North Storm

Om NORTH STORM™

NORTH STORM™ er en videospillemaskine med 5 spoler og 25 faste udbetalingslinjer med BONUSFALD-FUNKTION, en GRATIS SPIN-FUNKTION og en STIGENDE MULTIPLIKATOR-FUNKTION.

Almindelige symboler

Almindelige symboler er symboler på hjulene, der fuldender en almindelig vinderkombination på de permanente udbetalingslinjer, bortset fra wild-symbolet og gratis spin-symbolet.

Regler for almindelige symboler:

• Matchende symboler skal være ved siden af hinanden på en
  • Almindelige vinderkombinationer udbetales fra venstre mod højre, så der skal være et symbol på den 1. hjulplads. En symbolkombination, der begynder på den 2., 3., 4. eller 5. plads, giver ingen
  • Alle sejre bliver udregnet per udbetalingslinje med din valgte indsats (og ikke med det samlede bet).
  • Den længste gyldige kombination pr. udbetalingslinje bliver

Wild-symbol

Dette er wild-symbolet. Regler for wild-symbolet:

• Dette symbol kan erstatte andre symboler for at fuldende
  • Dette symbol laver sin egen vinderkombination, når 5 symboler bliver vist på en aktiveret
  • Dette symbol fungerer som et wild-symbol på hjul 1-5 i hovedspillet og GRATIS SPIN- FUNKTIONEN.
  • Dette symbol erstatter ikke gratis spin-symbolet.

Symboler for gratis spin

Dette er gratis spin-symbolet. Regler for gratis spin-symbolet:

• Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet.
  • Aktiverer GRATIS SPIN-FUNKTIONEN, når 3 gratis spin-symboler viser sig på 1 udbetalingslinje ved siden af hinanden på spolerne 1-3.
  • Første gang 3 gratis spinsymboler viser sig på 1 udbetalingslinje under det første fald eller et bonusfald, gives 8 gratis spin som belønning.
  • For enhver ekstra udbetalingslinje med 3 gratis spin-symboler under denne eller et følgende bonusfald gives yderligere 2 gratis spin som belønning til maksimalt 20 gratis
  • Gratis spin-symboler forekommer kun på hjul 1, 2 eller
  • Under gratis spin kan du ikke vinde ekstra gratis

Bonusfald-funktion

Regler for bonusfald-funktionen:

• Alle vinderkombinationer på hjulene vil udløse et ekstra
  • Alle symboler, der bidrager til vinderkombinationerne,
  • De resterende symboler vil herefter falde ned og lukke huller, der måtte være opstået.
  • Nu starter bonusfaldet, og nye symboler falder ned og fuldender
  • Så længe der opnås mindst én vinderkombination, vil denne proces gentage sig og resultere i yderligere

Stigende multiplikator-funktion

Regler for stigende multiplikator-funktionen:

• Med hvert bonusfald bliver multiplikatorniveauet forøget.
  • Gevinstmængde for det nuværende spin bliver ganget med den nuværende multiplikator og udbetalt til
  • Dette påvirker ikke antallet af gratis spin, der
  • Under første fald bliver alle gevinster ganget med 1. Under gratis spin bliver alle gevinster ganget med
  • Under 1. bonusfald bliver alle gevinster ganget med 2. Under gratis spin bliver alle gevinster ganget med
  • Under 2. bonusfald bliver alle gevinster ganget med 3. Under gratis spin bliver alle gevinster ganget med
  • Under 3. (og følgende) bonusfald bliver alle gevinster ganget med 4. Under gratis spin bliver alle gevinster ganget med

Gratis spin-funktion

3 gratis spin-symboler, som er ved siden af hinanden på en udbetalingslinje, vinder gratis spin og udløser GRATIS SPIN-FUNKTION. GRATIS SPIN-FUNKTION starter, når aktive bonusfald er afsluttet.

Regler for gratis spin-funktionen:

• Du belønnes med 8, 10, 12, 14, 16, 18 eller 20 gratis
  • Alle bets og udbetalingslinjer, der bliver spillet i gratis spin, er de samme som for det spin, der aktiverede GRATIS SPIN-FUNKTIONEN.
  • Under GRATIS SPIN-FUNKTIONEN kan du ikke vinde ekstra gratis

Sådan spiller du

Målet med spillet er at dreje på spolerne, så symbolerne skaber en vinderkombination på udbetalingslinjen. Udbetalingen afhænger af den opnåede vinderkombination.

• Alle 25 faste udbetalingslinjer er permanent aktiveret i den almindelige
  • Alle udbetalingstabeller viser de jetoner, du vinder for hver
  • Mindst 3 matchende symboler på en enkelt udbetalingslinje udløser en vinderkombination.
  • 3 gratis spin-symboler, som er ved siden af hinanden på en udbetalingslinje, vinder 8, 10, 12, 14, 16, 18 eller 20 gratis spin og udløser GRATIS SPIN-FUNKTIONEN.
  • Antallet af jetoner, du vinder, afhænger af det samlede antal mønter, du har vundet, ganget med størrelsen på mønt-bet.

Hvad vil du gøre?

Lave et bet og spille

Spillet spilles med jetoner. Gevinstbeløbene i udbetalingstabellen bliver også vist med jetoner.

1. Vælg dit bet-beløb. Hvordan?
  • Klik på Indsats (<) eller (>) for at vælge den ønskede bet-størrelse.
  • Den valgte bet-størrelse ganget med 25 faste udbetalingslinjer udgør det SAMLEDE BET for denne spilrunde.
  • Klik på bet for at placere den maksimalt tilladte bet-størrelse.
  1. Klik på Spin.
  • Hvis du har en vinderkombination i udbetalingslinjen, lyser gevinsten op på spolerne.
  • Hvis du ikke har en vinderkombination, er spillet forbi, og du kan spille

Autospil

Du kan også spinne et fastlagt antal gange efter hinanden uden at interagere med spillet ved at bruge autospil eller autospin.

Hvert spil har forskellige indstillinger og autospil-indstillinger. Nogle af disse vil muligvis ikke være tilgængelige i det spil, du spiller.

Hvad vil du gøre?

Få mere at vide om autospil-indstillinger

Autospil-indstillinger varierer fra spil til spil. Dit spil vil muligvis ikke have alle disse indstillinger.

Autospil-indstillinger

Antal spin

Vælg det antal gange, hjulpladserne drejer under din autospil-session.

Antal sekunder mellem spin

Vælg forsinkelsen mellem autospil-spin.

Til stop

Fortsæt autospil, indtil du klikker på stopknappen. Dette påvirker ikke resultaterne for det pågældende spin.

Stop, hvis en gevinst overstiger eller er lig med

Stop spin, hvis antallet af jetoner vundet på et spin overstiger eller er lig med det valgte beløb.

Stop, når alle spin er gennemført

Stop efter at have spinnet det valgte antal spin.

Stop, når der vindes jackpot

Stop spin, hvis der vindes jackpot.

Stop, hver gang der er gevinst

Stop sessionen, hvis du vinder på et spin.

Stop, hvis jetoner øges med

Stop sessionen, hvis antallet af jetoner øges med det valgte beløb.

Stop, hvis jetoner falder med

Stop sessionen, hvis antallet af jetoner falder med det valgte beløb.

Stop, hvis en spilfunktion aktiveres

Stopper, hvis gratis spin eller en anden bonusfunktion bliver udløst.

Start autospil uden at vise denne dialog

Start fremtidige sessioner uden at vise autospil- indstillingerne ved at bruge dine gemte indstillinger

eller standardindstillingerne.

Spil en autospil-session

1. Vælg et bet-beløb. Du skal vælge et bet-beløb, før du starter på autospil-sessionen, eftersom autospil spiller med den seneste bet-værdi.
  2. Klik på autospil-knappen.
  3. Klik på det antal spin, du vil spille. Autospil-sessionen går automatisk i
  4. Antallet af resterende spin i din autospil-session bliver vist i spillet. Hvis du vil stoppe autospil, kan du når som helst klikke på autospil-stopknappen. Dette påvirker ikke resultaterne for det pågældende
  5. På visse markeder vil autospil-funktionen blive vist i et særligt

Denne funktion er muligvis ikke tilgængelig i det spil, du spiller. Vis spiludbetalinger

Spiludbetalingstabellerne viser alle spillets udbetalingsbeløb.

1. Klik på -ikonet i det nederste højre hjørne.
  2. Klik på knapperne Næste og Forrige for at kigge på

Udbytte til spiller (UTS)

Udbytte til spiller (UTS) er den teoretiske, statistiske procentdel af det samlede beløb, spillerne har satset i et bestemt spil, der er blevet udbetalt som gevinster i tidens løb. UTS er fast og ændres ikke.

Dette spil har et UTS på 96.13 %.