almindelige gevinster udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på det første slothjul. En symbolkombination, der starter på andet, tredje, fjerde eller femte hjul, giver ikke gevinst.
    6. Alle udbetalingstabeller viser det antal mønter, der er vundet for hver kombination. Det samlede antal mønter, der udbetales, afhænger af det antal mønter, du satser pr. payline.
    7. Alle gevinster bliver udbetalt i credits.
    8. Almindelige gevinster beregnes ved at gange antallet af vundne mønter med det antal mønter, der er satset pr. payline.
    9. Scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen af scatter- symbolkombinationen med det samlede antal satsede credits.
    10. Antallet af vundne credits er lig med det samlede antal vundne mønter ganget med den møntværdi, du vælger.
    11. Formlen bag beregningen af konverteringen af dine mønter til credits er: Antal mønter x møntværdi spillet = antal credits.
    12. Fejlfunktioner gør alle spil og udbetalinger ugyldige.

Wild-symbol

Symbolet Game of Thrones er et wild-symbol. Dette symbol:

• Erstatter ikke scatter-symbolet.
  • Danner en wild-symbolstabel.
  • Danner sin egen vinderkombination, når flere symboler optræder på linje i en payline, der er slået til.
  • Registrerer ikke et resultat, når den udgør en kombination.

Scatter-symbol

Iron Throne-symbolet er et scatter-symbol. Dette symbol:

• Fuldfører en vindende scatter-kombination, når to eller flere vises på hjulene.
  • Giver et tilfældigt bonusbeløb, når to vises på hjulene.
  • De tilfældige bonusgevinstbeløb er allerede ganget med dit samlede bet. Det er kun bonusgevinsten, der vises.
  • Giver en almindelig scatter-gevinst, når tre eller flere vises på hjulene.
  • Almindelige scatter-gevinster beregnes ved at gange udbetalingen for scatter- symbolkombinationen med det samlede antal satsede mønter.
  • Aktiverer bonusspillet Gratis spin, når tre eller flere vises på de fem hjul.
  • Kan ikke erstattes med wild-symbolet.

Bonusspillet Gratis spin

Tre eller flereIron Throne-symboler fordelt på hjulene aktiverer bonusspillet Gratis spin. I dette spil:

• Fire Houses of Westeros med gratis spin-funktion vises. Du kan vælge ét House of Westeros.
  • Hvert House of Westeros giver et bestemt antal gratis spin, en multiplikatorværdi og et yderligere stablet symbol.
  • Du får tildelt op til 18 gratis spin.
  • Du kan vinde en multiplikatorværdi på op til 5x.
  • Symbolet for det House of Westeros , du vælger, stables under bonusspillet.
  • Alle bets og paylines, der spilles i de gratis spin, svarer til det spin, der aktiverede bonusspillet.
  • Der kan udløses flere gratis spin i bonusspillet.

Funktionen Gamblespor

Enhver sejr aktiverer funktionen Gamble. Du kan vælge at spille funktionen eller springe den over og spille det almindelige spil. Funktionen er dog ikke tilgængelig, hvis din gevinst overskrider gamblinggrænsen.

I denne funktion:

• Der er fire Gambleniveauer.
  • Du kan vælge plat eller krone, og så kastes mønten.
  • Hvis du vinder, fordobles din gevinst, og du går videre til næste niveau.
  • Hvis du taber, er gamble-spillet slut, og du vender tilbage til det almindelige spil.
  • Du kan satse din gevinst, indtil gamblinggrænsen er nået.
  • Gevinster udbetales automatisk i denne funktion.

Udbetalingstabelresultater

Udbetalingstabelresultat-funktionen giver dig muligheden for at holde styr på din gevinststatus ved at markere symbolkombinationer, du har vundet.

Når du har vundet alle kombinationer for et bestemt symbol, får du besked om dette resultat, og symbolet bliver markeret på udbetalingstabellen.

Resultaterne registreres i løbet af det almindelige slotspil.

Resultater markeres permanent på udbetalingstabellen, selv efter du afslutter spillet.

Bemærk:

Følgende registreres ikke som resultater:

• En vinderkombination med et wild-symbol.
  • En vinderkombination fuldendt i et Gratis spin-bonusspil.
Sådan spilles spillet

Spillets formål er at lade hjulene køre, så symbolerne udgør en vinderkombination på paylinen. Størrelsen på udbetalingen afhænger af den fremkomne vinderkombination.

Sådan spiller du:

1. Læg et bet. Hvordan?
    • Klik på knappen Hæv (+) eller Sænk (-) for at vælge den møntværdi, du vil satse.
    • Klik på Mønter for at øge dit bet.
  2. Klik på Spin. Hjulene begynder at dreje.
    • Hvis du har en vinderkombination på en payline, fremhæves gevinsten på hjulene. Du får det gevinstbeløb udbetalt, der vises i Gevinst feltet.
    • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet slut, og du kan spille igen.
    • I nogle slotmaskiner forvandles Spin-knappen til en Stop-knap. Klik på Stop for at få vist dit spinresultat hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

AutoPlay, Indstillinger og Statistik

Du kan ændre indstillinger og få vist statistik for spil ved at bruge knapperne Indstillinger eller Statistik.

Du kan også spinne et bestemt antal gange i træk uden at interagere med spillet ved at bruge

AutoPlay eller AutoSpin. I nogle spil er AutoPlay kun tilgængelig i eksperttilstand.

Hvert spil har forskellige indstillinger og AutoPlay-indstillinger. Nogle af disse er muligvis ikke tilgængelige i det spil, du spiller.

Hvordan slår jeg eksperttilstand til?

1. Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay. Hvordan bruger jeg AutoPlay?
    1. Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
    2. Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
    3. Klik på AutoPlay. I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlay-sessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop. I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.

Hvilke muligheder har jeg i Autoplay?

Indstillinger for AutoPlay varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

AutoPlay-indstillinger

Antal spin

Angiv det antal gange, slothjulet skal køre rundt i løbet af din AutoPlay-session.

Antal sekunder mellem spin

Indstil tidsrummet mellem AutoPlay-spin.

Indtil stop

Fortsæt Autoplay, indtil du trykker på Stop-knappen. Dette har ikke indflydelse på spinresultatet.

Stop, når gevinsten overstiger eller er lig med

Stop spin, hvis det antal credits, der vindes på et spin, er større end eller det samme som det valgte beløb.

Stop, når alle spin er fuldført

Stop, når det antal spin, du valgte, er spillet.

Stop, når der er jackpot

Stopper spin, hvis jackpotten vindes.

Stop ved en vilkårlig gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop, hvis credits stiger med

Stop sessionen, hvis antallet af credits hæves med det valgte beløb.

Stop, hvis credits falder med

Stop sessionen, hvis antallet af credits sænkes med det valgte beløb.

Stop ved en funktion

Stopper, hvis gratisspin eller en anden bonusfunktion udløses.

Start AutoPlay uden at vise denne dialogboks

Du kan starte sessioner uden at få vist AutoPlay- indstillingerne, hvis du bruger dine gemte indstillinger eller standardindstillingerne.

Slå eksperttilstand til

1. Tryk på Ekspert. Eksperttilstandsfunktioner er aktiveret, såsom AutoPlay.

Spil en AutoPlay-session

1. Vælg et bet-beløb. Du skal angive din indsats, inden du starter en AutoPlay-session, da AutoPlay spiller med den senest angivne bet-værdi.
  2. Tryk på Ekspert, hvis spillet har en eksperttilstand.
  3. Klik på AutoPlay.I nogle spil kan du ikke indstille antallet af spin, du vil spille i AutoPlay-sessionen, så ved at trykke på denne knap starter du AutoPlay, som vil fortsætte, indtil du trykker på Stop. I andre spil kan du med denne knap vælge antallet af spin, du vil spille, og dine stopindstillinger. Når du har indstillet disse valgmuligheder, kan du trykke Start for at begynde din AutoPlay-session.

Lær mere om spilindstillingerne

Spilindstillinger varierer fra spil til spil. Dit spil har muligvis ikke alle disse indstillinger.

Hurtigt spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere.

Hurtigt spin i Gratis spin

Øger spinhastigheden på slothjulet, så dine resultater vises hurtigere

Deaktiver funktionen

Deaktiverer funktionen Gamble under slotspillet.

Tillad Gamble

Aktiverer funktionen Gamble under slotspillet.

Lydindstillinger

Viser en række lydindstillinger.

Slå filmspins fra

Viser et udvalg af videoklip i baggrunden, når hjulene drejer.

Grafik

Viser spilgrafikken med grundlæggende eller udvidede effekter.

Effekter af høj kvalitet

Spiller med eller uden effekter af høj kvalitet.

Skjul respin-pris

Viser eller skjuler respin-prisen, når du holder musen over enRespin-knap.

Rækkefølge for stop på hjulet

Viser indstillinger for hjulets stopperækkefølge.

Saldo-, bet- og gevinstværdier

Viser disse værdier i det aktuelle spil i mønter eller credits.

Aktiver 3D-stereo

Gør det muligt at skifte mellem 3D-tilstand og standardtilstand.

Rediger avatar

Du kan tilføje et avatar-billede eller redigere et eksisterende avatar-billede.

Skift spilindstillinger

1. Klik på Indstillinger.
  2. Vælg de ønskede indstillinger.
  3. Klik på OK.

Lær mere om spilstatistik

Spin-resultater

Viser det antal spin, der er spillet i den aktuelle spilsession, spilsessionens længde og det gennemsnitlige antal spin pr. time.

Højeste gevinster

Viser de tre højeste gevinster i den aktuelle spilsession.

Vis spilstatistik

Statistik gælder kun for den nuværende spilsession. Når du afslutter spillet, vil statistikken blive nulstillet.

1. Klik på Statistik (%).
  2. Få vist din aktuelle spilstatistik.
  3. Klik på OK.

Den teoretiske gevinst til spilleren i dette spil er 95.01%.

Seneste opdatering: 24-10-2017