Reel of Riches

Om dette spil

• lDette er et slotspil med 5 hjul og 3 rækker.
  • lSpillets formål er at lade hjulene spinne, så symbolerne lander på forskellige kombinationer. l Gevinstkombinationer fremhæves på hjulene, og udbetalingen tildeles.
  • lNogle hjul kan udvide sig til 5 rækker under GRATIS SPIN, SUPER GRATIS SPIN og MEGA GRATIS SPIN.
  • lHjul 3 udvides til 5 rækker under GRATIS SPIN. l Hjul 1 og 3 udvides til 5 rækker under SUPER GRATIS SPIN. l Hjul 1, 3 og 5 udvides til 5 rækker under MEGA GRATIS SPIN.

Gevinstlinje-regler

• lDette spil indeholder 20 gevinstlinjer i basisspillet. l Dette spil indeholder 24 gevinstlinjer under GRATIS SPIN. l Dette spil indeholder 28 gevinstlinjer under SUPER GRATIS SPIN. l Dette spil indeholder 32 gevinstlinjer under MEGA GRATIS SPIN.
  • lEn gevinst udbetales, når mindst 3 matchende symboler lander ved siden af

hinanden på en gevinstlinje.

• lEn gevinstlinje er et mønster bestående af tilstødende symbolplaceringer, der danner en linie på hjulene. l Gevinstlinje-gevinster løber fra venstre mod højre og starter på det første slothjul.

Wild-symboler

• lDette symbol forekommer i basisspillet, GRATIS SPIN, SUPER GRATIS SPIN og MEGA GRATIS SPIN. l Dette symbol er stablet på hjul 3. l 9 stablede wild-symboler er på hjul 3 under basisspillet.
  • lHjul 3 er helt fyldt med wild-symboler under GRATIS SPIN, SUPER GRATIS SPIN og MEGA GRATIS SPIN. l Wild-symboler kan erstatte alle symboler undtagen scatter-symboler. l Wild-symboler kan erstatte andre symboler for at fuldføre vinderkombinationer.

Scatter-symboler

• l2 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser GUDDOMMELIG TRANSFORMATION-funktionen.
  • l3 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 7 GRATIS SPIN. l 4 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 7 GRATIS SUPERSPIN. l 5 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene tildeler 7 GRATIS MEGASPIN. l Dette symbol kan ikke erstattes af wild-symbolet. l Dette symbol har ikke en udbetaling. l Scatter udbetales i alle positioner.

HJUL MED SKATTE-funktion

• lWild-symboler er stablet på hjul 3. l 9 stablede wild-symboler er på hjul 3 under basisspillet.
  • lHjul 3 er helt fyldt med wild-symboler under GRATIS SPIN, SUPER GRATIS SPIN og MEGA GRATIS SPIN.

GUDDOMMELIG FORVANDLING-funktion

• lDenne funktion kan kun udløses i basisspillet.
  • l2 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. l Alle scatter-symboler forvandles til wild-symboler. l Wild-symboler kan ikke erstatte andre symboler for at udløse denne funktion.

GRATIS SPIN-TILSTANDE

• l3, 4 eller 5 scatter-symboler fordelt vilkårligt på hjulene udløser funktionen.
  • lDer er 3 forskellige tilstande i alt: GRATIS SPIN, SUPER GRATIS SPIN og MEGA GRATIS SPIN.

GRATIS SPIN

• l3 scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion. l Der tildeles 7 GRATIS SPIN. l GRATIS SPIN spilles med HJUL MED SKATTE-funktionen.
  • lGRATIS SPIN kan ikke genudløses. l GRATIS SPIN spilles automatisk.
  • lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

SUPER GRATIS SPIN

• l4 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
  • lDer tildeles 7 GRATIS SUPERSPIN. l SUPER GRATIS SPIN spilles med HJUL MED SKATTE-funktionen. l SUPER GRATIS SPIN kan ikke genudløses. l SUPER GRATIS SPIN spilles automatisk. l Alle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

MEGA GRATIS SPIN

• l5 Scatter-symboler hvor som helst på hjulene udløser denne funktion.
  • lDer tildeles 7 GRATIS MEGASPIN. l MEGA GRATIS SPIN spilles med HJUL MED SKATTE-funktionen. l MEGA GRATIS SPIN kan ikke genudløses. l MEGA GRATIS SPIN spilles automatisk.
  • lAlle indsatser, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen. l Alle linier, der spilles, er de samme, som det spin, der udløste funktionen.

Spilstyring

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Saldo: Viser de nuværende saldoer. l Jetoner: Viser de nuværende saldoer. l Samlet indsats: Viser den samlede indsats-beløb pr. spin. l Linjer: Viser antallet af spillede linjer pr. spin. l Gevinst: Viser den seneste gevinst.

• lSpin-knap: Starter et hjulspin.

• lSpring over-knap: Springer over begivenheder for at vise dine resultater hurtigere. Dette har ikke indflydelse på spin-resultaterne.

• lAutospil-knap: Viser autospil-muligheder.

• lAutospil-stopknap: Afslutter den aktuelle autospil-session.

• lMenuknap: Viser yderligere spilindstillinger.
  • lIndsats-knap: Viser muligheder for at ændre den aktuelle indsats. l Afslutknap: Afslutter spillet.

Indsats-regler

• lHvert spin koster et samlet betbeløb.
  • lStartindsats er det nuværende samlede indsats divideret med antallet af spillede gevinstlinjer.

Indsats-indstillinger

l Nogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Maks. indsats-knap: Indstiller den aktuelle indsats til maks. værdi. l Betbeløb: Indstiller den aktuelle betværdi. l Hurtig indsats-knapper: Indstiller den aktuelle indsats efter den valgte værdi.

Regler for udbetaling

• lUdbetaling af gevinster fra gevinstlinjer bygger på den placerede startindsats.
  • lHvis flere gevinstkombinationer lander på en gevinstlinje, er det kun den højeste gevinst, der udbetales. l Kun den højeste vinderkombination tildeles pr. symbolkombination.
  • lUdbetalingstabellen viser udbetalingen for hver symbolkombination afhængig af den aktuelle indsats.
  • lDen viste vind op til-værdi rundes ned og er en gennemsnitlig vurdering af den højest

mulige gevinst på et enkelt spin.

Tilbagebetalingsprocent

• lOverordnet TBP: 96,45 %.
  • lGRATIS SPIN-TILSTAND TBP: 67,26 %. l GUDDOMMELIG FORVANDLING-funktion: 6,24 %.
  • lTilbagebetalingsprocent (TBP) er den teoretiske statistiske procentdel af det samlede

penge-indsats i et spil, som udbetales som gevinster over tid.

• lVærdierne udregnes i første omgang ved at dividere de samlede udbetalinger med de samlede indsatser fra en simulation af adskellige spillerunder. l Værdierne reflekterer den maksimale forventede tilbagebetaling og ændres ikke.

Yderligere oplysninger

• lNogle indstillinger og funktioner er måske ikke tilgængelige i dette spil. l Saldoen er opdateret med vundet eller tabt beløb. l Resultaterne fra det seneste spillede spil vises.
  • lDet er muligt at fortsætte med enhver igangværende funktion, der kræver interaktion eller udvælgelse.
  • lI tilfælde af spilafbrydelse bliver den seneste spilstatus vist, når du vender tilbage til spillet. l Driftsfejl annullerer alle udbetalinger og spil.